- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.841
günaydın hayırlı sabahlar hanımlar :) anlaşılan bugünki erkencimiznurun_ala_nur tubammmm nasılsın iyimisin :) bu arada bizim hamişler neden az girmeye başladı ki. B Benbirlaydii daha nadir giriyorsun ne oldu küstünmü ne ettin.
A amorevole sen nerelerdesin kuzummm
Kiizz yazarken benim de canim cekti ama gecenin o saatinden sonra diyette olsa haslanmis tavugu yiyemem diye tuttum kendimi
Canim yaa berbat bi ilaç şu progestan dimi? Beni mahvediyo. Bende 1 aydir yeniden basladm doktor bu kez 200 mg lik verdi ve gunde 3 defa dusun. Ekstradan demir hapida kullaniyorm ac karna o tüm gün boyunca midemi alt ust ediyo bide ustune kocaman bi vitamin hapi midem ilaclarla mahvoluyo
Canim valla benim doktor kullan dedi ikisini bir arada bi zarari olmaz ki decavitin multivitamin sonuctavitamin hapını kesti benimki bi demir ilacı içiyorum ben ama sağlık ocağındakide gecen gün devm edin siz dedi ne yapacağımı şaşırdım
oh hadi hayırlı olsun tatlımm
saol cano çok şükür gördük.....ya bn noramalde de tutarım mesela bu ay daha çok tuttum denicem eğer rahatsızlanmazsam tutucam cano hem daha çok küçük hemde içime sinmez yaa nebilimcanım oruç tutcanı söyleme bana cocuk senden besleniyo hem hamılelerekesinlik diye bişey yokmuş farz değilmiş yani doğurduktan sonra tutcaz ınsallah yoksa bende cok ıstıyorum ama bu seferde cocuğu beslememe yönünde günaha girmeyelım
kızlar cumleeten hayırlı gunler..dün aşılamamı oldumnedense çok cnm yandı..acaba bebek tutunursa belırtıler ne zaman baslıyor fikrı olan war mı?bana dua edın lutfennnnn ben hepınıze edıyorum
Yakışmış yapıştırıyor benim gittiğim kadın ecz'den aldım 4 tane onları yapıştırdı bi hafta kaldı belimde sonrada yumurta akıyla yakı yaptı o da bi kaç gün kaldı şimdilik bişey yok inşaallah rabbim bu hayırlı ayda verir hepimizeBana da rahmin ters dedi duzeltti dun bakti iyi yerinde donmemis dedi bilmiyorum bende merak ettim belime birsey mi yapistircak acaba yarin goruruz hayirlisi canim insallah sizinde yolunda gider hersey de olur bebis
10 gün içinde belli olur canım inşaallah tutunacakkızlar cumleeten hayırlı gunler..dün aşılamamı oldumnedense çok cnm yandı..acaba bebek tutunursa belırtıler ne zaman baslıyor fikrı olan war mı?bana dua edın lutfennnnn ben hepınıze edıyorum
Bnmde decavit canm. Ordan verdilrdecavit yazdı bana seninki hangisi cano
aaa bilseydim boşuna para vermezdim yaaBnmde decavit canm. Ordan verdilr
Ttlm acaba alternatif tıp mı denesen otlarla falan geçebilir. Kantron yağı yara tipli döküntülere çok iyi geliyo bi dene istersenne yapayım bende kadın doktoruna gitmedim nasılsa önümüzdeki adetin 2.günü hormon testleri için kan vericem ya o zaman giderim diye düşündüm.eşime gebelik testi al dedim oda almış sağolsun baktım negatif.bende siğil ve mantar ilaçlarını bugün kullanmaya başlayacağım nasipse.çünkü ilaçların üzerinde gebe veya gebelik şüphesi olanlar kullanmasın diyor asitli ilaçlar.şimdilik artık beklemedeyim.sanırım bu yazın geçmesini bekleyeceğim.bebek isterkende bu ilaçlar yüzünden korunmak ters düştü biraz bana galiba.hiç korunmak istemiyor canım.ama bu ilaçlarla da olmaz mecburen dikkat etmem lazımherşeyin hayırlısı her zamanki gibi.
Canim yaa berbat bi ilaç şu progestan dimi? Beni mahvediyo. Bende 1 aydir yeniden basladm doktor bu kez 200 mg lik verdi ve gunde 3 defa dusun. Ekstradan demir hapida kullaniyorm ac karna o tüm gün boyunca midemi alt ust ediyo bide ustune kocaman bi vitamin hapi midem ilaclarla mahvoluyo
mide bulantısı baş dönmesi ağrı yaptı yaa bnd sadece akşamları evde içeyim dedim sana hangi vitamini vermişti
İnşallah güzel haberler alırız cnmkızlar cumleeten hayırlı gunler..dün aşılamamı oldumnedense çok cnm yandı..acaba bebek tutunursa belırtıler ne zaman baslıyor fikrı olan war mı?bana dua edın lutfennnnn ben hepınıze edıyorum
Bittignde bda saglk ocagndan istrsn canm. Bazi saglk ocaklari kan hapi ble veriolraaa bilseydim boşuna para vermezdim yaa
Canim aynen bemde yatmadan once aliyorum artik. Ayni seninki gibi bas donmesi yapiuo ayakta kalamiyorum resmenKızlar o ilaç tansiyonu çok düşürüyo ondan oyle oluyo. Ben de kullandm tuzlu ayran içiyordum gündüz aldktan sonra. Gece de yatmadan önce alıyodum hem daha rahat uyuyordum. Bi deneyin isterseniz
Bizim burda hic vermiyorlar ya cnm saglik ocaklarindaBittignde bda saglk ocagndan istrsn canm. Bazi saglk ocaklari kan hapi ble veriolr
Kesinlikle ablam Rabbim insallah bereketiyle size kazandirirda bu skntidan kurtarir....insallah tup bebege gerek kalmaz ama tup bebek olucaksa da rezzak ismiyle rizkini bol bol verir insallah...sen umudunu kaybetme ablam Rabbim sana saglikli hayirli üçüz bebis versin:)))evet canım maalesef.çünkü eşimin bu rusya krizinden dolayı işleri durdu.1 senedir ben ilgilenmek zorunda kalınca başka hiçbirşeye bütçe kalmıyor.bende o kadar 6 aydır kendiliğinden olsun diye dua edip uğraştım ama olmadı aksine kistim oldu.herşeyde vardır bir hayır.Allahın izniyle yazı bi geçirelimde bakalım mevlam neyler elbet bi yerden bir kapı açar rabbim.varsa alnımızın yazısında evlat sahibi olmak ya doğal yoldan verecektir ya da tüp bebek için bir kapı açacaktır büyük rabbim.
Anladim canim...insallah orucu birakmana gerek kalmaz...1 hafta daha ilaçlarım var normalde bat yarın ama histeroskopi olanlar ilaçlar bitince olduk diyorlar yani adetimin ne zaman geleceği belli değil ilaçlar bitince gelirse kafadan 15 gitti zaten
Sende iyi etmissin kuzum en azindan kalori almamis olduniyi etmişsin bende bi ara kalktım mutfağa kadar gittim bisküvinin başına gittim geldim ama yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?