- 12 Haziran 2015
- 120
- 132
- 13
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.781
Öyle yapicam olmazsabazı bünyeler ne yerse yesin almıyor eğer yeyip alamayanlardansan diyetisyene gidebilirsin
İnşallah olur ama iltihap gecince olacak diye kendini şartlama. Arkadaşm rahim filmi çektrdkten sonra ikinci ay hamile kaldı. Çok heveslenmştm benim de olacak diye. 3. Ay bitti hala yok ve dha büyük yıkım oldu bu bana. İnşallah olur ama tamamen ona odaklanma bence.İnşallah canim
Herşeyin hayırlısı yaİnşallah olur ama iltihap gecince olacak diye kendini şartlama. Arkadaşm rahim filmi çektrdkten sonra ikinci ay hamile kaldı. Çok heveslenmştm benim de olacak diye. 3. Ay bitti hala yok ve dha büyük yıkım oldu bu bana. İnşallah olur ama tamamen ona odaklanma bence.
Sabahin erken saatinde degil 7bucuktan sonra ciksanda mi sorun oluyo?basla kuzum zayflamasan bile hormonlarini dengeler!..ama kuzucum hep bi aksilik oluyor.. akşam yürüyüşüne çıksam e bizim buralar içkici dolu oluyor .. bakalım yeğenime top alıp onunla beraber gitmeyi düşünüyorum sabahları
Insallah canim...bnde inaniyorum sende istikrarli olup vereceksin!...istikrar sıfırben inanıyorum vereceksin sen
H,g canım zayıflık engel değil ama sigara engel ablam 38 kiloda gebe kaldı Maşallah çok da iyi geçti sıkma canını kuzenim de fitil ve haptan sonra iltihap bitti ve bebiş geldiYa zaten o olsun bi bileyim ki var asla daha icmem ama olmaz diye korkuyorum,bide ben çok zayifim acaba bu sorun mu
Ayy inşallah bende hamile kalırım fitilden sonra ama ben fitili bi akşam arayla kullanıyorum her aksam degıl öyle de olurmus dıye ögrendim bende öyle yapıyorumH,g canım zayıflık engel değil ama sigara engel ablam 38 kiloda gebe kaldı Maşallah çok da iyi geçti sıkma canını kuzenim de fitil ve haptan sonra iltihap bitti ve bebiş geldi
Amin inşallahHerşeyin hayırlısı ya
ReferReferans aralıklarında mı peki sağtarafata referans aralıklarından bakabilirsin normal mi diyearkadaslar adetin 3 gunu hormon testleri verdim aramizda yardimci olabilecek varmi bana
fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4
Sabahin erken saatinde degil 7bucuktan sonra ciksanda mi sorun oluyo?basla kuzum zayflamasan bile hormonlarini dengeler!..
Insallah canim...bnde inaniyorum sende istikrarli olup vereceksin!...
Olsun cano bu da bi baslangic ekmegi kesmen bile fayda edicek emin ol!...disari ciktiginda yolunu uzat ki yurume mesafen uzun oldukca yarari olur insallah...ben bugun biraz fazla kacirdim sanirim aksam esim bi yere goturdu tatli yemeye...bende bayagi kalorili bi tatli yedim ama sonra vicdan sizilarim basladiYa aslında esimle beraber çıkıyoruz evden 07:50 de. Bizim ufaklik o saate uyuyor onu ayarlamam lazım . yuruyus yaptığımız en yakın yer top sahası saat 10dan sonra idmana geliyorlar .. Ramazanda hiç yuruyemem yine sonraya kaldı yuruyus . ama eskiye gore daha çok hareket ediyorum önceden 1 hafta evden cikmadigim oluyordu şimdi çıkıyorum ekmeğe dikkat ediyorum çayda şekeri azalttim şimdilik bu kadar
Olsun cano bu da bi baslangic ekmegi kesmen bile fayda edicek emin ol!...disari ciktiginda yolunu uzat ki yurume mesafen uzun oldukca yarari olur insallah...ben bugun biraz fazla kacirdim sanirim aksam esim bi yere goturdu tatli yemeye...bende bayagi kalorili bi tatli yedim ama sonra vicdan sizilarim basladi
Ayyy ben cok seviyorum yaaAllah'tan benim öyle bi derdim yok sevmem tatlıyı .. Arada olur küçük kaçamak ama sadece aradagündüz giremiyorum özledim de sizi
Ayyy ben cok seviyorum yaaama oyle boyle degil sabah ve ogle yemegine dikkat ettim ama aksam kacti!...kuzu ben gece gunduz burdayim:))))
Ayyy ben cok seviyorum yaaama oyle boyle degil sabah ve ogle yemegine dikkat ettim ama aksam kacti!...kuzu ben gece gunduz burdayim:))))
Tavuk bende severim...hasla yanina yogurt tavuga biraz baharatli ohhhh miisss...ekmek yooookTatlıdan yana sansliyim ama bende ete duskunluk var özellikle tavuk e malum etle de ekmek gider sebze yemeği falan sevmem KV gideli 6 7 oldu hiç ispanak yemeği falan yapmadım o yapıyordu . biraz yemek tercihlerini dengelemem lazım
Cano bn gunduz 1 saat uyuyorum gece uyuyamiyorum...bunye kendini ramazana alistryo galiba?Geceler yarimiz oldu
Ogle yemegimi soyluyorum semiz otu haslanmis...ve yogurt su...sebzeyi de ihmal etmemen lazim kuzum...Tavuk bende severim...hasla yanina yogurt tavuga biraz baharatli ohhhh miisss...ekmek yooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?