- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.641
benim bildiğim kadarıyla kimyasal gebelik olduğunu anlayabilmek için adet olmadan önce kanda baktırman lazım.kanda var çıkıp adet günün geçtikten sonra 1 hafta içinde adet olursan bu kimyasal gebeliktir diye biliyorum ben.yani vardı ama tutunamadı bünye gebeliği attı gibi biliyorum canım ben.bunun sık sık olup olmadığını anlamak içinde hep erken gebelik testleri yapıyor olmalı kadın.Tubiş bişey sorcam yaa bi kadın ardarda kimyasal gebelik yaşayabilir mi veya sık sık
sanırım:)Hamilelik hormonlarin cosmus hatun
bende özledim hepinizi :)günaydın özledim siziii:)
bende özledim hepinizi :)
Valla tatlim bilmiyorum belki de ben de bazi aylar kimyasal gebelik geciriyorum ama farketmiyorum?kimyasal gebeligi de burda ogeendim ama normal olduguna gore herhalde yasar ama kimyasal gebelik normal gebelik gecirebilir diyo internette yani engel degil korkulacak degilmis...Tubiş bişey sorcam yaa bi kadın ardarda kimyasal gebelik yaşayabilir mi veya sık sık
Abla bence icini kemiricegine bence baktir kadin doguma yada bugunler yumurtlama gunun degilse ovi testi yapsan kistin cikar belki?yani hic yapmadim oyle bi durumu tam yorum yapamam ama bence bi ay kullan ovi testini...kadin doguma gittikten sonra hem kafan daha rahat olur ...adet artik benimde yogun gelmiyo hemde agrim eskisi gibi degil bende dusunuyorum kimyasal mi gecirdim diye?insanin hormonal dengesi degisiyo gittikce kafani takma ona...günaydın hanımlar hayırlı sabahlar hepimize :) zeynomuz bugün doktora mı gidiyordu?
şimdi size birşey sorucam.hani tüp bebek için doktora gittim ya.2 ay biosteron diye bi hap kullan dedi.ama cuma günüde elimdeki siğiller ve sağ ayak altındaki mantar için gittim.oda 5 tane ilaç yazdı ve gebelik yasak dedi.ben şimdi bu önceden oluşan kistide kafaya taktım çünkü eskiden adetlerim 5-6 gün sürerdi.bu klomenden sonra 4 güne indi.eskiden bi sökülürdüm bildiğiniz adet olurdum bayağı.ama bu son adetimde de öyle aman aman bişey gelmedi oldumda eskisi gibi değil.günde 3 ped anca değiştim.eskiden 1 günde 1 paket biterdi.ben dış gebeykende adet oldum hatta düştü sanmıştık artık meğersem tüpteymiş gebelik düşmemiş.peki bu nasıl oldu ki adet oldum ben.şimdi diyorum acaba o kimyasal cildiye ilaçlarını kullanmadan önce ben kendi doktoruma gidip ultrasona mı girsem hem kiste baksın duruyomu diye hemde tüp bebek doktorunun söylediği biesteron ve izleyeceği yol hakkında danışsammı.çünkü biesteronuda şuan başlayamam anca cildiye ilaçları 1 ay sonra bitecek daha başlamadım bile..ne diyorsunuz kızlar bugün adetimin 7.günü.
Allah binlerce kez razı olsun inşallah. İnan bu cevabınla çok mutlu oldum. Amin amin amin binlerce kez amin çok sağol, gerçekten çok teşekkür ederim. İyiki yazmışım diyorum şimdi tekrardan çok teşekkür ederim Allah razı olsunneden yazdım bilmiyorum dedin ya boşver iyiki yazdın belki hepimizin dualarını aldın.bak kendinde isteyen herkese diye dua ettin.bizler de burda hem bildiklerimizin hem bilmediğimiz isteyen herkese dua ediyoruz.bundan güzeli varmı birinin duasında yer almak gibi..sanada hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaallah rabbim.
Bende izledim onutam bu saatlerde acil aşk aranıyor dizisini bitirip yatağa gidiyordum.sağolsun vodafone yine yerlerdeydi.internet çekmiyor benim mahallemde ya
Ayy dmi ya :) sinr oluorm ztn insallah belli olrda artk su karnmi sevrkn adlandirirm ya :)seninki de söyleyecekse söylesin hayret bişey he gelip basmayalım kadınlar kulübü olarak o hastaneyi :)
Ttlm bnce doktora sor.günaydın hanımlar hayırlı sabahlar hepimize :) zeynomuz bugün doktora mı gidiyordu?
şimdi size birşey sorucam.hani tüp bebek için doktora gittim ya.2 ay biosteron diye bi hap kullan dedi.ama cuma günüde elimdeki siğiller ve sağ ayak altındaki mantar için gittim.oda 5 tane ilaç yazdı ve gebelik yasak dedi.ben şimdi bu önceden oluşan kistide kafaya taktım çünkü eskiden adetlerim 5-6 gün sürerdi.bu klomenden sonra 4 güne indi.eskiden bi sökülürdüm bildiğiniz adet olurdum bayağı.ama bu son adetimde de öyle aman aman bişey gelmedi oldumda eskisi gibi değil.günde 3 ped anca değiştim.eskiden 1 günde 1 paket biterdi.ben dış gebeykende adet oldum hatta düştü sanmıştık artık meğersem tüpteymiş gebelik düşmemiş.peki bu nasıl oldu ki adet oldum ben.şimdi diyorum acaba o kimyasal cildiye ilaçlarını kullanmadan önce ben kendi doktoruma gidip ultrasona mı girsem hem kiste baksın duruyomu diye hemde tüp bebek doktorunun söylediği biesteron ve izleyeceği yol hakkında danışsammı.çünkü biesteronuda şuan başlayamam anca cildiye ilaçları 1 ay sonra bitecek daha başlamadım bile..ne diyorsunuz kızlar bugün adetimin 7.günü.
Aynı bea sen napan şekerimgünaydın canım nasılsınnnn :)
senden de Allah razı olsun.burası öyle bir yer ki bazen eşimize bazen annemize teyzemize kızkardeşimize söyleyemediğimiz veya söylesekte o kadar iyi anlamayacakları için derdimizi tasamızı korkularımızı sevinçlerimizi hayal kırıklıklarımızı hep birlikte paylaşıyoruz.çünkü bunu ancak bizimle aynı veya benzer sıkıntıları yaşayanlar anlar.ben 1 sene dışardan takip ettim kayıtlı olduğum halde sonra bende yazmak istedim.şimdi burda bu arkadaşlarımla olmaktan çok mutluyum birbirimizi merak eder dostluklar kurduk.kiminin iyi haberini aldık kiminin hüsran haberlerini ama hep paylaştık ve paylaşıyoruzda.gebe kalınsın kalınmasın burda beraberiz.gebe kalanlar dahi burayı terketmediler bize duacı olup destek oluyorlar güzelim.snde yazmak paylaşmak istersen biz burdayız :)Allah binlerce kez razı olsun inşallah. İnan bu cevabınla çok mutlu oldum. Amin amin amin binlerce kez amin çok sağol, gerçekten çok teşekkür ederim. İyiki yazmışım diyorum şimdi tekrardan çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Selam balllaaaaarrrr ben geldiiiim
Rabbim razı olsun kardeşim çok sağol. İnşallah bundan sonra bende yazıcam, senin sözlerin bana çok iyi geldi çok sağol. Dualarınızda beni de anarsanız inanın çok mutlu olurum. Rabbim sanada en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah. Dua etmeyi hiç bırakmadım kendimden önce hep başkalarına dua ettim ki belki Rabbim ettiğim dualar hürmetine bana da hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip eder diye. Rabbim çok büyük inşallah bizlere de en kısa zamanda hayırlısıyla hayırlı haberi vermek nasip olursenden de Allah razı olsun.burası öyle bir yer ki bazen eşimize bazen annemize teyzemize kızkardeşimize söyleyemediğimiz veya söylesekte o kadar iyi anlamayacakları için derdimizi tasamızı korkularımızı sevinçlerimizi hayal kırıklıklarımızı hep birlikte paylaşıyoruz.çünkü bunu ancak bizimle aynı veya benzer sıkıntıları yaşayanlar anlar.ben 1 sene dışardan takip ettim kayıtlı olduğum halde sonra bende yazmak istedim.şimdi burda bu arkadaşlarımla olmaktan çok mutluyum birbirimizi merak eder dostluklar kurduk.kiminin iyi haberini aldık kiminin hüsran haberlerini ama hep paylaştık ve paylaşıyoruzda.gebe kalınsın kalınmasın burda beraberiz.gebe kalanlar dahi burayı terketmediler bize duacı olup destek oluyorlar güzelim.snde yazmak paylaşmak istersen biz burdayız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?