Gebe kalamayanlar buraya.....

Teyzemin kizi tukurugunu yutamiyirmus halimize sukur yine ya
Ayy dmi valla oyle ya neleri vr cnm hamilelgi riskli olp hc kimildayamnlr kocasyla yaknlasamaynlr mesela bnm bi arkadasm ilk bebegni ilskiden dolayi kanama olms ole kaybtti iknci hamileligndede 9ay boynca hc ilskye grmedi hatta ikncidede ilk baslarnda grmste gece uyanms ck terledm die esfmani hep kan olms snra yataga bakms yatakda gol gbi kan olms ayni kurban kesmisler gbi diodu ama o kdr kana ragmen tutundu bebegi smdi 6yasnda ilkide 2-3damla kanla kaybtms

Merhaba kızlar ben kübra 8 aylık evliyim ve bebek yok oldum olası pko hastalığım var bu gün hast gittin dr bana kitap yazılacak kadar pkolusun dedi ve hiç bir ilaç vermeden 4 ay daha bekle sonra gel bakarız dedi bir senemi doldurmam gerekiyormuş. Çok üzüldüm imanın derdimi anşatacak insan bulamadım böylesine ilerlemiş hastalığım olmasına rağmen nasıl olursa bana bekle der anlayamadım çok moralim bızuk

Sanmıyorum tatlim tatli yiyiyoruz sonucta bi bardak birşey icecegiz ama birşey cikmasa da 100luk istiyorlarmis onu yaptirmam sanırım

bişey cıkmıyor işte nıye 100lük onu bende yaptırmam ya 50li lik yeter aaa adamı hasta etmesinler :)

Esra erol hamileymis bi konusma yapti normalde bu kdar duygulanmazdim ama kadininda gozleri doldu hassas anima denk geldi galiba

O bir düşük yaşamıştı yine mi hamileymiş.?
darısı bize inşallah kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…