- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.701
amin canım saolCanım İşl. Sağlıkla kucağına alırsın Bebişini.
bnd daha yaptırmadım ki anca haftaya çünkü cumadan beri sürekli izin aldım sorun olucakben sağlık ocağına gişttiğimde kalp atışı duyulmadan kayıt yapmıyoruz demişlerdi.ne zoruma gitmişti.zatende duyamadık
Ya bu insanlık nereye gidiyo böyle yaYa kizlar cumartsi gnu basimza ne gldi bliomsz.. Esm bn bde esimn dayisinin kizi gezdk brz snra manav alsversi yapalm dedm kapali pazara grmsken nyse alisversmzi yptk otoparka gttk yakn ztn posetleri bagaja koydk kapilari kitledk gttk ordan aksma kdr gezdk nyse saat 8falndi market alisversmzde yapalm dedk yptk yne otoparka gldk arabanin yanina geldk sole bi baktm bagaj ack aralk amann dedm ack untmsn kapagi kaldrdk bse eksik dkktlice baktk dayimzn kizinin meyvelrni bde ayptr solemesi 30liralk mangallik almsti onu bnm dometesmi almslr kacmslr bagajida zorlamslr baknca anladk kenardn bse takmslr ck mralm bozldu gidende deilm bnm 5liralk domatesm gtms btk o kizn 50liralk zarari vr insanin cani sikilio.
ayyy öyle gerçekten kaç gündür daha doya doya sevinmedim eşimi bi görseydin doktor sağlıklı gebelik deyince nasl sevindibu sayfa senin böyle gülücükler atmanı özlemişti zeynommm
İNŞALLAH hepiniz yaşarsınız çok saol canozeynepsibel AYY MAŞALLAH MAŞALLAH RABBİM KORUSUN BEBEĞİMİZİ,YEMİN EDERİM GÖĞSÜM BÖYLE SICACIK OLDU BİR ANDA ALLAH ŞAHİT ÖYLE SEVİNDİM Kİ SANKİ BEN ALMIŞIM O HABERİ...RABBİM SİZE BAĞIŞLASIN CANNIIIM İNŞALLAH RABBİM BİZİ DE SEVİNDİRİR BU RAMAZAN AREFESİNDE
baktırmadım zaten bakalım demedi bnm doktor daha bi kere bile bakmadı zaten bugüne kadarbunu aylar öncede konuşmuştuk alttan baktırmıcaktık böyle durumda diye..
bugünde bakıldı 7000 küsürlü çıktı maşallahağzından yel alsın.üzme canını dış gebelik değil.ben dış gebelik geçirdim...dış gebelikte 4 ve 5 haftada 3000 küsur olmaz bhcg.benimki 4.5 haftalıktı ikiye katlamadığı için anca 974 olmuştu.sil aklından dış gebeliği lütfen..
benim bildiğim kadarıyla kimyasal gebelik olduğunu anlayabilmek için adet olmadan önce kanda baktırman lazım.kanda var çıkıp adet günün geçtikten sonra 1 hafta içinde adet olursan bu kimyasal gebeliktir diye biliyorum ben.yani vardı ama tutunamadı bünye gebeliği attı gibi biliyorum canım ben.bunun sık sık olup olmadığını anlamak içinde hep erken gebelik testleri yapıyor olmalı kadın.
Yazk gunh ya rabbim islah etsin sen onlari ordan alabldgne gore eln ayagn tutuo demkki cals snde kazn helalnle yeişte millet ben açım millet yiyo mantıgında belki onu alanında parası varmı yokmu dıye dusunmuyo kımse ... bunu yapacak olan kişi 3 aylarmış ramazanmış diye düşünmezki canım benım vicdansızlara bıle ramazanda vicdan ihsan olurken bazıları taşlaşmış oluyo işte
Valla tatlim bilmiyorum belki de ben de bazi aylar kimyasal gebelik geciriyorum ama farketmiyorum?kimyasal gebeligi de burda ogeendim ama normal olduguna gore herhalde yasar ama kimyasal gebelik normal gebelik gecirebilir diyo internette yani engel degil korkulacak degilmis...
maşallah gözün aydın canoooooooooogittim cano bayaa sıra bekle tahlil bekle derken sonunda keseyi gördük sağlıklı gebelik dedi haftaya kalp atışını duyarız dedi
Hoşgeldin :)H.g bende yeni katıldım araniza
ayy saol canomaşallah gözün aydın canoooooooooo
Ya malesef hiç bi sebep olmadan bekleyenler var. Hasta lik falan değil rabbim ne zaman uygun görürse o zaman olacak.Arkadaşlar bana da yardım edin,bende evliyim ve bebek sahibi olmak istiyoruz,ama bende iltahap var Dr gittim bana vajinal tablet fitil verdi,eğer çocuk istiyorsan kullan dedi,bende kullanıyorum ama o kadar umutsuzum ki bu bile ise yaramicak gibi geliyor bana,olmamasından çok korkuyorum
senin nasıl geçiyo hamilelik canım en son yeni ögrenmiştim hamiş oldugunu ondan beri giremedim bendeYazk gunh ya rabbim islah etsin sen onlari ordan alabldgne gore eln ayagn tutuo demkki cals snde kazn helalnle ye
gözün aydın olsun inşallahayy saol cano
Yalnz değilsin cnm bn de aynı durum daym. Aşılama evresine geldik artk. Nedensiz infertiliteMerhaba arkadaslar ben 6 yıllik evliyim 3 yildir cocuk dusunuyoruz malesef olmuyor doktora gittim klome kullandim catlatma ignesi vuruldum ilk olmadi aradan 7 8 ay gecti baska doktora gittim oda herseye bakti birseyimizin olmadigini soyledi sadece benim rahmimde dogustan bir tumsek varmis ama bu engel olmaz dedi yine klomen verdi ve dun catlatma ignesi vuruldum (gobekten ) bu zamana kadar o kadar dik durdum ki ama artik dun patladim aglamaktan gozlerim sisti resmen bir sorun yok ama olmuyor anlamis deilimRabbim butun cocuk isteyenlere nasip etsin ins. Bu ay hamile kalmazsam asilama dusunucem artik ama nasil oldugu konusunda hic bir bilgim yok her seferinde bu ay olabilir diyip husrana ugramaktan sıkıldım
sabah erkenden doktora gittik yeniden kan ver dediler 11 e kadar kan çıkmadı bekledik sonra bnm doktorda buranın en ünlüsü olunca bide öyle bekledik neyseki herşeye rağmen kesemizi gördük babası bak burda dedi :)))))) sağlıklı haftayada kalp atışını duyarız dedi...gelgelelim folik asit vitamin ve progestoron verdi düşük görünmüyo ama böyle kıymetli gebelikte risk almayalım dedi bideee daha bugüne kadar kistim yokken sağda küçük bi tane çıktı sorun değil bugüne kadar yoktu 3 aya kadar gider dedi..oruç tutma dedi ama bn zaten düzenli haftada 2 gün tutarım dedim ozmn sen billirsin dedi nasl beslenicemi anlattı ve sonunda resminide verdi maşallah kuzuma teyzeleriiiii
sende aramıza hoşgelmişsin :) bu arada doktorunun verdiği fitilleri kullanki içindeki iltihap temizlensin bebeiş gelecekse tutunsun :) bende de klomen kullanınca kist oluştu.bizim kızlar soğan kürü yaptılar ben yapamadım çünkü bende gastrit var.ama herkesten duydum tv dede izledim soğan kürü rahimdeki iltihap ve sıkıntıları gidermekte mükemmelmiş ama ne yazık ki ben yapamıyorumH.g bende yeni katıldım araniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?