Gebe kalamayanlar buraya.....

Farli doktora git adete yakın ve söyleme 8 aylik evli oldugunu cok biliyorlar bekle de bekle.
İlk defa kadın olarak dr. gittim onun için bilemedim ne diyeceğimi zaten muayenede canım çok yandı sanki elinin altında kadavra var! Çok umutsuzlandım kimseye birsey diyemiyorum şimdilik kocamla aramızda görümcelerim çocuk lafını ağızdan düşğrmüyolar dengem bozuldu senin anlayacağın

Canim normalde gidiyorsun adetin üçüncü gün hormon tahlili istiyorsun ben özelde yapmayinca doktor devlete gittim adetin üçüncü günü gel dedi kan verdim gidip sende öyle yap buradan bi arkadasda bir senelik evliyim deyip yaptirdi bir de hangi semtteysen netten onerilere bak oyle bi doktor bul ayrıca kimseye söyleme zaten akil verenlerden basini kaldiramazsin sonra

Canım Dr diyo tek sorun sıvılaşma uzun sürüyor yani 60 dk fazla diyo,normalde 10 ila 30 dk olmalıymış ama Dr dedi kendiliğinden gebe kalmana engel değil

Canım Dr diyo tek sorun sıvılaşma uzun sürüyor yani 60 dk fazla diyo,normalde 10 ila 30 dk olmalıymış ama Dr dedi kendiliğinden gebe kalmana engel değil
anladım canım o zaman stres yapma ayaklarını kaldır ama öyle tepeye falan çıkarma sadece 15 dk geri akmasın diye kalçanın altına yastık koy ve benim sana tavsiyem bir daha ayağa kalkma yasığın vakti dolunca at bi kenara uyu inş.olur bizede hep sizin çocuğunuz olur dediler ama olmadı nasip işi ya ben bebek aklıma takmadım hatta herşeyi boş bıraktığım ay hamile kalmışım inş.kısa zamanda alırsın hayırlı haberlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…