Gebe kalamayanlar buraya.....

bnd bakma derim idrara sıkışık gideerim ...ya bnm 13 mayıstı ya netten bakıyrm bazı yerde 16 şubat bazısında 17 şubat burda 18 şubat doğum yazıyo hangisi doğruki

bnd bakma derim idrara sıkışık gideerim ...ya bnm 13 mayıstı ya netten bakıyrm bazı yerde 16 şubat bazısında 17 şubat burda 18 şubat doğum yazıyo hangisi doğruki

doktora gıttığınde doğum tarıhı belırlencek adet tarıhıne göre onun verdiği yada söylediği tarihi girince net belli olur değişiyo bazı yerlerde 2 3 gün

doktora gıttığınde doğum tarıhı belırlencek adet tarıhıne göre onun verdiği yada söylediği tarihi girince net belli olur değişiyo bazı yerlerde 2 3 gün

dış gebelikte bu kadar değer cıkmaz rahat ol
evet her yer de farklı dyo..ne bilim cano burda çok gördük yaa daha korkum gitmedi...seninki kaçtı unuttum değerin

Canim yaa niye calisiyosun bi kac gun izin al...doktorun takibine gore nolucak bi bak?biliyorum bizde bu aylar manevi anlamda skntdayz...mucizemiz olsa keske

Canim benim gozunaydidn masallah degerin de guzel cikmis. Hadi hayirlisi takvimini yesinler kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…