Gebe kalamayanlar buraya.....

Kilom yok cnm hatta çok zayifim,tuylenmemde yok cnm,ayrıca adetim düzenliydi son adetimde,6 gün gecikti ama az az o zaman zarfında kan geldi,ama 7.gün tam anlamıyla adet oldum
Her ay adet oluyosan tuylenmen kilon ve pko yoksa tuplerin aciksa esinde problem yoksa sigara da icmiyosan tek problem iltihapsa kolaylikla kalirsin canim...yasinda genc...oyuzden yumurtlama gununu takip edip degerlendirirsen Rabbimde yazmissa eger nasip olur hemen canim korkmana uzulmene gerek yokama bence adetin 3.gunu hormonlarina bi baktir derim...her ihtimale gore...ben bisey sorucam iltihap icin sikayetlerin nelerdi?doktora gitmene sebep yani?

Şikayetim yanmam oluyordu,ve tuvalete gittiğimde sapsarı oluyor,koku ve nadiren kasintim da oluyordu,ayrıca sancimda oluyordu hemde çok kötü açıklık olurum

Şikayetim yanmam oluyordu,ve tuvalete gittiğimde sapsarı oluyor,koku ve nadiren kasintim da oluyordu,ayrıca sancimda oluyordu hemde çok kötü açıklık olurum
Bende bu sikayetler yok ama bazen kasintim oluyo ic bolgede bende fitil almak istiyorum ama fazla bi sorunum yok enfeksyona dair...sigara konusu ha sigara icen kalmiyo mu kaliyo ama ihtimali dusuruyo...bence azaltmakla baslayabikirsin sonra tamamen birakirsin cunku gebelikte zaten birakilmasi zorunlu

Ya zaten o olsun bi bileyim ki var asla daha icmem ama olmaz diye korkuyorum,bide ben çok zayifim acaba bu sorun mu

Gdende deilm canmda su 3aylarda nasl olrda bu kdr vicdansz olr bu insanlr utanma sklma yk bnlarda ya.
işte millet ben açım millet yiyo mantıgında belki onu alanında parası varmı yokmu dıye dusunmuyo kımse ... bunu yapacak olan kişi 3 aylarmış ramazanmış diye düşünmezki canım benım vicdansızlara bıle ramazanda vicdan ihsan olurken bazıları taşlaşmış oluyo işte

Merhaba arkadaslar ben 6 yıllik evliyim 3 yildir cocuk dusunuyoruz malesef olmuyor doktora gittim klome kullandim catlatma ignesi vuruldum ilk olmadi aradan 7 8 ay gecti baska doktora gittim oda herseye bakti birseyimizin olmadigini soyledi sadece benim rahmimde dogustan bir tumsek varmis ama bu engel olmaz dedi yine klomen verdi ve dun catlatma ignesi vuruldum (gobekten ) bu zamana kadar o kadar dik durdum ki ama artik dun patladim aglamaktan gozlerim sisti resmen bir sorun yok ama olmuyor anlamis deilim Rabbim butun cocuk isteyenlere nasip etsin ins. Bu ay hamile kalmazsam asilama dusunucem artik ama nasil oldugu konusunda hic bir bilgim yok her seferinde bu ay olabilir diyip husrana ugramaktan sıkıldım

Rabbim İnşalah hayırlı sonuç almanı nasip etsin canım öncelikle... Bende 6 yılı bitirdim evliliğmde 1 yıl istemedik ilk ıkı denemem bnmde klomenle oldu hiç bi sorun yok dediler aynı senın gıbı şimdi tüp bebek e başladım dayanamadım bende artık ama kendını oyala baska seylerle düşünme ki üzülme arkadaslarınla gürüş bsyler yap yanı çünkü çok zor bi süreç eger bundada tutmazssa ki inşallah tutar hıc vakıt kaybetme bnm gibi tüp bebek için ugraş bnide sorun yok diye 2 klomenle 2 kerede iğneli aşılama yaptılar ama işte olmadı inşallah bu ay kavusuruz bebeklerımıze canım herşeyde bi hayır vardır

Aminnn hepimize ins. Evet bende artik beklemek istemiyorum doktor bu ay olmazsa asilama yapalim dedi artik o an belkide asilama yerine tup bebek isterim simdi igne oldugum icin doktor bol bol dinlen tutunmasi icin dedi artik 3 gun falan hep yaticam kalkmiycam hic duramam aslinda ama okadar ugrasiyorum bari tam olsun. Tup bebek istemi zor mu peki. Kan pihtilasmasindan bile cocuk olmazmis doktor bana aspirin verdi bu yuzden eger varsa kan sulandigi icin pıhtılasma gecer diye sen kullandin mi hic. Allah ım hepimizin yardimcisi olsun

Evett biliyordumm canim.. Cok sukurr rabbime kizz vallahi kendi kadar mutlu oldum inanki.. Baya net czgilerinn senin.. Benimki hayalet gbiydi yaa... Doktora ne zaman gidiyosun..
gittim cano bayaa sıra bekle tahlil bekle derken sonunda keseyi gördük sağlıklı gebelik dedi haftaya kalp atışını duyarız dedi

Herke
Herkesler çıkar peşinde. Bu özel sektör patronlarını bi kuyuya atıp üstüne benzin dövmeli. Hele bankalar, gsm şirketleri hep soysunlar tüketiciyi soyup soğana çevirsinler başka bildikleri yok.

olabilir cano herşeyde bi hayır vardır demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…