- 19 Ocak 2015
- 422
- 213
- 133
- 39
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.541
Yani şükür :)Selam kızlar sonunda kırmızılarım geldi.
Kiiiz maksat degisti senin anlasilan sen zayiflamak yerine kocaya yemek dayiyon da...akillsin vesselam her halukarda kazancli olacanİstikrarlı arkadaşım benim :)) ben dün uyuya kalmisim bu sabah ablami durağa bıraktım o yüzden yuruyemedim tek yapabildiğim şuan eşime yemekleri tıkamak
daha neler onu Allah bilir..Insallah canim...@umutbitmz bu ay sende sira dedi hissediyorum dedi kendi hamile oldugunu ogrendi...galiba bu listede en son ben kalacam hamile
ben sağlık ocağına gişttiğimde kalp atışı duyulmadan kayıt yapmıyoruz demişlerdi.ne zoruma gitmişti.zatende duyamadıkablamda sonucu alınca ebeye git kayıt açtır dyo bnd daha keseyi görmeden hemen açtırmasam mı ddm
Allahiimmm...oyle dua ediyorum ki daha calismalara baslamadik ama umutluyum abla bu ay olucak insallah...daha neler onu Allah bilir..
bir rüya görmüştüm geçen sene 59 rakamı.takvime işaret attım 59.gün işyerinde kız arkadaşımın hamile kaldığını öğrendik hemde ilk ben öğrenmiştim.3 ay öncede rüya gördüm teyzeoğlu 2 ay sonra diyodu.sonra eniştem girdi ertesi gece rüyama 2-3 ay sonra dedi.gördüğümde 14 marttı.14 nisanda bişey yoktu o ay kistimi öğrendim.14 mayısı beklerken 10 mayısta erken adet oldum.dedim eniştemin dediği olacak 14 hazirana kadar bir hamile haberi duyucam diye.zeynebin gecikme olduğunu farkettim yazışmalardan ama internet sıkıntısı yüzünden tam takip edemedim ama zeynonun hamile olacağını anladım.bu sabah işyerinden okudum şükürler olsun.yani rüyanın zeynoya çıkacağını geciktiği gün anlamıştım.Insallah canimbende 45gun ruyasina taktim bakalim buyuk gun 17temmuz:)))
zaten bizim aramızda olanları önce öğrenmeyi biz hakediyoruz bence.her türlü sevincimizi üzüntümüzü korkularımızı paylaşmadık mı..Kiiz aile arasini kastettim...yoksa burda sir yok hersey acik ayan beyan
belki adet olmazsın adetin geçmesini bikaç gün bekleyip test yaparsan müjde alırsın belki.ama Zeyno gibi günün geçmesini bekle.erken gebelik testleri insanı çok üzebiliyor.Ne biliim tutunacak bi umut iste...17 temmuzda benim bi dahaki ayin adet bitimine denk geliyo
bu sayfa senin böyle gülücükler atmanı özlemişti zeynommmALLAH seni var yaaa
Ya gittiğim doktorun o kadardan anlayacağına inanmıyorumBilmiyorum ki canım bende kimyasal da dahil hiç öyle bi durum olmadı . doktora danissan aslında.
Insallah abla hadi testi anlarim cift cizgiyi anlarim surekli dusunuyorum diye 45 ne?ya ben 17temmuzda birinin hamileligini ogrencem yada ben hamile olarak gelecem...17temmuzda tam bidahaki ayin adet bitisine denk geliyo?bakalim...hayirlisiyla insallah...bir rüya görmüştüm geçen sene 59 rakamı.takvime işaret attım 59.gün işyerinde kız arkadaşımın hamile kaldığını öğrendik hemde ilk ben öğrenmiştim.3 ay öncede rüya gördüm teyzeoğlu 2 ay sonra diyodu.sonra eniştem girdi ertesi gece rüyama 2-3 ay sonra dedi.gördüğümde 14 marttı.14 nisanda bişey yoktu o ay kistimi öğrendim.14 mayısı beklerken 10 mayısta erken adet oldum.dedim eniştemin dediği olacak 14 hazirana kadar bir hamile haberi duyucam diye.zeynebin gecikme olduğunu farkettim yazışmalardan ama internet sıkıntısı yüzünden tam takip edemedim ama zeynonun hamile olacağını anladım.bu sabah işyerinden okudum şükürler olsun.yani rüyanın zeynoya çıkacağını geciktiği gün anlamıştım.
Evet abla artik bu adeti gorduk insallah bi dahaki adeti gormeyizde bebisten sebep olur...su okunan ezanin yuzu suyu hurmetine...belki adet olmazsın adetin geçmesini bikaç gün bekleyip test yaparsan müjde alırsın belki.ama Zeyno gibi günün geçmesini bekle.erken gebelik testleri insanı çok üzebiliyor.
Evet zaten ben oyle bi durum olsa eaimden once buraya gelirim davul zurnayla:))))zaten bizim aramızda olanları önce öğrenmeyi biz hakediyoruz bence.her türlü sevincimizi üzüntümüzü korkularımızı paylaşmadık mı..
sen beklemeyi tercih ettin.normalde adet tarihinden 10-15 gün geçince doktora gitmen gerekir dedim.çünkü o 15 gün geç döllenme olsada çıkardı.bir an önce doktora gitmelisin bence.olabiliyor bazen yumurtalıklar o ay yumurta yapmayabiliyormuş canım.Kızlar yaaa 21 gün oldu günüm geçeli çarşambaya randevu aldım. Nie adet olamadım bu ay anlamadım
Allah biliyor doğal yoldan olsun diye çok istiyorum artık nasip inşallah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle versin rabbim.adam umudumu çok kırdı fazla bişey beklemeyin diyerek.hala toparlayamadım kendimiInşallah tutack be ablcim Allah bi kapi acsin da inşallah para da gelsin bir yerden
Aynen uzun zaman sonra gelmelerine mutlu oldumYani şükür :)
bunu aylar öncede konuşmuştuk alttan baktırmıcaktık böyle durumda diye..ne bilim cano bi doktora gidelimde ablamlar duydu en yakın arkadaşım bide komşum biliyo işte pazartesi gideyim mi doktora kese görünürmü alttan mı bakacak arkadaşın ki ilk alttan baktı diyo
Ya çalıştığım için doktor randevu denk getirmem çok zor oluyor. Nasılsa gelcek diye sıkıntıya sokmaları dedim. Mesela çarşambaya ancak gidicem ama 5. Günü oluyo normalde salı gitmem gerekiyor en geç tedavi için. Ama işyeri problemsen beklemeyi tercih ettin.normalde adet tarihinden 10-15 gün geçince doktora gitmen gerekir dedim.çünkü o 15 gün geç döllenme olsada çıkardı.bir an önce doktora gitmelisin bence.olabiliyor bazen yumurtalıklar o ay yumurta yapmayabiliyormuş canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?