- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.861
Sende iyi etmissin kuzum en azindan kalori almamis oldun
Dedn mi pki canm vitamn veriomsnz fln die bn hemsireye dedm vitamn istiorm die tmm dedi vrdi hmn. Ama onceknde bnde parayla aliodm eleviti o zmn saglk ocagndn vermemslrdi receteye yaziolrdi. Belki saglk bakanlgi gndrmemstr oraya hapBizim burda hic vermiyorlar ya cnm saglik ocaklarinda
Hmm canim sen sormussun ben hic sormadm ama bidahakine gittigimde sorarimDedn mi pki canm vitamn veriomsnz fln die bn hemsireye dedm vitamn istiorm die tmm dedi vrdi hmn. Ama onceknde bnde parayla aliodm eleviti o zmn saglk ocagndn vermemslrdi receteye yaziolrdi. Belki saglk bakanlgi gndrmemstr oraya hap
Hm benim gittiğim kadın ne yapacak bilmiyorum canım farklı bişeyse söylerim size yarın.. İnşallah en kısa zamanda etkisini gösterir sende de..Yakışmış yapıştırıyor benim gittiğim kadın ecz'den aldım 4 tane onları yapıştırdı bi hafta kaldı belimde sonrada yumurta akıyla yakı yaptı o da bi kaç gün kaldı şimdilik bişey yok inşaallah rabbim bu hayırlı ayda verir hepimize
Onu vajinadan da kullanabiliyosun ama senin bebiş büyük. Tuzlu ayranı dene tatlm. Bimden bi koli ayran aldıydım benCanim aynen bemde yatmadan once aliyorum artik. Ayni seninki gibi bas donmesi yapiuo ayakta kalamiyorum resmen
Kizzzzz ne buldum he benlik durum yok bakiyorum diyor ya :))) benlikte yok bende tüp bebeğe başlayana kadar bakinayimmi öyle :) kizlar herkes sabah öğle aksam sirayla laf atsin mdk35 e :) ayrıca dert deyip dertlenmek rabbimiz var şükür nerde kimin sikintisi varsa gidersin inşaallah.Burdayım ablacım giriyorum sık sık da benlik bi durum yok öyle bakıyorum uzaktan :) pazar günü denize gittik regl oldum ordane bileyim tuhafım dert bitmiyo ki..
Nazil kullanilir ki o.benim evde var eklemlerin sirtim agritinca eşim onunla masaj yapıyor.Ttlm acaba alternatif tıp mı denesen otlarla falan geçebilir. Kantron yağı yara tipli döküntülere çok iyi geliyo bi dene istersen
Kizzzzz ne buldum he benlik durum yok bakiyorum diyor ya :))) benlikte yok bende tüp bebeğe başlayana kadar bakinayimmi öyle :) kizlar herkes sabah öğle aksam sirayla laf atsin mdk35 e :) ayrıca dert deyip dertlenmek rabbimiz var şükür nerde kimin sikintisi varsa gidersin inşaallah.
Allah razi olsun tubammmm.ikiz ucuz olursa bana yakin tasinicanmi yardim etmek için :)Kesinlikle ablam Rabbim insallah bereketiyle size kazandirirda bu skntidan kurtarir....insallah tup bebege gerek kalmaz ama tup bebek olucaksa da rezzak ismiyle rizkini bol bol verir insallah...sen umudunu kaybetme ablam Rabbim sana saglikli hayirli üçüz bebis versin:)))
Annem iyice ellerine sürüp bekletiyordu. Eski bi seyle de sarıyordu ama ne kadar tutuyordu onu hatrlamıomNazil kullanilir ki o.benim evde var eklemlerin sirtim agritinca eşim onunla masaj yapıyor.
Ask olsun öyle düşünme eksikleniyorum uzaktan yetiniyorum diye.hepimizin nefsi var ama ona yenik dusmeyecegiz.Rabbimin verdiği şuraya itiraz edemeyiz hasa.elbet nasibimizde varsa sira bizlere de gelecektir.bende diyorum bazen kizlarimizin hepsi gencecik yumurtaları daha saglikli herhalde ben en sona kalirim diyorum.insanim düşünüyorum tabiki ama yüce rabbimi düşününce düşündüklerimi anlamini yitiriyor.kendime geliyorum.kalbimi paslandirmiyorum.nasip edeceği güne kadar öyle bakayim mi uzaktan size.niye bakayim ya bidahami gelcem dünyaya sohbetimi ederim sevdiklerimle olur biter.Ne yapalim su Lisa hayatta yasmi tutalim olumsuz düşünüp depresyonu yasayalim hep.elimizdemi değil.elimizde olan tek şey dua etmek birbirimize için rabbime.farzet gebe sitesi değil arkadaş sitesi.etrafında da gebeler yokmu vardır elbet.ben görünce diyorumki maşallah rabbiim yardimcisi ol kiskanmak değil imrenmek bizede nasip et Rabbim diyorum.firsat vermiyorum seytanin vesvelerine.ben senin sohbetlerini özledim olmasam bile yine napmis bu kizlar deyip tek tek okuyorum sayfaları.Gülümse at o içinden hüznünü.Rabbim önce bize sevdiklerimize sağlık sihhat versin sonrada hayirlisiyla saglikla evlat nasip etsin inşaallah.ne yapalim onlar doğurup uykusuz geceleri ve bebislerin sekerliklerini anlatırken bizde belki gebelik maceramizi anlatiriz onlara kimbilir.Allah büyük.yine konuşacak güzelliklerinin olacaktır inşaallah canim benim şirin çitlembik seni :)Amin ablacım allah razı olsun. Napim herkes sırayla hamiş oldu bişeylerden bahsediyolar hep bizde bikaç kişi öylece fransız kalıyoruz mevzuya. Daha doğrusu kendi adıma konuşayım :) bazen de kötü hissediyorum kendimi herkesin gebelik takvimini görünce eksikleniyorum uzaktan bakmakla yetiniyorum..
Ask olsun öyle düşünme eksikleniyorum uzaktan yetiniyorum diye.hepimizin nefsi var ama ona yenik dusmeyecegiz.Rabbimin verdiği şuraya itiraz edemeyiz hasa.elbet nasibimizde varsa sira bizlere de gelecektir.bende diyorum bazen kizlarimizin hepsi gencecik yumurtaları daha saglikli herhalde ben en sona kalirim diyorum.insanim düşünüyorum tabiki ama yüce rabbimi düşününce düşündüklerimi anlamini yitiriyor.kendime geliyorum.kalbimi paslandirmiyorum.nasip edeceği güne kadar öyle bakayim mi uzaktan size.niye bakayim ya bidahami gelcem dünyaya sohbetimi ederim sevdiklerimle olur biter.Ne yapalim su Lisa hayatta yasmi tutalim olumsuz düşünüp depresyonu yasayalim hep.elimizdemi değil.elimizde olan tek şey dua etmek birbirimize için rabbime.farzet gebe sitesi değil arkadaş sitesi.etrafında da gebeler yokmu vardır elbet.ben görünce diyorumki maşallah rabbiim yardimcisi ol kiskanmak değil imrenmek bizede nasip et Rabbim diyorum.firsat vermiyorum seytanin vesvelerine.ben senin sohbetlerini özledim olmasam bile yine napmis bu kizlar deyip tek tek okuyorum sayfaları.Gülümse at o içinden hüznünü.Rabbim önce bize sevdiklerimize sağlık sihhat versin sonrada hayirlisiyla saglikla evlat nasip etsin inşaallah.ne yapalim onlar doğurup uykusuz geceleri ve bebislerin sekerliklerini anlatırken bizde belki gebelik maceramizi anlatiriz onlara kimbilir.Allah büyük.yine konuşacak güzelliklerinin olacaktır inşaallah canim benim şirin çitlembik seni :)
Canim valla benim doktor kullan dedi ikisini bir arada bi zarari olmaz ki decavitin multivitamin sonucta
saol cano çok şükür gördük.....ya bn noramalde de tutarım mesela bu ay daha çok tuttum denicem eğer rahatsızlanmazsam tutucam cano hem daha çok küçük hemde içime sinmez yaa nebilim
Ben sana daha önce hayatımda bitane sen olmalı mutlaka demiş miydim
Evet demiştimabla canımsın yaa allah razı olsun depresif halime vakit ayırıp yazmışsın uzuun uzun. Elbette kıskanmak değil ama insan üzülüyor onları öyle mutlu görünce. Sanki ben hiç tadamicakmışım hiç bu sohbetleri edemicekmişim gibi hüsrana kapılıyorum. Bide bu aralar çok çok zor zamanlardan geçiyoruz. Başımıza gelmeyen kalmadı üzerimizde ne var bilmiyorum çok üzülüyorum umutsuzluğa kapılıyorum ağlıyorum sızlıyorum hazmedemiyorum. E üstüne bide regl oldum onun stresi falan derken hayattan koptum sanki. Ne yapsam olmuyo haksızlıklar var çok çok fazla. Ben size hayat hikayemi anlatsam yaşadıklarımı yazsam varya hepiniz birer ķutu peçete alır oturur ağlarsınız sabaha kadar. Kadersiziz yaa neye elimizi atsak kuruyo sanki kime el uzatsak koparıyo resmen. Ne yapacağımızI bilmiyorum artk. Ama buna da şükür herşeye rağmen umut hep var ...
İnşallah güzel haberler alırız cnm
10 gün içinde belli olur canım inşaallah tutunacak
Hadi hayırlısı olsun canm allah gönlüne göre versin şu mübarek ayların hatrına güzel haberi alman dileğiyle...
Ben sana daha önce hayatımda bitane sen olmalı mutlaka demiş miydim
Evet demiştimabla canımsın yaa allah razı olsun depresif halime vakit ayırıp yazmışsın uzuun uzun. Elbette kıskanmak değil ama insan üzülüyor onları öyle mutlu görünce. Sanki ben hiç tadamicakmışım hiç bu sohbetleri edemicekmişim gibi hüsrana kapılıyorum. Bide bu aralar çok çok zor zamanlardan geçiyoruz. Başımıza gelmeyen kalmadı üzerimizde ne var bilmiyorum çok üzülüyorum umutsuzluğa kapılıyorum ağlıyorum sızlıyorum hazmedemiyorum. E üstüne bide regl oldum onun stresi falan derken hayattan koptum sanki. Ne yapsam olmuyo haksızlıklar var çok çok fazla. Ben size hayat hikayemi anlatsam yaşadıklarımı yazsam varya hepiniz birer ķutu peçete alır oturur ağlarsınız sabaha kadar. Kadersiziz yaa neye elimizi atsak kuruyo sanki kime el uzatsak koparıyo resmen. Ne yapacağımızI bilmiyorum artk. Ama buna da şükür herşeye rağmen umut hep var ...
canım sen öyle deyince üzüldüm bak bızler burda konuşuyoruz sizler orrda üzülüyorsunuz allah sızlerede tez zamanda versin inşallahhh bunu cani gönülden istiyorum ama işte allahın bir bildiği var demekki herşeyi sıraya koyuyor bizede o rolü oynamak geçiyor nabalım sen kimseyi takma üzülme yapıcak bişey yok eşin yanında mı sağlıklımısın birbirinize kenetlenin gerişi boş cocuk dıyorsan da oda bir gün olcak allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?