- 12 Haziran 2015
- 120
- 132
- 13
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.761
Insan degilki onlar...Rabbim buyuk konusturmasin ama nasil cildiriyoruz gordukce esimle haberlerde...madem bakamiyosun madem bi hatanin sonucu olmus ver baskasina bakabilcek olanlara....esim diyo gidip biz alalimmi?o erkek dusuncesiyle vicdaniyla bunu soyluyo onu birakanin nasil bi anne yuregi var anlamiyorum sinir oluyorum sinir!...sukursuzluk nankorluk!...Bazıları bizim gibi istekle bekler gelmesini,bazıları ise Rabbim'in vermesine rağmen ya çöp konteynırına ya da oraya buraya bırakıyor,bu nasıl bir insanlıktır anlamıyorum,artık cogu aksamlar haberlerde görüyorum,o meleklerin ne günahı var yaa,Rabbim isteyenlere versin inş.
Amin canim cumleten insallah...kilo vermeye devamsaol kuzum darısı başına olsun
Tamam ablabak kız arada takip et bizi :) arada da gülücük at :)
Amin canim cumleten insallah...kilo vermeye devam
Oy bende kilo almak istiyorum yaa 49 kiloyumben bugün tartıldım 52 diyor başka da bişi demiyor
Ya bu insanlık nereye gidiyoYa kizlar cumartsi gnu basimza ne gldi bliomsz.. Esm bn bde esimn dayisinin kizi gezdk brz snra manav alsversi yapalm dedm kapali pazara grmsken nyse alisversmzi yptk otoparka gttk yakn ztn posetleri bagaja koydk kapilari kitledk gttk ordan aksma kdr gezdk nyse saat 8falndi market alisversmzde yapalm dedk yptk yne otoparka gldk arabanin yanina geldk sole bi baktm bagaj ack aralk amann dedm ack untmsn kapagi kaldrdk bse eksik dkktlice baktk dayimzn kizinin meyvelrni bde ayptr solemesi 30liralk mangallik almsti onu bnm dometesmi almslr kacmslr bagajida zorlamslr baknca anladk kenardn bse takmslr ck mralm bozldu gidende deilm bnm 5liralk domatesm gtms btk o kizn 50liralk zarari vr insanin cani sikilio.
E kuzum sen baslamadinki diyete ha bire kocana kilo aldiriyon?niyet degisti yani?ne deain 52 der tabi...hem 52 iyi bi rakam ya memleketimin plakasi hem ben 52 ye dussem zil takip oynarimben bugün tartıldım 52 diyor başka da bişi demiyor
Allah bolelerni islah etsn.. Su mubarek gnlerde akl fikr vicdan versinYa bu insanlık nereye gidiyo
E kuzum sen baslamadinki diyete ha bire kocana kilo aldiriyon?niyet degisti yani?ne deain 52 der tabi...hem 52 iyi bi rakam ya memleketimin plakasi hem ben 52 ye dussem zil takip oynarim
AmiiinAllah bolelerni islah etsn.. Su mubarek gnlerde akl fikr vicdan versin
Oy bende kilo almak istiyorum yaa 49 kiloyum
Cnm sn ndn progestan kullaniosn kiyarım saattiir masaya yattı annesi öğlen progestanı içtim baş dönmesi fln yapıyo heralde halim yok yaa
Kuzum sen kendine degilde kocana bakarsan olmaaaaz...hem cabalamadinki?hele bi karar verip baslasan?kesin sonuc alirsin!...ama benim senin memleketten artık gitmem lazım
Peki ben nasıl kilo alabilirim ?
Anaaam varya baldirlarim ic bacak dis bacak gobus mide eleeee aciyoki?bi gor beni otursam kalkamiyom kalksam oturamiyom!...seninde dilde kalmasin?yuruyuse bi basladin bi bitirdin????
Kuzum sen kendine degilde kocana bakarsan olmaaaaz...hem cabalamadinki?hele bi karar verip baslasan?kesin sonuc alirsin!...
Peki ben nasıl kilo alabilirim ?
Anaaam varya baldirlarim ic bacak dis bacak gobus mide eleeee aciyoki?bi gor beni otursam kalkamiyom kalksam oturamiyom!...seninde dilde kalmasin?yuruyuse bi basladin bi bitirdin????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?