- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.741
saol cano hepimizin İNŞALLAHHayırlısı olsun o zaman canm. Bakalım zaman neler göstercekallah gönlüne göre versin
çok saol cano darısı bütün isteyenlereSelamün Aleyküm canlar
aramıza yeni katılanlar hoş geldiniz,zeynepsibel canım tekrar gözün aydın Rabbim sağlıklı bir şekilde doğmasını nasip etsin inşallah
Hafta sonum benimde yoğun geçti nişanımızı yaptık gece evimize geldik kocişten bir gece ayrı kaldım ama çok özlemişim bide ne zamandır sakallarını kestirmemişti dün tıraş olmuş nasıl yakışıklı geldi gözüme bi daha aşık oldum
Neyse bugün yine o kadının yanına gidicem 7 gibi, ilaç filan birşeyler neler yapıcak bakalım inşallah faydası olur gelince neler yaptığını anlatırım kızlar
buraya ara ara bakıyorum ama sen de bebek istiyordun bi ara konuşmuştuk Rabbim muradını vermiş tebrik ederim canım saglıkla sıhhatle birbirinize kavusursunuz inşallahçok saol cano darısı bütün isteyenlere
saol cnm İNŞALLAH sağlıkla kavuşuruzburaya ara ara bakıyorum ama sen de bebek istiyordun bi ara konuşmuştuk Rabbim muradını vermiş tebrik ederim canım saglıkla sıhhatle birbirinize kavusursunuz inşallah
Allahın izniyle kavusursunuz sen içini rahat tut canım Rabbim verdiyse onu sana inşallah kucağına da almayı nasip edecektir cok sevindim senin adınada darısı isteyenlerin basına inşallah bu gruptaki cogu kişi teker teker hamile kaldı sanırım.. inşallah isteyen herkese de Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder tekrar ediyorumsaol cnm İNŞALLAH sağlıkla kavuşuruz
ayyy evet doktor netten tlfndan uzak dur demesine rağmen bn burdayımda kimseler yokhayırdır bu ne sessizliktir
bende burdayım hemde işlerim yoğun olmasına rağmen ekranımda açık duruyor kimse yazmamış saatlerdir.ayyy evet doktor netten tlfndan uzak dur demesine rağmen bn burdayımda kimseler yok
aynen bnd adliyeye gidip geldim bi sıcak ki anlatamam suyum çıktı başım ağrıdı güneşten bebiş yoruldu büyük teyzesiiii :)bende burdayım hemde işlerim yoğun olmasına rağmen ekranımda açık duruyor kimse yazmamış saatlerdir.
Evet abla cok sukur Allahima bizi tanistirdi...onemli olan yuz yuze olan dostluk degil zaten gonulden dostluk...ya işte bende öyle ağlamaklı oluyorum evde aklıma düştüğünüzde.çünkü biz birbirimizin sıkıntılarına sevinçlerine samimiyetle paylaştık.birbirimizi görmeden gönülden sevdik tatlım benim :)
Evet boyuna gore zayifsin....gebelik icinde cok zayif olmak iyi degil...sende en azindan 55 olmaya calis?Kilom 49 boyunda 1.68
Ben kayinvalideme geldim abla bakiyorim aradahayırdır bu ne sessizliktir
kuzuuum gozun aydin massallah...saglikla insallah...aynen bnd adliyeye gidip geldim bi sıcak ki anlatamam suyum çıktı başım ağrıdı güneşten bebiş yoruldu büyük teyzesiiii :)
yorma kuzuyu şimdiden bu sıcaklarda :)aynen bnd adliyeye gidip geldim bi sıcak ki anlatamam suyum çıktı başım ağrıdı güneşten bebiş yoruldu büyük teyzesiiii :)
bak kız arada takip et bizi :) arada da gülücük at :)Ben kayinvalideme geldim abla bakiyorim arada
saol kuzum darısı başına olsunkuzuuum gozun aydin massallah...saglikla insallah...
yarım saattiir masaya yattı annesi öğlen progestanı içtim baş dönmesi fln yapıyo heralde halim yok yaayorma kuzuyu şimdiden bu sıcaklarda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?