Gebe kalamayanlar buraya.....

saol cano sen yoksun yaa iki gündür yıkıldı ortalık hep bereaber sevindik çok şükür oldu sonunda
Evett yaaa kacirmisimm o evrelerde olmak isterdim okurken icim oylesine dolduki.. Gulumm cok sukur.. Mevlama.. Demistimm stres yapma uzulme dye.. Icime doğmuştu senin bu mujdeyi alacagin.. O kadar mutluyumkii kizzz... Geldi minisimiz.. Keseyi felan gordunmu..

çok sevindim canım sonunda kan sonucu telaşında bitti sıra doktorda sımdı tam kaç haftalık net bişey demedi mi ona göre 7. haftada gidersin keseyi ve kalp atışını duyarsın olduda bitti maşallahhh olur ilk zamanlarda kanama az az olur biliyorsun bir kaç arkadaşımız bunu hep yaşadı şimdi sen stres yapmıcaksın yorulmıcaksın ağır kaldırma yok ve dengeli beslenceksin ona göre

Ahhh canoooo hayirli olsunnn bak biz sana dedik...valla dun bekledim de
..neyse bu sabah aldik guzel haberi...Allah kucagina almayi nasip etsin...insallah bizlerede nasip etsin...hadi bakalim cano tadini cikar

O degerlere taklma cnm bnm 182mi ne ckmsti 1hfta snra gttm kontrle firlams seninki iyi gayt

ne bilim cano bi doktora gidelimde ablamlar duydu en yakın arkadaşım bide komşum biliyo işte pazartesi gideyim mi doktora kese görünürmü alttan mı bakacak arkadaşın ki ilk alttan baktı diyo

yok daha cano özet geçeyim sana biliyon 6 aydr doktora bile gitmiyorum iki aydır aşılama mı yaptırsak diyoduk ama bi sürü evin taksiti var kışa kadar yaptıramazdık öyle böyle derken salı günü adet olmalıydım olmadı cumaya kadar bekledim sabah namaza kalkınca test yaptım ve direk saniye sürmedi çıktı bide çıkmaz yine yoktur dye fazla da test almamıştım eşim gitti nöbetçi eczane buldu sabah 4 te bi tane daha yaptım yine direk çıktı sağlık ocağına gidip kan verdim öğleden sonra çıkar dediler herkesin ki çıktı bnm ki çıkmadı pazartesiye kaldı dediler bnd devlete acilden gittim verdim 1 saat bekledim öyle sonucu aldım işte

Ahhh canoooo hayirli olsunnn bak biz sana dedik...valla dun bekledim de
..neyse bu sabah aldik guzel haberi...Allah kucagina almayi nasip etsin...insallah bizlerede nasip etsin...hadi bakalim cano tadini cikar
hepinize nasip olur İNŞALLAH ve bana da sağlıkla kucağa almayı ....daha alışamadım ki şok bitmedi gitti şöyle doya doya sevinemedim dünden beri işte heralde keseyi görüncemi sevinicem nedir bilemedim

aayyy bzmkilerde öyle dyo eşim kızıyo acilin doktoruna göre 1 buçuk aylık dedi ama bnc 5 haftalıktır işte 13 mayıstı tarih snc ne kadarlık ..ya pazartesi gidelim dyrz da erkenmi bilemedim ama

hepinize nasip olur İNŞALLAH ve bana da sağlıkla kucağa almayı ....daha alışamadım ki şok bitmedi gitti şöyle doya doya sevinemedim dünden beri işte heralde keseyi görüncemi sevinicem nedir bilemedim
Insallah canim cunku ailevi olarak o kadar canimz skkin ki nese kaynagimiza o kadar ihtiyacimiz varki anlatamam...sende artik oyle mi boyle mi diye dusunme...icini ferah tutpazartesi kontrolde iyi gecicek insallah oyle dusun...sevin artik soku birak bi kenara degerin iyi cikmis massallah...sen dinlen beslen yat...ise falan gitme!...

aayyy bzmkilerde öyle dyo eşim kızıyo acilin doktoruna göre 1 buçuk aylık dedi ama bnc 5 haftalıktır işte 13 mayıstı tarih snc ne kadarlık ..ya pazartesi gidelim dyrz da erkenmi bilemedim ama

tahmini 4 5 5 hafta canım işte net kesin değil ya haftası ona göre söylerdim ama senin ilk işin gitmek olcak zaten canım bu hafta git şimdiden randevunu al hem duruma göre öğrenırsın erkense erken belkide keseyi bile görebilirsin

Allah hayırlı etsin inşallah darısı kucağına almaya :)

şu an bile işteyim yaa eşimde bırak demenin sinyallerini veriyo da bakalım sağlık el verdikçe gelirim ...çok iyi anlıyorum cano bzd öyle bi durumdaydık ki aşılama istiyodu yaptıramıyduk doktora bile gitmiyoduk düşün artık bi çıkmazdaydık kaç aydır kötüydük işte RABBİM öyle bi zamanda verdi ki hayırlısı duamda hep varsınız zaten

İNŞALLAH alttan bakayım demez yaa ...bnm hesaba görede öyle bakalım

İNŞALLAH alttan bakayım demez yaa ...bnm hesaba görede öyle bakalım

derler canım ilk 2 ay alttan bakılıyormuş ben baktırmadıydım 6.haftada gıttıydım alttan dedi olmaz dedim neden dedı yanındakı hemsiresı ben ıstemıyorum daha sonra gel dersenız öyle yapayım dedim etrafımda bır kaç kışı düşük tehlıkesı yaşadı ona bağladılar banada demışlerdı baktırma dıye o aklımaydı gıderken zaten ultrasonla baktı sonra kese göründü sadece hep gittiğimdede ultrasonla baktı son aylarda muayene etcek alttan onu bılıyorum mesela mecbur doğumu gercekleştırcezde ılk zamanlar bende taraftar değilim işte baktırılmasına

Devlet yapmayınca zorunlu kaldık özele ki bu indirimli hali 600 demişlerdi bi kaç yere sorduk bir kayıp daha beklemektense yaptırdık
Ya ben bazen diyorum akışına mi biraksam diye. Allah nasib eder de olura bakacak kimse yok. Burda ne edecem diyom. Bi yandan da burdan tayin olunca ya olmazsa diyom. Galiba yaptırcam artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…