Gebe kalamayanlar buraya.....

çok saol cano darısı bütün isteyenlere

saol cnm İNŞALLAH sağlıkla kavuşuruz
Allahın izniyle kavusursunuz sen içini rahat tut canım Rabbim verdiyse onu sana inşallah kucağına da almayı nasip edecektir cok sevindim senin adınada darısı isteyenlerin basına inşallah bu gruptaki cogu kişi teker teker hamile kaldı sanırım.. inşallah isteyen herkese de Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder tekrar ediyorum

Evet abla cok sukur Allahima bizi tanistirdi...onemli olan yuz yuze olan dostluk degil zaten gonulden dostluk...

Merhaba sekerlerim bildiğiniz üzere yegenim geldi onunla ilgileniyorum bir de çarşamba günü KV gelecek zona, diş dolgusu ve histeroskopi derken temizlik yapamadim malum oruçlar da başlayacak o yüzden bir yandan da temizlik yapıyorum tableti de bozdugum için gece de giremiyorum ama aklım sizde

Arkadaslar göbek düştüğündede cocuk olmuyormus bilginiz olsun ben hic inanmazdim oyle seylere kime sorduysam herkesin bilgisi var. Bende kontrol ettirdim gobegimin dustugunu soylediler cektirdim ama cok acidigi icin cok dayanamadim bakalim faydasi olacak mi sizede soylemek istedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…