- 22 Nisan 2015
- 19.205
- 116.792
- 798
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.401
Youtube a 12 haziran esra erol hamile yaz cikiyoNETTE BULAMADIM CNM BEN ESRA EROLUN KNUSMASINI YA
İnşallah canım benim de gözlerim dolduInsallah canim...bekliyoruz o guzel gunleri...
Bizim teyze kizi var onu alsin olmadi ev hanimi lazım onaMasallah kuzum
Kiiiz leyla ayrilmis ya vadiden bakalim bu sefer elifin hangi arkadasina aşık olucak o degilde en azindan muradina erdi de gitti
Valla vadiye girmeyen oyuncu kalmadi...senin teyze kizinin neyi eksik?haber et hemenBizim teyze kizi var onu alsin olmadi ev hanimi lazım ona
Youtube a 12 haziran esra erol hamile yaz cikiyo
Farli doktora git adete yakın ve söyleme 8 aylik evli oldugunu cok biliyorlar bekle de bekle.Merhaba kızlar ben kübra 8 aylık evliyim ve bebek yok oldum olası pko hastalığım var bu gün hast gittin dr bana kitap yazılacak kadar pkolusun dedi ve hiç bir ilaç vermeden 4 ay daha bekle sonra gel bakarız dedi bir senemi doldurmam gerekiyormuş. Çok üzüldüm imanın derdimi anşatacak insan bulamadım böylesine ilerlemiş hastalığım olmasına rağmen nasıl olursa bana bekle der anlayamadım çok moralim bızuk
Ama yok yazik onu da heder eder karadulValla vadiye girmeyen oyuncu kalmadi...senin teyze kizinin neyi eksik?haber et hemen
Adamin masallah dedigi 2 gun yasamiyo...aman kuzu ziyan olmasinAma yok yazik onu da heder eder karadul
Normalde git kan sayimi iste yapmazlar gerekli gereksiz de herşeyi isterler degisikler yav :))bişey cıkmıyor işte nıye 100lük onu bende yaptırmam ya 50li lik yeter aaa adamı hasta etmesinler :)
Dimi yazık düğününe basbakan gelsin balayini bile atlatamaAdamin masallah dedigi 2 gun yasamiyo...aman kuzu ziyan olmasin
Esra erol hamile 12haziran yz youtube a cikiyo canim
Bn yine düşükten şüpheleniyorm cnm ondan sordum. Yazn yaptrcam. Ne kadara yaptrdinAraştırmada kan pıhtılaşmasi yaptim birsey cikmadi ama doktor hamile kaldiktan sonra coraspin verdi yine de
Normalde git kan sayimi iste yapmazlar gerekli gereksiz de herşeyi isterler degisikler yav :))
Evet canim..yeşil kıyafet var üstünde o değil mi
Dugunde dugun olsa golf sopasiyla daldi adama sonra nikaha gitti...Dimi yazık düğününe basbakan gelsin balayini bile atlatama
Araştırma ücretsiz yapıyor canım ozel yapmıyordu buradaBn yine düşükten şüpheleniyorm cnm ondan sordum. Yazn yaptrcam. Ne kadara yaptrdin
Valla eczaneden alip evde içeceğim tam bir saat sonra kan vermek gerekiyormus gidip saglik ocagina vereceğim kani özele para mi vereyim hih.doğru valla hele özelse para için artık öyle düşünmeye başladım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?