- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.441
Canoooo nasilsin?nasil gidiyo?goremiyoz senicanım tam net değil tahlil sayı bakımından ama görünen ileri hızlı sayısı az ve hareketsiz sayısı oranı yüksek tabi ml de sperm sayısı ve morfoloji önemli inş.tez zamanda bebiş haberini alırız
sorma canooo ya pek vakit ayıramıyorum pcden giriyorum belimi ağrıtıyor nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz ben yokken bakımmmCanoooo nasilsin?nasil gidiyo?giremiyoz seni
Niye kuzum yaaa en azindan arada halinden haber et ne kadar oldu?nasil gidiyo?bebis nasil?iyi nolsun benden ayni...yeni hamisimiz var ama kesin degil bekliyoruz sonucunu?sorma canooo ya pek vakit ayıramıyorum pcden giriyorum belimi ağrıtıyor nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz ben yokken bakımmm
Ben 2saat kalça yastıkla yatıyom sonra yastığı ayağımla itip uyuyom allah emeklerimizin karşılığını verir inşaallahanladım canım o zaman stres yapma ayaklarını kaldır ama öyle tepeye falan çıkarma sadece 15 dk geri akmasın diye kalçanın altına yastık koy ve benim sana tavsiyem bir daha ayağa kalkma yasığın vakti dolunca at bi kenara uyu inş.olur bizede hep sizin çocuğunuz olur dediler ama olmadı nasip işi ya ben bebek aklıma takmadım hatta herşeyi boş bıraktığım ay hamile kalmışım inş.kısa zamanda alırsın hayırlı haberlerini
aaaa kimmiş bakimmm maşallahhNiye kuzum yaaa en azindan arada halinden haber et ne kadar oldu?nasil gidiyo?bebis nasil?iyi nolsun benden ayni...yeni hamisimiz var ama kesin degil bekliyoruz sonucunu?
Insallahaaaa kimmiş bakimmm maşallahhinş.hadi hayırlısı bende durumlar iyi canım çok şükür 12 haftalık olduk bakalım ilk 3 ayı devirdik allahın izniyle inş.rabbim sizdende hayırlı haberler almayı nasip etsinnnn
inş.canım ramazanın bereketi inş.hepimize yansır inş.Ben 2saat kalça yastıkla yatıyom sonra yastığı ayağımla itip uyuyom allah emeklerimizin karşılığını verir inşaallah
inş.canımm hep aklıma geldikçe dua ediyorum inş.zeynebinde hayrınla haberini alırız evet bebişim büyüdü teyzesi ilk utrosonlarda pek bişi anlamadım ama geçen girdiğim ultrosonda bebek suretine girmişti bana çok büyümüş gibi geldi tabiiii ama daha küçücükkkInsallahzeynepsibel ...kan verdi sonucunu haber edicek...masallah 3 ay bitt hee...duani eksik etme bizde alalim o haberi insallah...
Insallahzeynepsibel ...kan verdi sonucunu haber edicek...masallah 3 ay bitt hee...duani eksik etme bizde alalim o haberi insallah...
Insallah canim...bizden opucuk yolla kuzunainş.canımm hep aklıma geldikçe dua ediyorum inş.zeynebinde hayrınla haberini alırız evet bebişim büyüdü teyzesi ilk utrosonlarda pek bişi anlamadım ama geçen girdiğim ultrosonda bebek suretine girmişti bana çok büyümüş gibi geldi tabiiii ama daha küçücükkk
Heralde canim...imkan bulamadi galiba?Yarın mı yazcak bende bekledim bütün gün gelmedi
nasıl bir doktor başarılımıben özelde yaptım.bahçelievler süha sönmezde... 7000 tl.ilaçlar dahil.muayene ücreti 250 tl.ama tedavi sonucunda iade ediliyor.tahliller içinde değil.ama başka yerde yada ssk da yaptırabiliyorsun.bize indirim yaptı..1000 tl.
Hiç bilmiyorum özelde de 1000 tl civarı diyolar.
Canim normalde gidiyorsun adetin üçüncü gün hormon tahlili istiyorsun ben özelde yapmayinca doktor devlete gittim adetin üçüncü günü gel dedi kan verdim gidip sende öyle yap buradan bi arkadasda bir senelik evliyim deyip yaptirdi bir de hangi semtteysen netten onerilere bak oyle bi doktor bul ayrıca kimseye söyleme zaten akil verenlerden basini kaldiramazsin sonra
Ben teşekkür ederim iyi geliyor birileriyle konuşmak, adet olduğumda gidip veririm kan (tabi adet olursam) hayırlısı olsun inşallah nasipte varsa gwlecektir elbet kucağa:)Canim normalde gidiyorsun adetin üçüncü gün hormon tahlili istiyorsun ben özelde yapmayinca doktor devlete gittim adetin üçüncü günü gel dedi kan verdim gidip sende öyle yap buradan bi arkadasda bir senelik evliyim deyip yaptirdi bir de hangi semtteysen netten onerilere bak oyle bi doktor bul ayrıca kimseye söyleme zaten akil verenlerden basini kaldiramazsin sonra
Evt iste aynen bde ndn blmiorm ama carsida byerdykn gezerkn yani dha ck akintm oluo bnm aknti geldkce bsemi glioki kanmiki diorm
Evetee sonucunu alıp doktora mı göstercez sonra
Bizim sayi azdi kur yaptim sivilasmada sadece dikkat etmen gerekiyor fazla bekleyeceksin isteCano sen neler yaptın bebiş oldu?yardımcı olun bana dageç sıvılaşma oluyor ya ne yedirsem ki Acep???ben ne yapsam
İyi oluyor ayni dili konusmak burada :) insallah olmazsin gerek kalmaz da tabi olursan yardimci oluruz yaniBen teşekkür ederim iyi geliyor birileriyle konuşmak, adet olduğumda gidip veririm kan (tabi adet olursam) hayırlısı olsun inşallah nasipte varsa gwlecektir elbet kucağa:)
Bnde sirf kndmi ole saniodm :)Hep evham hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?