- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.821
günaydın cano nasılsınGunaydin herkese arkadaslar
Bana da rahmin ters dedi duzeltti dun bakti iyi yerinde donmemis dedi bilmiyorum bende merak ettim belime birsey mi yapistircak acaba yarin goruruz hayirlisi canim insallah sizinde yolunda gider hersey de olur bebisÇatlatmak için ne verecekmiş ki acaba,bende 3 ay önce bi kadına gittim rahmin ters falan dedi düzeltti sende sorun kalmadı dedi ama eşimde geç sıvılaşma varmış bakalım inşaallah Rabbim verir hepimize bu ay hayırlısıyla
günaydın cano nasılsın
bnd bugün daha iyiyim dün çok yorulmuştum eve kendimi zor attım bide ilaç bni mahvetmişti bugün içmedim akşam içerim napayım ....sabah hafif mide kötü oluyo ama daha tam başlamadı sorunlar..senin ne zmn başlamıştı canoIyiym cok sukur tatlm sen nasilsin taze hamis
Bna etki ypmadi canm ilk hamilelgmde ck ktu yapmsti ck basm donuodu kolumu kaldrck halm olmuodu bu sefr bse ypmadi hastaneye yattgmda bnde 200lk kullanmstm gnde 3dfa dktr 100e dusurdu. Kanamam yk bseym yk skr ama ndn hala kullaniorm blmiorm vitamn bnde istedm saglk ocagndan senin vitaminin adi neCanim yaa berbat bi ilaç şu progestan dimi? Beni mahvediyo. Bende 1 aydir yeniden basladm doktor bu kez 200 mg lik verdi ve gunde 3 defa dusun. Ekstradan demir hapida kullaniyorm ac karna o tüm gün boyunca midemi alt ust ediyo bide ustune kocaman bi vitamin hapi midem ilaclarla mahvoluyo
Vitamni bn saglk ocagndan aldm canm duzgn beslenemiorm dedm ztn herzmn yutmuorm egr bign gzl yetrli beslndysem almiorm vitamni egr bse yiyemedysem ogun aliorm. Ztn artk meyve tabagi hazrliorm kndmi muz seftali kiraz karpuz bnlardan yiyiorm gnde aksmlrda iyi beslnmye calisiorm mantar saglkli demslrdi dn aksm mantar yptm bu aksmda kofte yaparm bugnde yutmam belki sn vitamn kullaniomsnmide bulantısı baş dönmesi ağrı yaptı yaa bnd sadece akşamları evde içeyim dedim sana hangi vitamini vermişti
Canim yaa benim hala devam ediyo maalesef. Benim bulantim sadece 10.cu haftada felan olmustu onun disinda hani afedersin direk kustum 1 hafta biyunca. Benim basindan beri ve hala da devam eden sorunum mide yanmasi hala da devam ediyo şurup kullaniyormbnd bugün daha iyiyim dün çok yorulmuştum eve kendimi zor attım bide ilaç bni mahvetmişti bugün içmedim akşam içerim napayım ....sabah hafif mide kötü oluyo ama daha tam başlamadı sorunlar..senin ne zmn başlamıştı cano
Decavit ve gynoferron kullaniyorm cnmBna etki ypmadi canm ilk hamilelgmde ck ktu yapmsti ck basm donuodu kolumu kaldrck halm olmuodu bu sefr bse ypmadi hastaneye yattgmda bnde 200lk kullanmstm gnde 3dfa dktr 100e dusurdu. Kanamam yk bseym yk skr ama ndn hala kullaniorm blmiorm vitamn bnde istedm saglk ocagndan senin vitaminin adi ne
Ahh o decavit.. Ck byk yaDecavit ve gynoferron kullaniyorm cnm
Aynen canim berbat bişey once elevit vardi onu kullaniyordm o daha berbatti doktor degistirdi decavit daha iyi gibiAhh o decavit.. Ck byk yatadida bi tuhf agza atar atmz les gbi kokuo
bana verdi bünyen zayıf görünüyo dedi hani iri yarı biri değilim bide kilolu değilim ya decavip verdi parayla aldık sağlıkocağındaki ne ücretsiz heralde bak bişey bilmiyorum gidip para verdikVitamni bn saglk ocagndan aldm canm duzgn beslenemiorm dedm ztn herzmn yutmuorm egr bign gzl yetrli beslndysem almiorm vitamni egr bse yiyemedysem ogun aliorm. Ztn artk meyve tabagi hazrliorm kndmi muz seftali kiraz karpuz bnlardan yiyiorm gnde aksmlrda iyi beslnmye calisiorm mantar saglkli demslrdi dn aksm mantar yptm bu aksmda kofte yaparm bugnde yutmam belki sn vitamn kullaniomsn
hmmm bnd daha tam olarak başlamadı belki daha yeni ya ondandır bakalım ne zmn başlıcak ..aslında bn çok geç saatlerde meyvede yesem sabah midem kötü kalkarım belki bnm ki ondan olurCanim yaa benim hala devam ediyo maalesef. Benim bulantim sadece 10.cu haftada felan olmustu onun disinda hani afedersin direk kustum 1 hafta biyunca. Benim basindan beri ve hala da devam eden sorunum mide yanmasi hala da devam ediyo şurup kullaniyorm
Elevitte onceknde kullandm bnde canm. Oda oyle buyktu sanirm ama decavit kokuo yaAynen canim berbat bişey once elevit vardi onu kullaniyordm o daha berbatti doktor degistirdi decavit daha iyi gibi
Evt ucretsz veriolr vitamini ama demn lazm gttgnde bn vitamn istiorm diebana verdi bünyen zayıf görünüyo dedi hani iri yarı biri değilim bide kilolu değilim ya decavip verdi parayla aldık sağlıkocağındaki ne ücretsiz heralde bak bişey bilmiyorum gidip para verdik
decavit yazdı bana seninki hangisi canoEvt ucretsz veriolr vitamini ama demn lazm gttgnde bn vitamn istiorm die
günaydın hayırlı sabahlar hanımlar :) anlaşılan bugünki erkencimiz @uslutuba tubammmm nasılsın iyimisin :) bu arada bizim hamişler neden az girmeye başladı ki. B Benbirlaydii daha nadir giriyorsun ne oldu küstünmü ne ettin.
A amorevole sen nerelerdesin kuzummm
gittim cano bayaa sıra bekle tahlil bekle derken sonunda keseyi gördük sağlıklı gebelik dedi haftaya kalp atışını duyarız dedi
sabah erkenden doktora gittik yeniden kan ver dediler 11 e kadar kan çıkmadı bekledik sonra bnm doktorda buranın en ünlüsü olunca bide öyle bekledik neyseki herşeye rağmen kesemizi gördük babası bak burda dedi :)))))) sağlıklı haftayada kalp atışını duyarız dedi...gelgelelim folik asit vitamin ve progestoron verdi düşük görünmüyo ama böyle kıymetli gebelikte risk almayalım dedi bideee daha bugüne kadar kistim yokken sağda küçük bi tane çıktı sorun değil bugüne kadar yoktu 3 aya kadar gider dedi..oruç tutma dedi ama bn zaten düzenli haftada 2 gün tutarım dedim ozmn sen billirsin dedi nasl beslenicemi anlattı ve sonunda resminide verdi maşallah kuzuma teyzeleriiiii
Niye canim rahatsizligun mi var?oruc icin...ben normalde 10 yada 11 de kalkardim ama artik 8de uyaniyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?