- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.601
Hakkinda hayirlisi olsun canim...Allah yardimcin olsun insallah guzel sonuc alirsin bi an once...
Allah yardımcın olsun emeklerini boşa çıkarmasın sağlıkla nasip etsin inşaallahAllah razi olsun cnm Rabbim tum isteyenlere versin...
Allah kolaylik versin cnmKizlar hayirli gunler.yarin saat 11 gbi asilama olucam bana dua eder misiniz...:-(
Olsun kuzum en azindan bi hava alirsinKuzucum benim esimde pazar günleri çalışıyor yegenim geldi ya onunla beraber eşimin iş yerine ziyarete gideceğizyani yoksa pazar günleri evde kos kos oturmadan üzerine tanimam
Hiç ağrım yok çok formdayım nasıl oldu anlamadım bende. Avm de bi mağazanın kasasında çalışıyorum.Kolay gelsin ne isin yapiyosun canim?agrin yokmu adetliydin galiba???
Off dha ayn 23.de canm ya vr baya o zmna naspse 17+5oluo belli olr sanirm :)ne zaman randevun canım cinsiyet belli olmuştur :)?
Iyi cano cunku adet=agri oldugu icin bana gore hepHiç ağrım yok çok formdayım nasıl oldu anlamadım bende. Avm de bi mağazanın kasasında çalışıyorum.
Allah yardımcın olsun emeklerini boşa çıkarmasın sağlıkla nasip etsin inşaallah
Allah kolaylik versin cnm
Amin cümlemizin inşallahBende 15 aylık evliyim, 7 ay önce düşük yaptım ondan sonra da olmadı nasip işte ama olmasını çok çok istiyorum. Şuan biraz korkuyorum yarın bat günüm inşallah kirmizilar görünmez hayırlısıyla kolaylıkla sağlıcakla benimde bebeğim olur inşallah diyorum. Neden bunları yazıyorum onu da bilmiyorum eh işte artık içimde tutmaktan çok sıkıldım. Duanıza ihtiyacım var kızlar. Rabbim isteyen herkese içinde de bizlere en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrumuzu kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah
Uyku tutmadı kııııızzlaaarBurdaaa
Heh ya cok sukur ses cikti!...ortalik sessiz yaaa nerde bu hatunlar...calisma mi var neBurdaaa
Uyku tutmadı kııııızzlaaaröyle yatakta yatıyom şarjımda bitiyo
Kiz sen naptin?geldi mi adet?Burdaaa
Heh ya cok sukur ses cikti!...ortalik sessiz yaaa nerde bu hatunlar...calisma mi var ne
Dualar edelim birbirimize belki duanın vakti gelmiştir allah dua edin kabul edeyim diyo hadi dua edek bebişler dizilsin göbişciklereBurdaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?