- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.581
Evde yatıştaym ben. Sen napan şekerHayirli sabahlar canlar herkes pazar gezmesinde mi?nerdesiniz?
Ah nerdeeee çalışıyorumHayirli sabahlar canlar herkes pazar gezmesinde mi?nerdesiniz?
Aynen seker yeni kalktim kahvalti yapmadim abartmadanEvde yatıştaym ben. Sen napan şeker
Kolay gelsin ne isin yapiyosun canim?agrin yokmu adetliydin galiba???Ah nerdeeee çalışıyorum
puzzle a devan bebişAynen seker yeni kalktim kahvalti yapmadim abartmadanikindiden sonra yuruyuse cikicam dun temizlik yaptim evde oyalanacak bisey de yok
Kolay gele cano:)buldun sen mesgaleni...bende biraz yatiim tv pozisyonu sonra mutfaga giderim orayi karistirir toplarim artik...
Sağol bebişim sna daKolay gele cano:)buldun sen mesgaleni...bende biraz yatiim tv pozisyonu sonra mutfaga giderim orayi karistirir toplarim artik...
Bazen öylesi güzel olan ama nedense bilmeyip okuduklarim geldi başaEvet ya bazen bilmemek mutluluk mu ne
Hayirli sabahlar canlar herkes pazar gezmesinde mi?nerdesiniz?
Merhaba canim genelde adet bitiminde kasiklarda yumurtaliklarda filan agri oluyor diye biliyorum benim oyle oluyor ama tabi kisiden kisiyede degisebilir ama senin asilama olmus farkli bisey olabilir doktoruna bi gorun o daha iyi bilir canimslm kızlar bi sorum olacak bilen yada benim gibi olan cevap yazarsa sevinirim.ben 20 gün önce bebek için aşılama oldum ama tutmadı adet oldum.şuan adetim bitti diyebilirim ama sol yumurtalığımda sancı var.benim gibi olan var mı acaba?
Offf bizde yok gezme tatil kos kos evde oturuyorum ikindiden sonra yuruyuse cikicam esim isteUykunun derinliklerinden yeni çıkabildimdaha gezme aşamasına gelemedik ama planda var
Hakkinda hayirlisi olsun canim...Allah yardimcin olsun insallah guzel sonuc alirsin bi an once...Kizlar hayirli gunler.yarin saat 11 gbi asilama olucam bana dua eder misiniz...:-(
Offf bizde yok gezme tatil kos kos evde oturuyorum ikindiden sonra yuruyuse cikicam esim iste
Napiosnz kizlar:) suan bnde evdeym dun ck gezdk ama ayaklrm o kdr agridki nasl uyudgmu blmiorm eve gldgmde saat 10a geliodu. Bugnde gtcktk ama agr gelr bde rahtszlanrm die gtmedk havada ck sick ama aksam dugune gtcz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?