- 5 Mart 2015
- 1.309
- 1.394
- 158
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.561
bu gidişle dr olacaz kııız@zeynepsibel canım benim tekrar gözün aydın kan sonucun süper testin koyuluğuna bence 5 haftalık demiştim demek ki bende çözmüşüm artk yaa
inşaallah kendi bebişimin haberini de alırım bi an önce. Kız acaba diyorum o gördüğüm rüya senin habercin miydi
ağzından yel alsın.üzme canını dış gebelik değil.ben dış gebelik geçirdim...dış gebelikte 4 ve 5 haftada 3000 küsur olmaz bhcg.benimki 4.5 haftalıktı ikiye katlamadığı için anca 974 olmuştu.sil aklından dış gebeliği lütfen..ayy hadi İNŞALLAH cano dış gebelik fln olmasında ALLAH korusun
Bana da tüp bebek bile zor demişlerdi kendiliginden oldu Allah büyük ablamAllah biliyor doğal yoldan olsun diye çok istiyorum artık nasip inşallah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle versin rabbim.adam umudumu çok kırdı fazla bişey beklemeyin diyerek.hala toparlayamadım kendimi
ablaaaam benle ilgilide rüya göööörbir rüya görmüştüm geçen sene 59 rakamı.takvime işaret attım 59.gün işyerinde kız arkadaşımın hamile kaldığını öğrendik hemde ilk ben öğrenmiştim.3 ay öncede rüya gördüm teyzeoğlu 2 ay sonra diyodu.sonra eniştem girdi ertesi gece rüyama 2-3 ay sonra dedi.gördüğümde 14 marttı.14 nisanda bişey yoktu o ay kistimi öğrendim.14 mayısı beklerken 10 mayısta erken adet oldum.dedim eniştemin dediği olacak 14 hazirana kadar bir hamile haberi duyucam diye.zeynebin gecikme olduğunu farkettim yazışmalardan ama internet sıkıntısı yüzünden tam takip edemedim ama zeynonun hamile olacağını anladım.bu sabah işyerinden okudum şükürler olsun.yani rüyanın zeynoya çıkacağını geciktiği gün anlamıştım.
abla eşimin testide vardı önceki sayfalarda sen ne diyorsun ciddi bişey yoktur dimi sıvılaşma 60 dk dedi dr.ama önemli değil ve kendiliğinden gebe kalmana da engel değil dedi.yani harekette az sorun olduğunu söylediağzından yel alsın.üzme canını dış gebelik değil.ben dış gebelik geçirdim...dış gebelikte 4 ve 5 haftada 3000 küsur olmaz bhcg.benimki 4.5 haftalıktı ikiye katlamadığı için anca 974 olmuştu.sil aklından dış gebeliği lütfen..
rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yoktur gülüm.hiç sıkma canını bak 120 olanda olmuş sende neden olmasın.bunu stres yapma sakın kendine.abla eşimin testide vardı önceki sayfalarda sen ne diyorsun ciddi bişey yoktur dimi sıvılaşma 60 dk dedi dr.ama önemli değil ve kendiliğinden gebe kalmana da engel değil dedi.yani harekette az sorun olduğunu söyledi
dün siğiller için gittim doktora.parmağımda 2 tane siğil var.ilaçları yazdı bende hemen söyledim ben gebelik için uğraşıyorum diye.doktorda bu ilaçları kullanırken gebelik olmaması lazım ona göre dedi.hepsi kimyasal çünküBana da tüp bebek bile zor demişlerdi kendiliginden oldu Allah büyük ablam
Baska çözümü yok muymus acaba ya cok mu uzun kullanacaksin ki? Bir iki haftadan birsey olmaz sanırımdün siğiller için gittim doktora.parmağımda 2 tane siğil var.ilaçları yazdı bende hemen söyledim ben gebelik için uğraşıyorum diye.doktorda bu ilaçları kullanırken gebelik olmaması lazım ona göre dedi.hepsi kimyasal çünküçok canım sıkkın yaaawww yani korunacakmıyız şimdi bu ay Allahım sen yardım et..
1 ay kullanacakmışım.adetiminde 5.gunuydu bugun yani bu ay korunayımmı şimdi ya.desene mecbur koruncanBaska çözümü yok muymus acaba ya cok mu uzun kullanacaksin ki? Bir iki haftadan birsey olmaz sanırım
Kiiiz maksat degisti senin anlasilan sen zayiflamak yerine kocaya yemek dayiyon da...akillsin vesselam her halukarda kazancli olacan
Ya gittiğim doktorun o kadardan anlayacağına inanmıyorummemlekette gidecem artk
Kadin doğumcuna sor bi hele bence1 ay kullanacakmışım.adetiminde 5.gunuydu bugun yani bu ay korunayımmı şimdi ya.desene mecbur koruncan
Evt yapmiolr ablacm bnde kese gozktktn snra gtmstm hemsire kalp atslrni gordgn gun gel kayidini o zmn yaparz demsti hatta bnde kndi kndme kizmstm sncta hamileym ndn aclmio dieben sağlık ocağına gişttiğimde kalp atışı duyulmadan kayıt yapmıyoruz demişlerdi.ne zoruma gitmişti.zatende duyamadık
Evet ya bazen bilmemek mutluluk mu neO kadar çok şey duyduk öğrendik ki doktor yetersiz gibi geliyor :)) bende benim doktora dedim yapalım dedim hep gerek yok dedi yemisim diplomasını kadiniz biz ya hissederiz ya da vesvese yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?