Gebe kalamayanlar buraya.....

Bazıları bizim gibi istekle bekler gelmesini,bazıları ise Rabbim'in vermesine rağmen ya çöp konteynırına ya da oraya buraya bırakıyor,bu nasıl bir insanlıktır anlamıyorum,artık cogu aksamlar haberlerde görüyorum,o meleklerin ne günahı var yaa,Rabbim isteyenlere versin inş.

Insan degilki onlar...Rabbim buyuk konusturmasin ama nasil cildiriyoruz gordukce esimle haberlerde...madem bakamiyosun madem bi hatanin sonucu olmus ver baskasina bakabilcek olanlara....esim diyo gidip biz alalimmi?o erkek dusuncesiyle vicdaniyla bunu soyluyo onu birakanin nasil bi anne yuregi var anlamiyorum sinir oluyorum sinir!...sukursuzluk nankorluk!...

Ya bu insanlık nereye gidiyo

Kızlar şimdi ben cumartesi akşam üstü regl oldum ya çarşamba 1.5 da randevum var geçmiş olmuş olur. Daha erkene alamadım. Klomen başlasam mı demiştim bu ay

nurun_ala_nur yla bizde kilo vermeye çalışıyoruz gerçi o çalışıyor ben sadece dile getiriyorum
Anaaam varya baldirlarim ic bacak dis bacak gobus mide eleeee aciyoki?bi gor beni otursam kalkamiyom kalksam oturamiyom!...seninde dilde kalmasin?yuruyuse bi basladin bi bitirdin????

Kuzum sen kendine degilde kocana bakarsan olmaaaaz...hem cabalamadinki?hele bi karar verip baslasan?kesin sonuc alirsin!...

ama kuzucum hep bi aksilik oluyor.. akşam yürüyüşüne çıksam e bizim buralar içkici dolu oluyor .. bakalım yeğenime top alıp onunla beraber gitmeyi düşünüyorum sabahları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…