Gebe kalamayanlar buraya.....

gezmelerdeyim ben abla her zmaanki gibi hergün bişey cıkıyo yoksagirip cıkıyorum bi cöööö diyorummm :))

vitamin hapını kesti benimki bi demir ilacı içiyorum ben ama sağlık ocağındakide gecen gün devm edin siz dedi ne yapacağımı şaşırdım

vitamin hapını kesti benimki bi demir ilacı içiyorum ben ama sağlık ocağındakide gecen gün devm edin siz dedi ne yapacağımı şaşırdım
Canim valla benim doktor kullan dedi ikisini bir arada bi zarari olmaz ki decavitin multivitamin sonucta

oh hadi hayırlı olsun tatlımm

saol cano çok şükür gördük.....ya bn noramalde de tutarım mesela bu ay daha çok tuttum denicem eğer rahatsızlanmazsam tutucam cano hem daha çok küçük hemde içime sinmez yaa nebilim

kızlar cumleeten hayırlı gunler..dün aşılamamı oldum nedense çok cnm yandı..acaba bebek tutunursa belırtıler ne zaman baslıyor fikrı olan war mı?bana dua edın lutfennnnn ben hepınıze edıyorum

Hadi hayırlısı olsun canm allah gönlüne göre versin şu mübarek ayların hatrına güzel haberi alman dileğiyle...

Bana da rahmin ters dedi duzeltti dun bakti iyi yerinde donmemis dedi bilmiyorum bende merak ettim belime birsey mi yapistircak acaba yarin goruruz hayirlisi canim insallah sizinde yolunda gider hersey de olur bebis
Yakışmış yapıştırıyor benim gittiğim kadın ecz'den aldım 4 tane onları yapıştırdı bi hafta kaldı belimde sonrada yumurta akıyla yakı yaptı o da bi kaç gün kaldı şimdilik bişey yok inşaallah rabbim bu hayırlı ayda verir hepimize

kızlar cumleeten hayırlı gunler..dün aşılamamı oldum nedense çok cnm yandı..acaba bebek tutunursa belırtıler ne zaman baslıyor fikrı olan war mı?bana dua edın lutfennnnn ben hepınıze edıyorum
10 gün içinde belli olur canım inşaallah tutunacak

Ttlm acaba alternatif tıp mı denesen otlarla falan geçebilir. Kantron yağı yara tipli döküntülere çok iyi geliyo bi dene istersen

Kızlar o ilaç tansiyonu çok düşürüyo ondan oyle oluyo. Ben de kullandm tuzlu ayran içiyordum gündüz aldktan sonra. Gece de yatmadan önce alıyodum hem daha rahat uyuyordum. Bi deneyin isterseniz

mide bulantısı baş dönmesi ağrı yaptı yaa bnd sadece akşamları evde içeyim dedim sana hangi vitamini vermişti

Kızlar o ilaç tansiyonu çok düşürüyo ondan oyle oluyo. Ben de kullandm tuzlu ayran içiyordum gündüz aldktan sonra. Gece de yatmadan önce alıyodum hem daha rahat uyuyordum. Bi deneyin isterseniz
Canim aynen bemde yatmadan once aliyorum artik. Ayni seninki gibi bas donmesi yapiuo ayakta kalamiyorum resmen

Kesinlikle ablam Rabbim insallah bereketiyle size kazandirirda bu skntidan kurtarir....insallah tup bebege gerek kalmaz ama tup bebek olucaksa da rezzak ismiyle rizkini bol bol verir insallah...sen umudunu kaybetme ablam Rabbim sana saglikli hayirli üçüz bebis versin:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…