Gebe kalamayanlar buraya.....

İstikrarlı arkadaşım benim :)) ben dün uyuya kalmisim bu sabah ablami durağa bıraktım o yüzden yuruyemedim tek yapabildiğim şuan eşime yemekleri tıkamak
Kiiiz maksat degisti senin anlasilan sen zayiflamak yerine kocaya yemek dayiyon da...akillsin vesselam her halukarda kazancli olacan

Insallah canimbende 45gun ruyasina taktim bakalim buyuk gun 17temmuz:)))
bir rüya görmüştüm geçen sene 59 rakamı.takvime işaret attım 59.gün işyerinde kız arkadaşımın hamile kaldığını öğrendik hemde ilk ben öğrenmiştim.3 ay öncede rüya gördüm teyzeoğlu 2 ay sonra diyodu.sonra eniştem girdi ertesi gece rüyama 2-3 ay sonra dedi.gördüğümde 14 marttı.14 nisanda bişey yoktu o ay kistimi öğrendim.14 mayısı beklerken 10 mayısta erken adet oldum.dedim eniştemin dediği olacak 14 hazirana kadar bir hamile haberi duyucam diye.zeynebin gecikme olduğunu farkettim yazışmalardan ama internet sıkıntısı yüzünden tam takip edemedim ama zeynonun hamile olacağını anladım.bu sabah işyerinden okudum şükürler olsun.yani rüyanın zeynoya çıkacağını geciktiği gün anlamıştım.

Insallah abla hadi testi anlarim cift cizgiyi anlarim surekli dusunuyorum diye 45 ne?ya ben 17temmuzda birinin hamileligini ogrencem yada ben hamile olarak gelecem...17temmuzda tam bidahaki ayin adet bitisine denk geliyo?bakalim...hayirlisiyla insallah...

belki adet olmazsın adetin geçmesini bikaç gün bekleyip test yaparsan müjde alırsın belki.ama Zeyno gibi günün geçmesini bekle.erken gebelik testleri insanı çok üzebiliyor.
Evet abla artik bu adeti gorduk insallah bi dahaki adeti gormeyizde bebisten sebep olur...su okunan ezanin yuzu suyu hurmetine...

Kızlar yaaa 21 gün oldu günüm geçeli çarşambaya randevu aldım. Nie adet olamadım bu ay anlamadım
sen beklemeyi tercih ettin.normalde adet tarihinden 10-15 gün geçince doktora gitmen gerekir dedim.çünkü o 15 gün geç döllenme olsada çıkardı.bir an önce doktora gitmelisin bence.olabiliyor bazen yumurtalıklar o ay yumurta yapmayabiliyormuş canım.

Inşallah tutack be ablcim Allah bi kapi acsin da inşallah para da gelsin bir yerden
Allah biliyor doğal yoldan olsun diye çok istiyorum artık nasip inşallah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle versin rabbim.adam umudumu çok kırdı fazla bişey beklemeyin diyerek.hala toparlayamadım kendimi

zeynepsibel AYY MAŞALLAH MAŞALLAH RABBİM KORUSUN BEBEĞİMİZİ,YEMİN EDERİM GÖĞSÜM BÖYLE SICACIK OLDU BİR ANDA ALLAH ŞAHİT ÖYLE SEVİNDİM Kİ SANKİ BEN ALMIŞIM O HABERİ...RABBİM SİZE BAĞIŞLASIN CANNIIIM İNŞALLAH RABBİM BİZİ DE SEVİNDİRİR BU RAMAZAN AREFESİNDE

Ya çalıştığım için doktor randevu denk getirmem çok zor oluyor. Nasılsa gelcek diye sıkıntıya sokmaları dedim. Mesela çarşambaya ancak gidicem ama 5. Günü oluyo normalde salı gitmem gerekiyor en geç tedavi için. Ama işyeri problem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…