Gebe kalamayanlar buraya.....

Dualar edelim birbirimize belki duanın vakti gelmiştir allah dua edin kabul edeyim diyo hadi dua edek bebişler dizilsin göbişciklere
Allahim zaten ben her ezan okundugunda yagmur yagdiginda ediyorum duami insallah insallah yaa gulsun artik yuzumuz:)

Olsun yaa ben seviyorum o kapkaralığı kii ramazan giriyo ya gitmeyiz artk ondan iyice bronzlaşayım didim böyle daha iyi oluyo yaa ne makyaj istiyo ne bişey
Kiz beni fedem kara kizim diye sever benim gibi olacan ya:)))zaten ben gunesi gordugum gibi kizaririm sonra kararirim

neden yazdım bilmiyorum dedin ya boşver iyiki yazdın belki hepimizin dualarını aldın.bak kendinde isteyen herkese diye dua ettin.bizler de burda hem bildiklerimizin hem bilmediğimiz isteyen herkese dua ediyoruz.bundan güzeli varmı birinin duasında yer almak gibi..sanada hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaallah rabbim.

günaydın hanımlar hayırlı sabahlar hepimize :) zeynomuz bugün doktora mı gidiyordu?

şimdi size birşey sorucam.hani tüp bebek için doktora gittim ya.2 ay biosteron diye bi hap kullan dedi.ama cuma günüde elimdeki siğiller ve sağ ayak altındaki mantar için gittim.oda 5 tane ilaç yazdı ve gebelik yasak dedi.ben şimdi bu önceden oluşan kistide kafaya taktım çünkü eskiden adetlerim 5-6 gün sürerdi.bu klomenden sonra 4 güne indi.eskiden bi sökülürdüm bildiğiniz adet olurdum bayağı.ama bu son adetimde de öyle aman aman bişey gelmedi oldumda eskisi gibi değil.günde 3 ped anca değiştim.eskiden 1 günde 1 paket biterdi.ben dış gebeykende adet oldum hatta düştü sanmıştık artık meğersem tüpteymiş gebelik düşmemiş.peki bu nasıl oldu ki adet oldum ben.şimdi diyorum acaba o kimyasal cildiye ilaçlarını kullanmadan önce ben kendi doktoruma gidip ultrasona mı girsem hem kiste baksın duruyomu diye hemde tüp bebek doktorunun söylediği biesteron ve izleyeceği yol hakkında danışsammı.çünkü biesteronuda şuan başlayamam anca cildiye ilaçları 1 ay sonra bitecek daha başlamadım bile..ne diyorsunuz kızlar bugün adetimin 7.günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…