- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.501
bnd bakma derim idrara sıkışık gideerim ...ya bnm 13 mayıstı ya netten bakıyrm bazı yerde 16 şubat bazısında 17 şubat burda 18 şubat doğum yazıyo hangisi doğrukiderler canım ilk 2 ay alttan bakılıyormuş ben baktırmadıydım 6.haftada gıttıydım alttan dedi olmaz dedim neden dedı yanındakı hemsiresı ben ıstemıyorum daha sonra gel dersenız öyle yapayım dedim etrafımda bır kaç kışı düşük tehlıkesı yaşadı ona bağladılar banada demışlerdı baktırma dıye o aklımaydı gıderken zaten ultrasonla baktı sonra kese göründü sadece hep gittiğimdede ultrasonla baktı son aylarda muayene etcek alttan onu bılıyorum mesela mecbur doğumu gercekleştırcezde ılk zamanlar bende taraftar değilim işte baktırılmasına
ayy hadi İNŞALLAH cano dış gebelik fln olmasında ALLAH korusun5 haftalik tatlımhatta 6ya az kalmış pazartesi kese karindan rahat görünür cok sevindim ya
bnd daha inanamıyom şoktayım ki millte desemmi demesem mi bilemedim flnBen doğuracam hala soktayim
aaa bn görmedimmEvet canım dün duzelttim :)
bnd bakma derim idrara sıkışık gideerim ...ya bnm 13 mayıstı ya netten bakıyrm bazı yerde 16 şubat bazısında 17 şubat burda 18 şubat doğum yazıyo hangisi doğruki
ayy hadi İNŞALLAH cano dış gebelik fln olmasında ALLAH korusun
doktora gıttığınde doğum tarıhı belırlencek adet tarıhıne göre onun verdiği yada söylediği tarihi girince net belli olur değişiyo bazı yerlerde 2 3 gün
evet her yer de farklı dyo..ne bilim cano burda çok gördük yaa daha korkum gitmedi...seninki kaçtı unuttum değerindış gebelikte bu kadar değer cıkmaz rahat ol
evet her yer de farklı dyo..ne bilim cano burda çok gördük yaa daha korkum gitmedi...seninki kaçtı unuttum değerin
eee demekki doktorun dediği doğru bnm ki 3032 di bnc 1 buçuk aylık dedi764dü 5 haftalık dediydi doktor
Canim yaa niye calisiyosun bi kac gun izin al...doktorun takibine gore nolucak bi bak?biliyorum bizde bu aylar manevi anlamda skntdayz...mucizemiz olsa keskeşu an bile işteyim yaa eşimde bırak demenin sinyallerini veriyo da bakalım sağlık el verdikçe gelirim ...çok iyi anlıyorum cano bzd öyle bi durumdaydık ki aşılama istiyodu yaptıramıyduk doktora bile gitmiyoduk düşün artık bi çıkmazdaydık kaç aydır kötüydük işte RABBİM öyle bi zamanda verdi ki hayırlısı duamda hep varsınız zaten
eee demekki doktorun dediği doğru bnm ki 3032 di bnc 1 buçuk aylık dedi
Canim benim gozunaydidn masallah degerin de guzel cikmis. Hadi hayirlisikızlar dün sağlıkocağında kimse kalmamış tek başıma bekledim herkesin ki çıkmış bi bnm tahliller çıkmamış 16.30 a kadar bekledim bütün çalışanlar bile acıdı halime ayyy bide ilkmiş falan yaptılar boş yere bekledim sonuç pazartesiye kaldı...eşimde işteydi eve geldim komşuma söyledim duramazdım teee 3 gün bekleyemezdim kadın doğum hastanesine gittik devlete acilden kan verdim 1 saatte sonucun çıkmasını bekledim veee değerim 3032 çıktı doktorda baktı 1 yada 1 buçuk aylık dedi ....ama ne stres oldum işim hep ters gitti diye eve geldim lavaboya girdim bide peçeteye toz pembe belli belirsiz leke geldi ama sadece bir kere başka gelmedi yinede korktum ama sakin olmaya çalıştım ve sonuç
izin vermezki patron yaa pazartesi napıcam onu düşünüyorum ara hastası olarak alacak ve saatlerce beklicezCanim yaa niye calisiyosun bi kac gun izin al...doktorun takibine gore nolucak bi bak?biliyorum bizde bu aylar manevi anlamda skntdayz...mucizemiz olsa keske
bnc de öyledir cano5 hafta 20 - 7300 bak internetten değerler yazıyor zaten kuzum :)
ayy bnd yapayım dedim de sonra bi baktım sizinkilerde maşşalh kocaman bebek bnd ne olduğu belirsizaradan naslda fark ediliyoCanim benim gozunaydidn masallah degerin de guzel cikmis. Hadi hayirlisitakvimini yesinler kiz
Insallah beklemezsiniz canim bi an once gorursun bebisini...dikkat et kendine yalniz...yorma kendini ben olsam direk birakirdim isiizin vermezki patron yaa pazartesi napıcam onu düşünüyorum ara hastası olarak alacak ve saatlerce beklicez
Olsun cnm insallah o gunleri sende gorucen canim yaa nasil mutlu oldum anlatamam valla :))ayy bnd yapayım dedim de sonra bi baktım sizinkilerde maşşalh kocaman bebek bnd ne olduğu belirsizaradan naslda fark ediliyo
biraz taksitler azalsın kışa kadar biter ondan sonra rahat ederiz bakalım sağlığa bağlı bnm de bırakmamInsallah beklemezsiniz canim bi an once gorursun bebisini...dikkat et kendine yalniz...yorma kendini ben olsam direk birakirdim isi
biliyorum cano bnd hepinizde öyle olmuştumOlsun cnm insallah o gunleri sende gorucen canim yaa nasil mutlu oldum anlatamam valla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?