Gebe kalamayanlar buraya.....

Bana da rahmin ters dedi duzeltti dun bakti iyi yerinde donmemis dedi bilmiyorum bende merak ettim belime birsey mi yapistircak acaba yarin goruruz hayirlisi canim insallah sizinde yolunda gider hersey de olur bebis

Iyiym cok sukur tatlm sen nasilsin taze hamis
bnd bugün daha iyiyim dün çok yorulmuştum eve kendimi zor attım bide ilaç bni mahvetmişti bugün içmedim akşam içerim napayım ....sabah hafif mide kötü oluyo ama daha tam başlamadı sorunlar..senin ne zmn başlamıştı cano

Bna etki ypmadi canm ilk hamilelgmde ck ktu yapmsti ck basm donuodu kolumu kaldrck halm olmuodu bu sefr bse ypmadi hastaneye yattgmda bnde 200lk kullanmstm gnde 3dfa dktr 100e dusurdu. Kanamam yk bseym yk skr ama ndn hala kullaniorm blmiorm vitamn bnde istedm saglk ocagndan senin vitaminin adi ne

mide bulantısı baş dönmesi ağrı yaptı yaa bnd sadece akşamları evde içeyim dedim sana hangi vitamini vermişti
Vitamni bn saglk ocagndan aldm canm duzgn beslenemiorm dedm ztn herzmn yutmuorm egr bign gzl yetrli beslndysem almiorm vitamni egr bse yiyemedysem ogun aliorm. Ztn artk meyve tabagi hazrliorm kndmi muz seftali kiraz karpuz bnlardan yiyiorm gnde aksmlrda iyi beslnmye calisiorm mantar saglkli demslrdi dn aksm mantar yptm bu aksmda kofte yaparm bugnde yutmam belki sn vitamn kullaniomsn

Canim yaa benim hala devam ediyo maalesef. Benim bulantim sadece 10.cu haftada felan olmustu onun disinda hani afedersin direk kustum 1 hafta biyunca. Benim basindan beri ve hala da devam eden sorunum mide yanmasi hala da devam ediyo şurup kullaniyorm

Decavit ve gynoferron kullaniyorm cnm

bana verdi bünyen zayıf görünüyo dedi hani iri yarı biri değilim bide kilolu değilim ya decavip verdi parayla aldık sağlıkocağındaki ne ücretsiz heralde bak bişey bilmiyorum gidip para verdik

hmmm bnd daha tam olarak başlamadı belki daha yeni ya ondandır bakalım ne zmn başlıcak ..aslında bn çok geç saatlerde meyvede yesem sabah midem kötü kalkarım belki bnm ki ondan olur

Burdayım ablacım giriyorum sık sık da benlik bi durum yok öyle bakıyorum uzaktan :) pazar günü denize gittik regl oldum orda ne bileyim tuhafım dert bitmiyo ki..

Canlarım selamlar napıyosunuz? Dün annem mesaj attı cuma gününe kadar okuyabildiğiniz kadar yasin okuyun her birini bir niyet üzerine okuyun dedi. Kabe'de duası yapılacakmış. Bende size söyleyeyim dedim belki okumak istersiniz...

canım oruç tutcanı söyleme bana cocuk senden besleniyo hem hamılelerekesinlik diye bişey yokmuş farz değilmiş yani doğurduktan sonra tutcaz ınsallah yoksa bende cok ıstıyorum ama bu seferde cocuğu beslememe yönünde günaha girmeyelım

Niye canim rahatsizligun mi var?oruc icin...ben normalde 10 yada 11 de kalkardim ama artik 8de uyaniyorum...

1 hafta daha ilaçlarım var normalde bat yarın ama histeroskopi olanlar ilaçlar bitince olduk diyorlar yani adetimin ne zaman geleceği belli değil ilaçlar bitince gelirse kafadan 15 gitti zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…