- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.621
Kiz sen naptin?geldi mi adet?
Allahim zaten ben her ezan okundugunda yagmur yagdiginda ediyorum duami insallah insallah yaa gulsun artik yuzumuz:)Dualar edelim birbirimize belki duanın vakti gelmiştir allah dua edin kabul edeyim diyo hadi dua edek bebişler dizilsin göbişciklere
Dualar edelim birbirimize belki duanın vakti gelmiştir allah dua edin kabul edeyim diyo hadi dua edek bebişler dizilsin göbişciklere
Gercek mi?uzuldum yaaAyyy sorma başıma gelenleri yaaaaaaaa denize gittik bugün orda oldum hemdee
Gercek mi?uzuldum yaasenden de alsaydik bi guzel haber neyse kuzum insallah bu ay?
Off dha ayn 23.de canm ya vr baya o zmna naspse 17+5oluo belli olr sanirm :)
Kiz niye direk yatiyon gunesin altina hem sen zaten esmersin kararcan ya iyice:)))Vala yaa şaka gibi hem hayal gitti hem huzursuz oldum ama yinede çok pis yandım verdim kremi verdim kremi oldum ciğer gibi
Kiz niye direk yatiyon gunesin altina hem sen zaten esmersin kararcan ya iyice:)))
Kiz beni fedem kara kizim diye sever benim gibi olacan ya:)))zaten ben gunesi gordugum gibi kizaririm sonra kararirimOlsun yaa ben seviyorum o kapkaralığı kiiramazan giriyo ya gitmeyiz artk ondan iyice bronzlaşayım didim böyle daha iyi oluyo yaa ne makyaj istiyo ne bişey
Kiz beni fedem kara kizim diye sever benim gibi olacan ya:)))zaten ben gunesi gordugum gibi kizaririm sonra kararirim
Kiz beni fedem kara kizim diye sever benim gibi olacan ya:)))zaten ben gunesi gordugum gibi kizaririm sonra kararirim
Bende oldun bugün 2gun önden
insan geldiğinde üzülüyor ama herşeyin hayırlısını istemeliyiz.üzme tatlı canını vardır herşeyde bir hayırOfffff kirmizilar geldi iki gun once hemde
seninki de söyleyecekse söylesin hayret bişey he gelip basmayalım kadınlar kulübü olarak o hastaneyi :)Off dha ayn 23.de canm ya vr baya o zmna naspse 17+5oluo belli olr sanirm :)
neden yazdım bilmiyorum dedin ya boşver iyiki yazdın belki hepimizin dualarını aldın.bak kendinde isteyen herkese diye dua ettin.bizler de burda hem bildiklerimizin hem bilmediğimiz isteyen herkese dua ediyoruz.bundan güzeli varmı birinin duasında yer almak gibi..sanada hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaallah rabbim.Bende 15 aylık evliyim, 7 ay önce düşük yaptım ondan sonra da olmadı nasip işte ama olmasını çok çok istiyorum. Şuan biraz korkuyorum yarın bat günüm inşallah kirmizilar görünmez hayırlısıyla kolaylıkla sağlıcakla benimde bebeğim olur inşallah diyorum. Neden bunları yazıyorum onu da bilmiyorum eh işte artık içimde tutmaktan çok sıkıldım. Duanıza ihtiyacım var kızlar. Rabbim isteyen herkese içinde de bizlere en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrumuzu kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah
tam bu saatlerde acil aşk aranıyor dizisini bitirip yatağa gidiyordum.sağolsun vodafone yine yerlerdeydi.internet çekmiyor benim mahallemde yaKizlaaaaaar nerdesiniiiiiizz?
günaydın canım nasılsınnnn :)Günaydın kızçeler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?