Gebe kalamayanlar buraya.....

ayın 29unda randevum var söylerim bakalım ne dicek doktor 2.3.ayda kullandım bende decavit sonra kestirdi sağlıkocağındaki kullanın deyince şaşırdım
Canim benim doktor gebeligin sonuna kadar kullanican dedi bende bitince yine aliyorum. Cuma benimde kontrolum var seker yuklemesine gidecez, 25 gündür bebegimi goremedim ilk defa bu kadar uzun sürdü goremeyisim yaa

Sağol bitanem allah razı olsun. Inan öyle şeyler oluyor ki bana bebek olayını unutturuyo. Göz görmeyince gönül katlanır demişler ya benmki de o mesele. Sonuç olarak ortada bebek namına bişey olmadığı için o kadar paralamıyorum kendimi sadece bazen patlak veriyo benmki sanırım. Ama diğer olan biteni bizzat görüyorum yaşıyorum bu değerinden daha ağır geliyo. Bebek için her zaman umut ediyorum tabiki ama öyle şeyler oluyo ki hayata dair hiçbir umudum kalmıyo. Keşke böyle olmasa ama buda imtihan işte. Dilerim rabbim en kısa zamanda sıkıntılarımızı giderir nerde varsa dara düşen mutsuz olan umutsuz olan herkesi kurtarır. Allah razı olsun...

Canm benm sağol allah razı olsun. Üzülme sen kıyamam tadını çıkar bi gün elbet bizde tadıcaz herşeyin bi vakti var da işte bazen insan patlama yaşıyo bi buhran oluyo. Geçer elbet sağolasın

anlıyorum canım cok iyi hemde tek sorun hamilelik olsa yada bizim bebişimiz olcak diye sorunlar bitse keşke herkesin etrafında onu çekemeyen kıskanan fesat kötü düşüncelere sahip insanlar var hele bide bu kişiler cok yakınınsa ınsan daha kötü oluyor hele hele bu ınsan senın ablansa ve onunla aılevı sorunlar yüzünden kan davalık olursan daha kötü canından can gıdıyor o kada şeyler yaşadıkkı bız ben takmamaya çalışıyorum yoksa üzülmekten yada onların bıze yapacağı şeylerden bebeğimiz bile düşürürm allah korusun o yüzden boşvercez bende sana kıyamam sen üzülme bende üzülmeyeyim

Canim benim doktor gebeligin sonuna kadar kullanican dedi bende bitince yine aliyorum. Cuma benimde kontrolum var seker yuklemesine gidecez, 25 gündür bebegimi goremedim ilk defa bu kadar uzun sürdü goremeyisim yaa

ben her ay bir kere görüyorum 30 günde bir bende çok özlüyorum daha şimdiden doğsa cocuğu kımseyle paylaşamam heralde bende o zaman yaptırcam sanırım şeker yüklemesini

ben her ay bir kere görüyorum 30 günde bir bende çok özlüyorum daha şimdiden doğsa cocuğu kımseyle paylaşamam heralde bende o zaman yaptırcam sanırım şeker yüklemesini
Ayy canim ya insan paylasamaz ki :)) sende bu kontrole gidisinde yaptirirsin artikin

Selam kizlar nerdesiniz bakalim?????
Selam canım iyiyiz sen nasılsın?

Cümlemizden Allah razı olsun canım benim.. Sen içini ferah tut, rabbim nasip edicek.. Öyle bir zaman da gelir ki bebeğin sen bile inanamazsın.. Rabbim kötü gözlerden korusun. Aile içindeki sıkıntı en beteri. Benim de başımda var. Ben de bugün patladım bizimkilere.. Bir saat iki saat konuştum. Görünüşte beni haklı buluyolar. Haksız karşı tarafı görüyolar ama bu haksızlığa karşı yaptıkları en ufak bir şey yok!

Benim sinirimi bozan da bu.. Nasip bakalım hayat bize daha neler gösterecek?

Ayy aman allah etmesin deme öyle şeyler vala korkutma benii var işte herkesin başında bişeyler bir dokun bin ah işit hesabı. Hayat çok kısa su gibi akıp gidiyo derinine daldın mı zaten anlıyosun etrafındaki o dangalak insanların çokta önem teşkil etmediğini. Fakat her zaman bu gözle bakamayıp üzüyoruz incitiyoruz kendimizi. Işte anca böyle seni anlayan birileriyle konuşunca varıyosun herşeyin farkına ama sonra yine aynı taaas aynı hamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…