Gebe kalamayanlar buraya.....

Ogle yemegimi soyluyorum semiz otu haslanmis...ve yogurt su...sebzeyi de ihmal etmemen lazim kuzum...

Senin menü iyiymiste ben yemek secerim hatta sebze secerim. Bi çok sebzeyi yemem maalesef zaten yemek seçmeden kaynaklanan tek tur beslenme aliskanligim var

Cano bn gunduz 1 saat uyuyorum gece uyuyamiyorum...bunye kendini ramazana alistryo galiba?

Bende sabah kalkamiyorum aslında eşim gidince uymayınca daha dinç oluyorum ama uyursam 12i buluyor uyanmak.. Ramazanda sahur sohbetleri ederiz fena olmaz . bakalım ne kadar oruç tutabilecegim

Ayy inşallah bende hamile kalırım fitilden sonra ama ben fitili bi akşam arayla kullanıyorum her aksam degıl öyle de olurmus dıye ögrendim bende öyle yapıyorum
Dr un nasıl tavsiye ettiyse öyle kullan canım

Çatlatmak için ne verecekmiş ki acaba,bende 3 ay önce bi kadına gittim rahmin ters falan dedi düzeltti sende sorun kalmadı dedi ama eşimde geç sıvılaşma varmış bakalım inşaallah Rabbim verir hepimize bu ay hayırlısıyla

Senin menü iyiymiste ben yemek secerim hatta sebze secerim. Bi çok sebzeyi yemem maalesef zaten yemek seçmeden kaynaklanan tek tur beslenme aliskanligim var
Artik ben gordugum cogu sebzeyi karistirip yada tek basina haslayip ogle yemegi yapmaya calisiyorum yogurtla...sen de sevdiklerinden baslayabilirsin cano

Bende sabah kalkamiyorum aslında eşim gidince uymayınca daha dinç oluyorum ama uyursam 12i buluyor uyanmak.. Ramazanda sahur sohbetleri ederiz fena olmaz . bakalım ne kadar oruç tutabilecegim
Niye canim rahatsizligun mi var?oruc icin...ben normalde 10 yada 11 de kalkardim ama artik 8de uyaniyorum...

yeni hamiş olarak ilk işim sayfaları okumak abla ben burdayım....

Evet ablaammm ben burdayimmmbugun gezmeye gidicez ikindiden sonra insallah birazdan da ben carsiya cikicam yuruyuse cikmadim...oyle yani sen nasilsin napiyosun?

Evet ablaammm ben burdayimmmbugun gezmeye gidicez ikindiden sonra insallah birazdan da ben carsiya cikicam yuruyuse cikmadim...oyle yani sen nasilsin napiyosun?
ne yapayım bende kadın doktoruna gitmedim nasılsa önümüzdeki adetin 2.günü hormon testleri için kan vericem ya o zaman giderim diye düşündüm.eşime gebelik testi al dedim oda almış sağolsun baktım negatif.bende siğil ve mantar ilaçlarını bugün kullanmaya başlayacağım nasipse.çünkü ilaçların üzerinde gebe veya gebelik şüphesi olanlar kullanmasın diyor asitli ilaçlar.şimdilik artık beklemedeyim.sanırım bu yazın geçmesini bekleyeceğim.bebek isterkende bu ilaçlar yüzünden korunmak ters düştü biraz bana galiba.hiç korunmak istemiyor canım.ama bu ilaçlarla da olmaz mecburen dikkat etmem lazım herşeyin hayırlısı her zamanki gibi.

Amin abla...insallah saglik skntin biterde....kafan rahat bi sekilde bebis calismasina baslarsin...abla sen direk tup bebege maddi durumundan dolayi mi baslamyosun?

Slm canim nasilsin :)) buralardayim ben aslinda ama eskisi kadar sik giremiyorum

Amin abla...insallah saglik skntin biterde....kafan rahat bi sekilde bebis calismasina baslarsin...abla sen direk tup bebege maddi durumundan dolayi mi baslamyosun?

evet canım maalesef.çünkü eşimin bu rusya krizinden dolayı işleri durdu.1 senedir ben ilgilenmek zorunda kalınca başka hiçbirşeye bütçe kalmıyor.bende o kadar 6 aydır kendiliğinden olsun diye dua edip uğraştım ama olmadı aksine kistim oldu.herşeyde vardır bir hayır.Allahın izniyle yazı bi geçirelimde bakalım mevlam neyler elbet bi yerden bir kapı açar rabbim.varsa alnımızın yazısında evlat sahibi olmak ya doğal yoldan verecektir ya da tüp bebek için bir kapı açacaktır büyük rabbim.

düşük tehlikesi yok ama yinede kullan ne olur olmaz her 5 bebekten biri düşüyomuş tedbir olsun dye verdi o da yaramadı dün çok kötü oldum teke düşürücem içmeyi
Bn hala kullaniorm malesf dha ne kdr kullancm blmiorm 4ayimi doldrdm artk brktrmsi gerk bakalm hftaya sorcm bnde yan etki fln ypmio hc ilk hamilelgmdede kullanmstm bn ilk aldgmda ktu ypmsti bkc gn bdada hc bse yapmadi

Bn hala kullaniorm malesf dha ne kdr kullancm blmiorm 4ayimi doldrdm artk brktrmsi gerk bakalm hftaya sorcm bnde yan etki fln ypmio hc ilk hamilelgmdede kullanmstm bn ilk aldgmda ktu ypmsti bkc gn bdada hc bse yapmadi
Canim yaa berbat bi ilaç şu progestan dimi? Beni mahvediyo. Bende 1 aydir yeniden basladm doktor bu kez 200 mg lik verdi ve gunde 3 defa dusun. Ekstradan demir hapida kullaniyorm ac karna o tüm gün boyunca midemi alt ust ediyo bide ustune kocaman bi vitamin hapi midem ilaclarla mahvoluyo

mide bulantısı baş dönmesi ağrı yaptı yaa bnd sadece akşamları evde içeyim dedim sana hangi vitamini vermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…