- 22 Nisan 2015
- 19.205
- 116.792
- 798
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.381
İyiyim şekerim senden naber, gelişme var mı?
bende izledim şimdi koymuşlar hemen ınternete ben bıle ağladım ağlıcam tuttu
Yok yilbasinda ne bekliyosunuz diyodu gazeteciler o da bebek diyodu olmusss...aa hadi ya artık düşünmez o ikinciyi diyordum bende ağlama canım sıra sende bak hala diyorum
ne yazdın da cıktı cnm bakiyim bnde
nolsun sukur cnm.cuman mubarek olsun.smdılık gelısme yok.yarın catlatma iğnesı wurulucam ıste
Yaaa dedim sana dimi hakliymisimbende izledim şimdi koymuşlar hemen ınternete ben bıle ağladım ağlıcam tuttu
Yok yilbasinda ne bekliyosunuz diyodu gazeteciler o da bebek diyodu olmusss...
Yapmisti gecen sene...hamde 4 aylikmi ne?simdi yine hamileymis...insallah...Allah butun isteyenlere versin dedi ya koptum ordaO bir düşük yaşamıştı yine mi hamileymiş.?
darısı bize inşallah kızlar..
Hayırlısı inşallah arkadaşım, dualarım seninle
Bu ay tutar inşallah!
Yok kuzu bugun soyledi daha nete koymamislar galiba...videoyu izledim ama bugün mü açıklama yaptı hamılelığını ?bide düşük yapmış bu olmasın
Esra erol hamile 12haziran yz youtube a cikiyo canimesra erol hamile mi yazdım cıktı ama bide düşük falan yazıyo bu ne zaman olmuş anlamadım
Yapmisti gecen sene...hamde 4 aylikmi ne?simdi yine hamileymis...insallah...Allah butun isteyenlere versin dedi ya koptum orda
Açtım canım izliyorum şu anEsra erol hamile 12haziran yz youtube a cikiyo canim
Esra erol hamileymis bi konusma yapti normalde bu kdar duygulanmazdim ama kadininda gozleri doldu hassas anima denk geldi galiba
Insallah canim...bekliyoruz o guzel gunleri...Bu hamileliği inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder..
Bizim de bir vaktimiz var elbet gülüm üzülme, ben inanıyorum gelecek bebeklerimiz..
Ay ya Allah korusunAyy dmi valla oyle ya neleri vr cnm hamilelgi riskli olp hc kimildayamnlr kocasyla yaknlasamaynlr mesela bnm bi arkadasm ilk bebegni ilskiden dolayi kanama olms ole kaybtti iknci hamileligndede 9ay boynca hc ilskye grmedi hatta ikncidede ilk baslarnda grmste gece uyanms ck terledm die esfmani hep kan olms snra yataga bakms yatakda gol gbi kan olms ayni kurban kesmisler gbi diodu ama o kdr kana ragmen tutundu bebegi smdi 6yasnda ilkide 2-3damla kanla kaybtms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?