Gebe kalamayanlar buraya.....

ne bilim cano bi doktora gidelimde ablamlar duydu en yakın arkadaşım bide komşum biliyo işte pazartesi gideyim mi doktora kese görünürmü alttan mı bakacak arkadaşın ki ilk alttan baktı diyo
Doktrna gore degisio cnm.bnm dktrm hc alttn bakmio mesela btk hastanede yatrkn alttan baktlr bnm gt tbi gorunr 5hftalkkn gozukuo egr karndan goremzlrse alttn bakiolr

Evett biliyordumm canim.. Cok sukurr rabbime kizz vallahi kendi kadar mutlu oldum inanki.. Baya net czgilerinn senin.. Benimki hayalet gbiydi yaa... Doktora ne zaman gidiyosun..

Canim benim çok sevindim Rabbim dualarini kabul etti ramazan sevincini verdi sana şükür.Allah kucagina almayida nasip etsin inşaallah canim benimmm

Ya ben bazen diyorum akışına mi biraksam diye. Allah nasib eder de olura bakacak kimse yok. Burda ne edecem diyom. Bi yandan da burdan tayin olunca ya olmazsa diyom. Galiba yaptırcam artk

1 ay akışına birakayim dersem bi sonra ki ay tedavi diyorum çünkü akışına birakamiyoruz maalesef kafamiz bebekte olduğu surece böyle.. İşte ne zaman olacağını bilemiyoruz bu ay sonra ki ay derken aylar geçiyor

Aynen ttlm. Yaz tatilinde biz fazla dağılıyoruz maddi olarak malesef. O yüzden biraz kafamda soru olarak kaldı ama burda o testi yapan hastane yok erzuruma gitsem daha maliyetli olacak. Yarennn beni gaza getir

Aynen ttlm. Yaz tatilinde biz fazla dağılıyoruz maddi olarak malesef. O yüzden biraz kafamda soru olarak kaldı ama burda o testi yapan hastane yok erzuruma gitsem daha maliyetli olacak. Yarennn beni gaza getir

Araştırma hastanesine git ve de ki 3 kaybim var genetik test istiyorum de ahh ahh o zaman akıl edeydim 2 yerine 3 derdim sana doktor yaptır dedi mi .. Bak mesala benim pıhtılaşma faktorumde folik asit b12 ve homosistein değeri normal olunca o kadar önemli değil diyorlar. Benim bu testler normal çıktığı içinde yapmadılar pıhtılaşma testlerini .

Ya benden bu ay öyle bi şey geldi ki. Duştaydım lap diye bi kan pıhtısı geldi. Ama çok büyük. Sonra bi parça daha düştü içinde beyazlklar vardı onu hemen aldm elime bi yere koydum. Fotosunu çektim. sonra yine koca bi kan pıhtı parçası daha geldi. Ondan dolayı yaptıram diyorum. Gelen parçalar baya büyükler.

Bilmiyorum ki canım bende kimyasal da dahil hiç öyle bi durum olmadı . doktora danissan aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…