Gebe kalamayanlar buraya.....

Ya bu insanlık nereye gidiyo böyle ya

İNŞALLAH hepiniz yaşarsınız çok saol cano

bugünde bakıldı 7000 küsürlü çıktı maşallah

Anladım ablacım çok sağol

Yazk gunh ya rabbim islah etsin sen onlari ordan alabldgne gore eln ayagn tutuo demkki cals snde kazn helalnle ye

Tamam bitanem sağolasın

sabah erkenden doktora gittik yeniden kan ver dediler 11 e kadar kan çıkmadı bekledik sonra bnm doktorda buranın en ünlüsü olunca bide öyle bekledik neyseki herşeye rağmen kesemizi gördük babası bak burda dedi :)))))) sağlıklı haftayada kalp atışını duyarız dedi...gelgelelim folik asit vitamin ve progestoron verdi düşük görünmüyo ama böyle kıymetli gebelikte risk almayalım dedi bideee daha bugüne kadar kistim yokken sağda küçük bi tane çıktı sorun değil bugüne kadar yoktu 3 aya kadar gider dedi..oruç tutma dedi ama bn zaten düzenli haftada 2 gün tutarım dedim ozmn sen billirsin dedi nasl beslenicemi anlattı ve sonunda resminide verdi maşallah kuzuma teyzeleriiiii

Ya malesef hiç bi sebep olmadan bekleyenler var. Hasta lik falan değil rabbim ne zaman uygun görürse o zaman olacak.

Yalnz değilsin cnm bn de aynı durum daym. Aşılama evresine geldik artk. Nedensiz infertilite

Maşaallah canm çook şükür bundan böyle dikkat etcen artk kendine

H.g bende yeni katıldım araniza
sende aramıza hoşgelmişsin :) bu arada doktorunun verdiği fitilleri kullanki içindeki iltihap temizlensin bebeiş gelecekse tutunsun :) bende de klomen kullanınca kist oluştu.bizim kızlar soğan kürü yaptılar ben yapamadım çünkü bende gastrit var.ama herkesten duydum tv dede izledim soğan kürü rahimdeki iltihap ve sıkıntıları gidermekte mükemmelmiş ama ne yazık ki ben yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…