- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.361
Yumurta gorunce duygulanan arkadaşim var normalAcımayacam da inşallah kuluçkalanırım. Kendimi tavuk gibi hissediyorum :)
Yumurta gorunce duygulanan arkadaşim var normalAcımayacam da inşallah kuluçkalanırım. Kendimi tavuk gibi hissediyorum :)
:) :) :)Yumurta gorunce duygulanan arkadaşim var normal
tamam canım sağol..Karbonatlı su ile çalkala 1 2 saat arayla
Ayy dmi valla oyle ya neleri vr cnm hamilelgi riskli olp hc kimildayamnlr kocasyla yaknlasamaynlr mesela bnm bi arkadasm ilk bebegni ilskiden dolayi kanama olms ole kaybtti iknci hamileligndede 9ay boynca hc ilskye grmedi hatta ikncidede ilk baslarnda grmste gece uyanms ck terledm die esfmani hep kan olms snra yataga bakms yatakda gol gbi kan olms ayni kurban kesmisler gbi diodu ama o kdr kana ragmen tutundu bebegi smdi 6yasnda ilkide 2-3damla kanla kaybtmsTeyzemin kizi tukurugunu yutamiyirmus halimize sukur yine ya
Glmio canm bkleme hc. Bnde sen gbi bekledm glmedi hap kullandm ole gldi hatta o haptan snra hamile kaldm :)Kullanmadım ta kendiliğinden gelsin istiyorum o da olmadıı
Artık cok gerek kalmıyor hoplatmaya :)) ama butunce görünmüyor :)Ee heyecandan duramiyodun kihoplatmadimi bu sefr seni doktor?
Masallah kuzumArtık cok gerek kalmıyor hoplatmaya :)) ama butunce görünmüyor :)
Sanmıyorum tatlim tatli yiyiyoruz sonucta bi bardak birşey icecegiz ama birşey cikmasa da 100luk istiyorlarmis onu yaptirmam sanırım
Her gördüğümde ayri bağlanıyorum ona ya ne güzel birseydir bu....
Esra erol hamileymis bi konusma yapti normalde bu kdar duygulanmazdim ama kadininda gozleri doldu hassas anima denk geldi galibane oldu kız ?
Esra erol hamileymis bi konusma yapti normalde bu kdar duygulanmazdim ama kadininda gozleri doldu hassas anima denk geldi galiba
Esra erol hamileymis bi konusma yapti normalde bu kdar duygulanmazdim ama kadininda gozleri doldu hassas anima denk geldi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?