Gebe kalamayanlar buraya.....

Canım Dr diyo tek sorun sıvılaşma uzun sürüyor yani 60 dk fazla diyo,normalde 10 ila 30 dk olmalıymış ama Dr dedi kendiliğinden gebe kalmana engel değil
Canm bzm sivilasma dha ktuydu 120dakikaydi bnmde ck mralm bozlmstu ama bk Allah in isine o kdr ktu sncla ble 2.kez hamile kaldm sukrlr olsn onmli olan sperm sayisyla hareketlilk bzm onlar iyiydi. Sivilasma gec oluodu bitek hatta hamile kaldgm ay oyle uzn sureler yatmadm ble 15-20dakika fln snra kalkp bnyo yptm ama tbi ynede sen yat

hayırlısı olsun abla daha kışa çok var bi çaresi bulunur

kızlar dün sağlıkocağında kimse kalmamış tek başıma bekledim herkesin ki çıkmış bi bnm tahliller çıkmamış 16.30 a kadar bekledim bütün çalışanlar bile acıdı halime ayyy bide ilkmiş falan yaptılar boş yere bekledim sonuç pazartesiye kaldı...eşimde işteydi eve geldim komşuma söyledim duramazdım teee 3 gün bekleyemezdim kadın doğum hastanesine gittik devlete acilden kan verdim 1 saatte sonucun çıkmasını bekledim veee değerim 3032 çıktı doktorda baktı 1 yada 1 buçuk aylık dedi ....ama ne stres oldum işim hep ters gitti diye eve geldim lavaboya girdim bide peçeteye toz pembe belli belirsiz leke geldi ama sadece bir kere başka gelmedi yinede korktum ama sakin olmaya çalıştım ve sonuç

Canım maşallah değerin çok iyi zaten çizgiden belliydi hiç stres yapma esin ne yaptı duyunca anlat anlat

Hayrli olsn canm bnm gozn aydin dedk bz sna sevn die :) saglkla kucagnada alrsn insallah. Lekeyde dkkt et sık sık kontrl et kndni vucut kndni hamilelge alstryo olablr o kdr

Oy maşallah maşallah :) pazartesi kese bir haftaya kalp atisi duyulur kiz :)

Hayrli olsn canm bnm gozn aydin dedk bz sna sevn die :) saglkla kucagnada alrsn insallah. Lekeyde dkkt et sık sık kontrl et kndni vucut kndni hamilelge alstryo olablr o kdr
saol cano bi kere oldu sonra olmadı belki stresten olmuştur dedim değerim nasl sizce acildeki doktor pek bişey bilmiyodu bu değere göre 1 buçuk aylıktır dedi bnc dye de

Konuyu anlayamadim.. Sayfalari geri sarayim.. Derken.. Canimmm inanamadim yaaa.. Bak gordunmu.. Rabbim verecegi zamani bekletiyormus.. Dimi.. Gozunaydin.. Gulum.. Inanki cook mutluu oldum.. Cook sukurrr

Konuyu anlayamadim.. Sayfalari geri sarayim.. Derken.. Canimmm inanamadim yaaa.. Bak gordunmu.. Rabbim verecegi zamani bekletiyormus.. Dimi.. Gozunaydin.. Gulum.. Inanki cook mutluu oldum.. Cook sukurrr
saol cano sen yoksun yaa iki gündür yıkıldı ortalık hep bereaber sevindik çok şükür oldu sonunda

işteydi yaa tlfnda öğrendi seviniyo napsın yaa iş yerinde hemen söylemiş normalde hemen kimseye söylemeyelim diyodu
Kz nye soylemicekmsn sole herkese aklna ktu seyler getrme milletn agzi susar. Doktra gttktn snra soylersn bnde oyle yapmstm hmde facede duyrdm valla Allah korusn bse olcksada nasp deilms derm dedm en azndan olduda nasp olmadi derm dedm de valla azck hamilelgn tadini cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…