Gebe kalamayanlar buraya.....

Ayy ablaa o kadar guzel anlattin ki bi tuhaf oldum gercekten baska sayfalara burdaki gibi alismadim...sanki evimin bi odasinda oturuyosunuz ben o odaya giriyorum muhabbete basliyoruz
ya işte bende öyle ağlamaklı oluyorum evde aklıma düştüğünüzde.çünkü biz birbirimizin sıkıntılarına sevinçlerine samimiyetle paylaştık.birbirimizi görmeden gönülden sevdik tatlım benim :)

Maşaallah canm çook şükür bundan böyle dikkat etcen artk kendine
evet doktpr saydı saydı ani hareket yok neler nler saydı da bakalım bnm iş hep hareket napıcam bilmiyrm bugün bile tahlilleri bekliyoruz patron aramış adliyeye git dyo bi iş için halbuki gitmeye gerek yok kendi sistemden görür orda bekleyene kadar git dyo eşim nsl sinirlendi bırakıcan demeye başladı

hadi bakalım eğitim başlasın :) işte böyle burda herkeste farklı şeyler olduğu için birbirimizden öğrenecek çok şeyimiz oluyor.bende pko yok ama pko ve pko ihtimali olanlar sana anlatırlar :) soğan kürünüde benden daha iyi biliyorlar uyguladıkları için ama öyle yapıp bırakma iyi değil.tam günü kadar yapmalısın fayda etmesi için onuda kızlar yardımcı olurlar sana kullanılışı hakkında.hadi inşaallah sanada isteyen herkesede rabbim hayırla sağlıkla nasip tesin cümlemize inşaallah :)

eğer eşin seni bakma yükümlülüğünü üstleniyor ve onun bebesini taşıyorsan bırakacaksın zeynom hiçççç kusura bakma.eşinin dediğinden çıkmaman gerekiyor biliyorsun birçok konuda.yok aman şuda olsun bundan rahatlayalım dersen dünyanın derdi bitmez.bak 3 sene olucak temmuzda hiç gebelik yaşamadım diyodun.o yüzden Allah'ı da eşini de gücendirme.Rızkı veren rabbim sen emanete sahip çık..

O fitili yapıyorum ama bir akşam aralıklarla, yanı bugece kullandiysam yarın gece kullanmiyorum,ve o Sagan kurunu bende bi zamanlar denemistim iyi geliyordu ama bıraktım,sanırım yeniden baslamam gerekiyor,ne bilim ya ben artık anne olmak istiyorum

E o zaman bırakırsın sende. Anlayışsız adam yaa sinir! Bulantıların başlayınca nasıl yapcan zaten bu seferde ikidebir lavaboya gidiyon diye söylenmesin :)

çok doğru söylüyon abla bnm doktora gidiyosan saatlerce beklemeyi göze almalıyımda patron işte sıkıntı olabilir ama heralde bnd bırakırım büyük ihtimalde bnd doğuma kadar idare edeyim diyodum

E o zaman bırakırsın sende. Anlayışsız adam yaa sinir! Bulantıların başlayınca nasıl yapcan zaten bu seferde ikidebir lavaboya gidiyon diye söylenmesin :)
söylenir normaldede bn lavobodayken kapı çalınca duymaz pek sonra girerken söylesene fln der çok takıntılı herşeyi inceler bakalım nasl zaman geçecek

Selamün Aleyküm canlar
aramıza yeni katılanlar hoş geldiniz, zeynepsibel canım tekrar gözün aydın Rabbim sağlıklı bir şekilde doğmasını nasip etsin inşallah
Hafta sonum benimde yoğun geçti nişanımızı yaptık gece evimize geldik kocişten bir gece ayrı kaldım ama çok özlemişim bide ne zamandır sakallarını kestirmemişti dün tıraş olmuş nasıl yakışıklı geldi gözüme bi daha aşık oldum
Neyse bugün yine o kadının yanına gidicem 7 gibi, ilaç filan birşeyler neler yapıcak bakalım inşallah faydası olur gelince neler yaptığını anlatırım kızlar

Hatun haklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…