Gebe kalamayanlar buraya.....

slm kızlar bi sorum olacak bilen yada benim gibi olan cevap yazarsa sevinirim.ben 20 gün önce bebek için aşılama oldum ama tutmadı adet oldum.şuan adetim bitti diyebilirim ama sol yumurtalığımda sancı var.benim gibi olan var mı acaba?

Mutlu pazarlar kizlar ben anneme geldim dun esim izin verdi burda kaldim hasret giderdik anacigimla
bugunde esimin kuzeniyle benim can dostumun nisani var aksama aralarini yaptim insallah yuzleri hep guler hayirlisi.
Adim ara bulucuya cikti esimin arkadaslari bizede bul demeye basladilar

Merhaba canim genelde adet bitiminde kasiklarda yumurtaliklarda filan agri oluyor diye biliyorum benim oyle oluyor ama tabi kisiden kisiyede degisebilir ama senin asilama olmus farkli bisey olabilir doktoruna bi gorun o daha iyi bilir canim

Offf bizde yok gezme tatil kos kos evde oturuyorum ikindiden sonra yuruyuse cikicam esim iste

Kuzucum benim esimde pazar günleri çalışıyor yegenim geldi ya onunla beraber eşimin iş yerine ziyarete gideceğiz yani yoksa pazar günleri evde kos kos oturmadan üzerine tanimam

Napiosnz kizlar:) suan bnde evdeym dun ck gezdk ama ayaklrm o kdr agridki nasl uyudgmu blmiorm eve gldgmde saat 10a geliodu. Bugnde gtcktk ama agr gelr bde rahtszlanrm die gtmedk havada ck sick ama aksam dugune gtcz :)

Napiosnz kizlar:) suan bnde evdeym dun ck gezdk ama ayaklrm o kdr agridki nasl uyudgmu blmiorm eve gldgmde saat 10a geliodu. Bugnde gtcktk ama agr gelr bde rahtszlanrm die gtmedk havada ck sick ama aksam dugune gtcz :)

ne zaman randevun canım cinsiyet belli olmuştur :)?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…