Gebe kalamayanlar buraya.....

Ayy ablaa o kadar guzel anlattin ki bi tuhaf oldum gercekten baska sayfalara burdaki gibi alismadim...sanki evimin bi odasinda oturuyosunuz ben o odaya giriyorum muhabbete basliyoruz

Canım ya bu iltihap için soğan kürünü uygulasana. İbrahim saraçoğlu nun soğan kürünü uygulayıp iltihaptan kurtulan ve hamile kalan çok kişi var ama midende rahatsızlık varsa kesinlikle yapma

Bende izledim onuama dun gece mdk vardi...onunla daldik muhabbete sonra uyumusuuum...artik ben arayip vodafone la irtibata geciciiim yaaa!..
ben aradım canım.cevapları da şöyle.benim olduğum yerde baz istasyonu bir camide veya binada olabilirmiş.baz istasyonun olduğu yerdeki kişi veya kişiler tarafından hukuksal işlem başlatılmış.bende dedim peki ben hem cep paket interneti hemde tablet için toplam 120 tl. ödüyorum neden bize mesajlarla haber verip çözüm aramıyosunuz dedim.başka şey olsa peşpeşe mesajlar atıyorsunuz dedim.gerekirse bizim mahallede adresi geçen abonelerinize başka güzellik yapın ya indirim uygulayın yada düzeldikten sonra 1 ay bedava kullanacaksınız deyin dedim.paketlerden de vazcayamıyorsun hemen geri kalan sözleşme aylarını hesaplayıp fark faturası çıkarıyorlar.olduuuuuu dedim.elin mahkum hizmet almadığın servise para ödüyorsun.helal mi bu şimdi...

Korkmana gerek yok eminim o iltihabi temizlicektir...cunku bu sekilde fitil kullanip hamile kalan komsum var

Canım ya bu iltihap için soğan kürünü uygulasana. İbrahim saraçoğlu nun soğan kürünü uygulayıp iltihaptan kurtulan ve hamile kalan çok kişi var ama midende rahatsızlık varsa kesinlikle yapma
Soğanı kaynatıp iceyim mi bunu daha önce de duymuş ve bi kaç kez uygulamıştım
ama sonra bıraktım

Vodafon oyle ablam esimle bana kac ay paketin 3 kati fatura geldi...biraktik aveaya gectik...o yuzden sen de hat degskligi yap abla...belki baz istasykn problemi cozulur...cunku ciddi fiyatlar bindiriyolar yok cart ucreti yok su bu?

Ya kizlar cumartsi gnu basimza ne gldi bliomsz.. Esm bn bde esimn dayisinin kizi gezdk brz snra manav alsversi yapalm dedm kapali pazara grmsken nyse alisversmzi yptk otoparka gttk yakn ztn posetleri bagaja koydk kapilari kitledk gttk ordan aksma kdr gezdk nyse saat 8falndi market alisversmzde yapalm dedk yptk yne otoparka gldk arabanin yanina geldk sole bi baktm bagaj ack aralk amann dedm ack untmsn kapagi kaldrdk bse eksik dkktlice baktk dayimzn kizinin meyvelrni bde ayptr solemesi 30liralk mangallik almsti onu bnm dometesmi almslr kacmslr bagajida zorlamslr baknca anladk kenardn bse takmslr ck mralm bozldu gidende deilm bnm 5liralk domatesm gtms btk o kizn 50liralk zarari vr insanin cani sikilio.

Soğanı kaynatıp iceyim mi bunu daha önce de duymuş ve bi kaç kez uygulamıştım
ama sonra bıraktım
Canım istersen internete yaz ibrahim saraçoğlu soğan kürü diye, en doğru bilgi orda vardır. Şimdi ben söylerim ama eksik olmasın canım. Ama sonuna kadar uygula canım inan Allahın izniyle faydasını göreceksin

Allah korumuş canım sizi başınıza gelecek belayı def etmiştir inşallah giden üzülme emi giden sebze meyve olsun size bşy olmasın ...

Ben onu kullanırken ona maydanoz da ekliyordum oda iyi geliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…