Gebe kalamayanlar buraya.....

bu gidişle dr olacaz kııız

ayy hadi İNŞALLAH cano dış gebelik fln olmasında ALLAH korusun
ağzından yel alsın.üzme canını dış gebelik değil.ben dış gebelik geçirdim...dış gebelikte 4 ve 5 haftada 3000 küsur olmaz bhcg.benimki 4.5 haftalıktı ikiye katlamadığı için anca 974 olmuştu.sil aklından dış gebeliği lütfen..

Allah biliyor doğal yoldan olsun diye çok istiyorum artık nasip inşallah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle versin rabbim.adam umudumu çok kırdı fazla bişey beklemeyin diyerek.hala toparlayamadım kendimi
Bana da tüp bebek bile zor demişlerdi kendiliginden oldu Allah büyük ablam

ablaaaam benle ilgilide rüya göööör bak ablam kendimi tarif edeyim sende rüyada gör,,,,,buğday tenli 1.69boy 59 kiloyum rüyada hakkımda bişey gör inşaallah

abla eşimin testide vardı önceki sayfalarda sen ne diyorsun ciddi bişey yoktur dimi sıvılaşma 60 dk dedi dr.ama önemli değil ve kendiliğinden gebe kalmana da engel değil dedi.yani harekette az sorun olduğunu söyledi

rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yoktur gülüm.hiç sıkma canını bak 120 olanda olmuş sende neden olmasın.bunu stres yapma sakın kendine.

Bana da tüp bebek bile zor demişlerdi kendiliginden oldu Allah büyük ablam
dün siğiller için gittim doktora.parmağımda 2 tane siğil var.ilaçları yazdı bende hemen söyledim ben gebelik için uğraşıyorum diye.doktorda bu ilaçları kullanırken gebelik olmaması lazım ona göre dedi.hepsi kimyasal çünkü çok canım sıkkın yaaawww yani korunacakmıyız şimdi bu ay Allahım sen yardım et..

Baska çözümü yok muymus acaba ya cok mu uzun kullanacaksin ki? Bir iki haftadan birsey olmaz sanırım

İyi geceler kızlar sizlere bu minik hanımlarla iyi geceler dilemek istedim
nasıllar??

Ya gittiğim doktorun o kadardan anlayacağına inanmıyorum memlekette gidecem artk

O kadar çok şey duyduk öğrendik ki doktor yetersiz gibi geliyor :)) bende benim doktora dedim yapalım dedim hep gerek yok dedi yemisim diplomasını kadiniz biz ya hissederiz ya da vesvese yaparız

ben sağlık ocağına gişttiğimde kalp atışı duyulmadan kayıt yapmıyoruz demişlerdi.ne zoruma gitmişti.zatende duyamadık
Evt yapmiolr ablacm bnde kese gozktktn snra gtmstm hemsire kalp atslrni gordgn gun gel kayidini o zmn yaparz demsti hatta bnde kndi kndme kizmstm sncta hamileym ndn aclmio die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…