- 25 Ağustos 2013
- 2.283
- 1.925
- 448
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.481
Evett yaaa kacirmisimm o evrelerde olmak isterdim okurken icim oylesine dolduki.. Gulumm cok sukur.. Mevlama.. Demistimm stres yapma uzulme dye.. Icime doğmuştu senin bu mujdeyi alacagin.. O kadar mutluyumkii kizzz... Geldi minisimiz.. Keseyi felan gordunmu..saol cano sen yoksun yaa iki gündür yıkıldı ortalık hep bereaber sevindik çok şükür oldu sonunda
kızlar dün sağlıkocağında kimse kalmamış tek başıma bekledim herkesin ki çıkmış bi bnm tahliller çıkmamış 16.30 a kadar bekledim bütün çalışanlar bile acıdı halime ayyy bide ilkmiş falan yaptılar boş yere bekledim sonuç pazartesiye kaldı...eşimde işteydi eve geldim komşuma söyledim duramazdım teee 3 gün bekleyemezdim kadın doğum hastanesine gittik devlete acilden kan verdim 1 saatte sonucun çıkmasını bekledim veee değerim 3032 çıktı doktorda baktı 1 yada 1 buçuk aylık dedi ....ama ne stres oldum işim hep ters gitti diye eve geldim lavaboya girdim bide peçeteye toz pembe belli belirsiz leke geldi ama sadece bir kere başka gelmedi yinede korktum ama sakin olmaya çalıştım ve sonuç
Ahhh canoooo hayirli olsunnn bak biz sana dedik...valla dun bekledim dekızlar dün sağlıkocağında kimse kalmamış tek başıma bekledim herkesin ki çıkmış bi bnm tahliller çıkmamış 16.30 a kadar bekledim bütün çalışanlar bile acıdı halime ayyy bide ilkmiş falan yaptılar boş yere bekledim sonuç pazartesiye kaldı...eşimde işteydi eve geldim komşuma söyledim duramazdım teee 3 gün bekleyemezdim kadın doğum hastanesine gittik devlete acilden kan verdim 1 saatte sonucun çıkmasını bekledim veee değerim 3032 çıktı doktorda baktı 1 yada 1 buçuk aylık dedi ....ama ne stres oldum işim hep ters gitti diye eve geldim lavaboya girdim bide peçeteye toz pembe belli belirsiz leke geldi ama sadece bir kere başka gelmedi yinede korktum ama sakin olmaya çalıştım ve sonuç
O degerlere taklma cnm bnm 182mi ne ckmsti 1hfta snra gttm kontrle firlams seninki iyi gayt
ne bilim cano bi doktora gidelimde ablamlar duydu en yakın arkadaşım bide komşum biliyo işte pazartesi gideyim mi doktora kese görünürmü alttan mı bakacak arkadaşın ki ilk alttan baktı diyoKz nye soylemicekmsn sole herkese aklna ktu seyler getrme milletn agzi susar. Doktra gttktn snra soylersn bnde oyle yapmstm hmde facede duyrdm vallaAllah korusn bse olcksada nasp deilms derm dedm en azndan olduda nasp olmadi derm dedm de valla azck hamilelgn tadini cikar
yok daha cano özet geçeyim sana biliyon 6 aydr doktora bile gitmiyorum iki aydır aşılama mı yaptırsak diyoduk ama bi sürü evin taksiti var kışa kadar yaptıramazdık öyle böyle derken salı günü adet olmalıydım olmadı cumaya kadar bekledim sabah namaza kalkınca test yaptım ve direk saniye sürmedi çıktı bide çıkmaz yine yoktur dye fazla da test almamıştım eşim gitti nöbetçi eczane buldu sabah 4 te bi tane daha yaptım yine direk çıktı sağlık ocağına gidip kan verdim öğleden sonra çıkar dediler herkesin ki çıktı bnm ki çıkmadı pazartesiye kaldı dediler bnd devlete acilden gittim verdim 1 saat bekledim öyle sonucu aldım işteEvett yaaa kacirmisimm o evrelerde olmak isterdim okurken icim oylesine dolduki.. Gulumm cok sukur.. Mevlama.. Demistimm stres yapma uzulme dye.. Icime doğmuştu senin bu mujdeyi alacagin.. O kadar mutluyumkii kizzz... Geldi minisimiz.. Keseyi felan gordunmu..
hepinize nasip olur İNŞALLAH ve bana da sağlıkla kucağa almayı ....daha alışamadım ki şok bitmedi gitti şöyle doya doya sevinemedim dünden beri işte heralde keseyi görüncemi sevinicem nedir bilemedimAhhh canoooo hayirli olsunnn bak biz sana dedik...valla dun bekledim de
..neyse bu sabah aldik guzel haberi...Allah kucagina almayi nasip etsin...insallah bizlerede nasip etsin...hadi bakalim cano tadini cikar
aayyy bzmkilerde öyle dyo eşim kızıyoçok sevindim canım sonunda kan sonucu telaşında bitti sıra doktorda sımdı tam kaç haftalık net bişey demedi mi ona göre 7. haftada gidersin keseyi ve kalp atışını duyarsın olduda bitti maşallahhh olurilk zamanlarda kanama az az olur biliyorsun bir kaç arkadaşımız bunu hep yaşadı şimdi sen stres yapmıcaksın yorulmıcaksın ağır kaldırma yok ve dengeli beslenceksin ona göre
aynen :)))) 50 sayfa gerideyim hastanelerdeydim.du bakalım ne zaman geleceğim nasipse :)şuanda 8698 sayfadayımGelirler yaa @yaren92 malum gece kuşuciftsariliyumurta da net mi bozuk diyodu öyle bişey vardı gündüz giriyo galiba iş yerinden bilemiyorum da tam :)
Insallah canim cunku ailevi olarak o kadar canimz skkin ki nese kaynagimiza o kadar ihtiyacimiz varki anlatamam...sende artik oyle mi boyle mi diye dusunme...icini ferah tutpazartesi kontrolde iyi gecicek insallah oyle dusun...sevin artik soku birak bi kenara degerin iyi cikmis massallah...sen dinlen beslen yat...ise falan gitme!...hepinize nasip olur İNŞALLAH ve bana da sağlıkla kucağa almayı ....daha alışamadım ki şok bitmedi gitti şöyle doya doya sevinemedim dünden beri işte heralde keseyi görüncemi sevinicem nedir bilemedim
aayyy bzmkilerde öyle dyo eşim kızıyoacilin doktoruna göre 1 buçuk aylık dedi ama bnc 5 haftalıktır işte 13 mayıstı tarih snc ne kadarlık ..ya pazartesi gidelim dyrz da erkenmi bilemedim ama
Allah hayırlı etsin inşallah darısı kucağına almaya :)kızlar dün sağlıkocağında kimse kalmamış tek başıma bekledim herkesin ki çıkmış bi bnm tahliller çıkmamış 16.30 a kadar bekledim bütün çalışanlar bile acıdı halime ayyy bide ilkmiş falan yaptılar boş yere bekledim sonuç pazartesiye kaldı...eşimde işteydi eve geldim komşuma söyledim duramazdım teee 3 gün bekleyemezdim kadın doğum hastanesine gittik devlete acilden kan verdim 1 saatte sonucun çıkmasını bekledim veee değerim 3032 çıktı doktorda baktı 1 yada 1 buçuk aylık dedi ....ama ne stres oldum işim hep ters gitti diye eve geldim lavaboya girdim bide peçeteye toz pembe belli belirsiz leke geldi ama sadece bir kere başka gelmedi yinede korktum ama sakin olmaya çalıştım ve sonuç
şu an bile işteyim yaa eşimde bırak demenin sinyallerini veriyo da bakalım sağlık el verdikçe gelirim ...çok iyi anlıyorum cano bzd öyle bi durumdaydık ki aşılama istiyodu yaptıramıyduk doktora bile gitmiyoduk düşün artık bi çıkmazdaydık kaç aydır kötüydük işte RABBİM öyle bi zamanda verdi ki hayırlısı duamda hep varsınız zatenInsallah canim cunku ailevi olarak o kadar canimz skkin ki nese kaynagimiza o kadar ihtiyacimiz varki anlatamam...sende artik oyle mi boyle mi diye dusunme...icini ferah tutpazartesi kontrolde iyi gecicek insallah oyle dusun...sevin artik soku birak bi kenara degerin iyi cikmis massallah...sen dinlen beslen yat...ise falan gitme!...
saol canm amin İNŞALLAH cümlemizinAllah hayırlı etsin inşallah darısı kucağına almaya :)
İNŞALLAH alttan bakayım demez yaa ...bnm hesaba görede öyle bakalımtahmini 4 5 5 hafta canım işte net kesin değil ya haftası ona göre söylerdim ama senin ilk işin gitmek olcak zaten canım bu hafta git şimdiden randevunu al hem duruma göre öğrenırsın erkense erken belkide keseyi bile görebilirsin
İNŞALLAH alttan bakayım demez yaa ...bnm hesaba görede öyle bakalım
5 haftalik tatlımgerçekmi bnd ne zmn gitsem daha erkenmi diyodum yaa değer nasl bu değere göre snc ne kadarlık
Evet canım dün duzelttim :)listeyi düzenledinmi canooo
Ya ben bazen diyorum akışına mi biraksam diye. Allah nasib eder de olura bakacak kimse yok. Burda ne edecem diyom. Bi yandan da burdan tayin olunca ya olmazsa diyom. Galiba yaptırcam artkDevlet yapmayınca zorunlu kaldık özele ki bu indirimli hali 600 demişlerdi bi kaç yere sorduk bir kayıp daha beklemektense yaptırdık
Ben doğuracam hala soktayimhepinize nasip olur İNŞALLAH ve bana da sağlıkla kucağa almayı ....daha alışamadım ki şok bitmedi gitti şöyle doya doya sevinemedim dünden beri işte heralde keseyi görüncemi sevinicem nedir bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?