Gebe kalamayanlar buraya.....

Canoooo nasilsin?nasil gidiyo?goremiyoz seni

sorma canooo ya pek vakit ayıramıyorum pcden giriyorum belimi ağrıtıyor nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz ben yokken bakımmm
Niye kuzum yaaa en azindan arada halinden haber et ne kadar oldu?nasil gidiyo?bebis nasil?iyi nolsun benden ayni...yeni hamisimiz var ama kesin degil bekliyoruz sonucunu?

Ben 2saat kalça yastıkla yatıyom sonra yastığı ayağımla itip uyuyom allah emeklerimizin karşılığını verir inşaallah

Niye kuzum yaaa en azindan arada halinden haber et ne kadar oldu?nasil gidiyo?bebis nasil?iyi nolsun benden ayni...yeni hamisimiz var ama kesin degil bekliyoruz sonucunu?
aaaa kimmiş bakimmm maşallahh inş.hadi hayırlısı bende durumlar iyi canım çok şükür 12 haftalık olduk bakalım ilk 3 ayı devirdik allahın izniyle inş.rabbim sizdende hayırlı haberler almayı nasip etsinnnn

Insallah zeynepsibel ...kan verdi sonucunu haber edicek...masallah 3 ay bitt hee...duani eksik etme bizde alalim o haberi insallah...

Insallah zeynepsibel ...kan verdi sonucunu haber edicek...masallah 3 ay bitt hee...duani eksik etme bizde alalim o haberi insallah...
inş.canımm hep aklıma geldikçe dua ediyorum inş.zeynebinde hayrınla haberini alırız evet bebişim büyüdü teyzesi ilk utrosonlarda pek bişi anlamadım ama geçen girdiğim ultrosonda bebek suretine girmişti bana çok büyümüş gibi geldi tabiiii ama daha küçücükkk

Insallah canim...bizden opucuk yolla kuzuna

Ben teşekkür ederim iyi geliyor birileriyle konuşmak, adet olduğumda gidip veririm kan (tabi adet olursam) hayırlısı olsun inşallah nasipte varsa gwlecektir elbet kucağa:)

Ben teşekkür ederim iyi geliyor birileriyle konuşmak, adet olduğumda gidip veririm kan (tabi adet olursam) hayırlısı olsun inşallah nasipte varsa gwlecektir elbet kucağa:)
İyi oluyor ayni dili konusmak burada :) insallah olmazsin gerek kalmaz da tabi olursan yardimci oluruz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…