- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.521
Doktrna gore degisio cnm.bnm dktrm hc alttn bakmio mesela btk hastanede yatrkn alttan baktlr bnm gt tbi gorunr 5hftalkkn gozukuo egr karndan goremzlrse alttn bakiolrne bilim cano bi doktora gidelimde ablamlar duydu en yakın arkadaşım bide komşum biliyo işte pazartesi gideyim mi doktora kese görünürmü alttan mı bakacak arkadaşın ki ilk alttan baktı diyo
ayyy işte bu kötü doğum nsl olacak ya kadınlarn işi zorDoktrna gore degisio cnm.bnm dktrm hc alttn bakmio mesela btk hastanede yatrkn alttan baktlr bnm gt tbi gorunr 5hftalkkn gozukuo egr karndan goremzlrse alttn bakiolr
Iyo bakalim cano sen daha iyisini bilirsin yasayan biri olarak...saglikla insallah...biraz taksitler azalsın kışa kadar biter ondan sonra rahat ederiz bakalım sağlığa bağlı bnm de bırakmam
Valla bnde korkuodm dogmdan ama bkere yasadm bliosn ktu bi deneym olmasna ragmn suan korkmuorm hmde hc:) yetrki o gun gelsn yaayyy işte bu kötü doğum nsl olacak ya kadınlarn işi zor
İNŞALLAH cano hepimizinkiIyo bakalim cano sen daha iyisini bilirsin yasayan biri olarak...saglikla insallah...
evet arkadaşta çok çekmiş doğumda ama yinede 2 .olsun onuda normal yaparım dyoValla bnde korkuodm dogmdan ama bkere yasadm bliosn ktu bi deneym olmasna ragmn suan korkmuorm hmde hc:) yetrki o gun gelsn ya
Evett biliyordumm canim.. Cok sukurr rabbime kizz vallahi kendi kadar mutlu oldum inanki.. Baya net czgilerinn senin.. Benimki hayalet gbiydi yaa... Doktora ne zaman gidiyosun..yok daha cano özet geçeyim sana biliyon 6 aydr doktora bile gitmiyorum iki aydır aşılama mı yaptırsak diyoduk ama bi sürü evin taksiti var kışa kadar yaptıramazdık öyle böyle derken salı günü adet olmalıydım olmadı cumaya kadar bekledim sabah namaza kalkınca test yaptım ve direk saniye sürmedi çıktı bide çıkmaz yine yoktur dye fazla da test almamıştım eşim gitti nöbetçi eczane buldu sabah 4 te bi tane daha yaptım yine direk çıktı sağlık ocağına gidip kan verdim öğleden sonra çıkar dediler herkesin ki çıktı bnm ki çıkmadı pazartesiye kaldı dediler bnd devlete acilden gittim verdim 1 saat bekledim öyle sonucu aldım işte
canlar bn çıkıyorum evdeki net bittiği için giremem ...hepiniz desteğiniz için çok saoluncanlarım
Canim benim çok sevindim Rabbim dualarini kabul etti ramazan sevincini verdi sana şükür.Allah kucagina almayida nasip etsin inşaallah canim benimmmSabah namazında bir korkuyla yine öncekiler gibi çıkmaz diyerek testi yaptım ilk damlayı koyarkoymaz direk 2 çizgi çıktı bugüne kadar kesinlikle cıkmamıştı.sonra sevindik ama hadi yanlış da şüphesi oldu eşim namazdan sonra gidip başka marka aldı ve yine 2 çizgi nasıl sevindi uyuyamadık nasıl mutlu olduk ....sağlık ocağında kan verdim 15.30 gibi çıkacak ve yanında şeker sarılık genel testlerinde yapalım dedim doktora..dua edin kızlar bu çizgiler gerçek Eki Görüntüle 1555361
De tatlım tadini çıkarbnd daha inanamıyom şoktayım ki millte desemmi demesem mi bilemedim fln
Kacirmisin :) misafirlikteyim paylasirim yine hem koscaman takvimin var artık :)aaa bn görmedimm
Ya ben bazen diyorum akışına mi biraksam diye. Allah nasib eder de olura bakacak kimse yok. Burda ne edecem diyom. Bi yandan da burdan tayin olunca ya olmazsa diyom. Galiba yaptırcam artk
Selam ballar yurudum geldiiiim
Aynen ttlm. Yaz tatilinde biz fazla dağılıyoruz maddi olarak malesef. O yüzden biraz kafamda soru olarak kaldı ama burda o testi yapan hastane yok erzuruma gitsem daha maliyetli olacak. Yarennn beni gaza getir1 ay akışına birakayim dersem bi sonra ki ay tedavi diyorum çünkü akışına birakamiyoruz maalesef kafamiz bebekte olduğu surece böyle.. İşte ne zaman olacağını bilemiyoruz bu ay sonra ki ay derken aylar geçiyor
Allah bağışlasın inşallah:)Oy maşallah maşallah :) pazartesi kese bir haftaya kalp atisi duyulur kiz :)
Aynen ttlm. Yaz tatilinde biz fazla dağılıyoruz maddi olarak malesef. O yüzden biraz kafamda soru olarak kaldı ama burda o testi yapan hastane yok erzuruma gitsem daha maliyetli olacak. Yarennn beni gaza getir
Ya benden bu ay öyle bi şey geldi ki. Duştaydım lap diye bi kan pıhtısı geldi. Ama çok büyük. Sonra bi parça daha düştü içinde beyazlklar vardı onu hemen aldm elime bi yere koydum. Fotosunu çektim. sonra yine koca bi kan pıhtı parçası daha geldi. Ondan dolayı yaptıram diyorum. Gelen parçalar baya büyükler.Araştırma hastanesine git ve de ki 3 kaybim var genetik test istiyorum de ahh ahh o zaman akıl edeydim 2 yerine 3 derdimsana doktor yaptır dedi mi .. Bak mesala benim pıhtılaşma faktorumde folik asit b12 ve homosistein değeri normal olunca o kadar önemli değil diyorlar. Benim bu testler normal çıktığı içinde yapmadılar pıhtılaşma testlerini .
Ya benden bu ay öyle bi şey geldi ki. Duştaydım lap diye bi kan pıhtısı geldi. Ama çok büyük. Sonra bi parça daha düştü içinde beyazlklar vardı onu hemen aldm elime bi yere koydum. Fotosunu çektim. sonra yine koca bi kan pıhtı parçası daha geldi. Ondan dolayı yaptıram diyorum. Gelen parçalar baya büyükler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?