- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.881
Canim benim doktor gebeligin sonuna kadar kullanican dedi bende bitince yine aliyorum. Cuma benimde kontrolum var seker yuklemesine gidecez, 25 gündür bebegimi goremedim ilk defa bu kadar uzun sürdü goremeyisim yaaayın 29unda randevum var söylerim bakalım ne dicek doktor 2.3.ayda kullandım bende decavit sonra kestirdi sağlıkocağındaki kullanın deyince şaşırdım
Tuzlu ayrani deniyim ben en iyisi canimOnu vajinadan da kullanabiliyosun ama senin bebiş büyük. Tuzlu ayranı dene tatlm. Bimden bi koli ayran aldıydım ben
Canım benim üzülme, inan seni çok anlıyorum.. Özel de konuşmuştuk, ben de sana anlatsam yaşadıklarımı roman hikaye filan yazarlar üstüne.. O derece. Son olayın nedir bilmiyorum ama benim sana tek tavsiyem kendini ezdirme kimse için..
Yeri gelir eşin için bile.. Çünkü bizim insanımız düşene bir tekme atan cinsten.. Ama Rabbim büyük, sen merak etme.. Uğradığın haksızlıkların bir gün hesabı sorulur.. Buna inan.. Herkesin hayatı kendine zor! Benim çilem ayrı senin ki bambaşka.. Bizi ortak noktada buluşturan konu; hepimiz bir an önce bebeklerimize kavuşmak istiyoruz.. O kadar sıkıntı çektim ben de senin gibi, ama hiç bir dert inan bebeğimin gelmeyişi kadar üzmedi beni!
Sor tbi cnm burdn vitamn veriomsnz dersnHmm canim sen sormussun ben hic sormadm ama bidahakine gittigimde sorarim
Aynen tatlm sorarimSor tbi cnm burdn vitamn veriomsnz dersn
Etmemmmiii??hatta dunur oluruzAllah razi olsun tubammmm.ikiz ucuz olursa bana yakin tasinicanmi yardim etmek için :)
Selam kizlar nerdesiniz bakalim?????
Hosbuldum canoooooAs canm hoşgeldin
Hosbuldum canooooonapiyosunuz?
Aynen kuzum benimde canim skldi bitki cayi iciyorum napim?bugun bogazim durmadi...aksami biraz kacirdim...hazmetmeye calisiyorum...esimde film izliyoHiiç napim öyle geziniyorum kimsecikler yok canm sıkıldı benmdesen napıyon ne var ne yok
Aynen kuzum benimde canim skldi bitki cayi iciyorum napim?bugun bogazim durmadi...aksami biraz kacirdim...hazmetmeye calisiyorum...esimde film izliyo
evet memnunum.tavsiye ederim.2,inci deneme için bir kaç ay sonra tekrar gideceğim.aslında bu ay gidecektim.londradan m,isfirlerim geliyor.ve tatil planı falan.nasıl bir doktor başarılımı
Hayirdir kuzum anlatmak istersen dinlerim...gel istersen ozele?Anladım canm amaaan boşver ye gitsin sanki 100 kilosun. Canm çok sıkkın ya hiçbişeyden keyif alamıyorum
Canm benm sağol allah razı olsun. Üzülme sen kıyamam tadını çıkar bi gün elbet bizde tadıcaz herşeyin bi vakti var da işte bazen insan patlama yaşıyo bi buhran oluyo. Geçer elbet sağolasın
Canim benim doktor gebeligin sonuna kadar kullanican dedi bende bitince yine aliyorum. Cuma benimde kontrolum var seker yuklemesine gidecez, 25 gündür bebegimi goremedim ilk defa bu kadar uzun sürdü goremeyisim yaa
Ayy canim ya insan paylasamaz ki :)) sende bu kontrole gidisinde yaptirirsin artikinben her ay bir kere görüyorum 30 günde bir bende çok özlüyorum daha şimdiden doğsa cocuğu kımseyle paylaşamam heraldebende o zaman yaptırcam sanırım şeker yüklemesini
Selam canım iyiyiz sen nasılsın?Selam kizlar nerdesiniz bakalim?????
Sağol bitanem allah razı olsun. Inan öyle şeyler oluyor ki bana bebek olayını unutturuyo. Göz görmeyince gönül katlanır demişler ya benmki de o mesele. Sonuç olarak ortada bebek namına bişey olmadığı için o kadar paralamıyorum kendimi sadece bazen patlak veriyo benmki sanırım. Ama diğer olan biteni bizzat görüyorum yaşıyorum bu değerinden daha ağır geliyo. Bebek için her zaman umut ediyorum tabiki ama öyle şeyler oluyo ki hayata dair hiçbir umudum kalmıyo. Keşke böyle olmasa ama buda imtihan işte. Dilerim rabbim en kısa zamanda sıkıntılarımızı giderir nerde varsa dara düşen mutsuz olan umutsuz olan herkesi kurtarır. Allah razı olsun...
anlıyorum canım cok iyi hemde tek sorun hamilelik olsa yada bizim bebişimiz olcak diye sorunlar bitse keşke herkesin etrafında onu çekemeyen kıskanan fesat kötü düşüncelere sahip insanlar var hele bide bu kişiler cok yakınınsa ınsan daha kötü oluyor hele hele bu ınsan senın ablansa ve onunla aılevı sorunlar yüzünden kan davalık olursan daha kötü canından can gıdıyor o kada şeyler yaşadıkkı bız ben takmamaya çalışıyorum yoksa üzülmekten yada onların bıze yapacağı şeylerden bebeğimiz bile düşürürm allah korusun o yüzden boşvercez bende sana kıyamam sen üzülme bende üzülmeyeyim
Hayirdir kuzum anlatmak istersen dinlerim...gel istersen ozele?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?