Gebe kalamayanlar buraya.....

Bu kadarı bile yetti inanki daha elbette çok şey görcez ama hakikaten doydum doldum taştım bile. Şöyle dönüp de arkama baktığımda acaba diyorum ben mi abartıyorum acaba bunlar çekilebilir şeylerde ben mi çekemiyorum acaba çok mu şımarık yetiştim de şimdi ağır geliyo acaba ben bu işi götüremiyo muyum diye kendimi sorgular oldum. Fakat iyice bi düşününce pek de çekebilecek birileri olduğuna inanasım gelmiyo. Işte anca sen ben gibileri katlanıyo benm kanaatimce. Köyden al gel bi kız da bak neler yapıyo onlara saf derler bide halbuki onlar bizden daha kurnazlar. Vala varya duyduğum gördüğüm kadarıyla şeytana pabucunu ters giydirenler var. Napayım yani bende mi delireyim bende mi ev basayım bende mi büyüklerimin üstüne yürüyüp küçüklerimi ezeyim yoksa babamın silahını alıp sülaleyi mi tarayayım napayım anlamadım ki! Bence o zaman sevilip sayılırım. Kabul edenler - etmeyenler? KABUL EDİLMİŞTİR

Kabul ettik canım sen sakin ol ne silahı anam babam boşver
Değmez inan ki. Evet dediğine katılıyorum köyden gelen kızları hor görmek amaçlı değil yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim. Lakin köyden gelip şehirde yaşayanlara taş çıkartan çok insan gördüm. Adabı terbiyesi görgüsüyle kendilerini öyle güzel ortaya koydular ki.. Ben bakıcılarla büyüdüm, evimizde temizlikçiler filan vardı. İlkokul orta okul lise servise binmedim hiç. Hep özel araç özel şöförle giderdim.. Maddi açıdan ne istesem hemen benim olurdu. Ama baba sevgisi görmeden büyüdüm. Bu hep içimdeydi. Evlendiğimde eşimden tek aradığım özellikte buydu. Evi varmış arabası varmış bu özelliklere hiç kapılmadım.. Ama olmadı mı çok şükür kimsenin benim yaşımda sahip olamayacağı bir eve sahip oldum. Rabbim nasip etti. 2 sene kaynanamla beraber oturdum. Sonra ayrıldım evimi yapınca. Allah razı olsun eşimden yana bir sıkıntım olmadı hiç bir zaman.. Ama ailesi çok yıprattı. Bugün kaynanama dedim bardak doldu taştı, son damlayı bekliyo dedim. O son damlada damlarsa kimse beni durduramaz dedim.. Hakkaniyetli adaletli ol dedim.. Bir sürü şey anlattım, kadın haklı görmesine beni haklı görüyor ama icraat yok. Benim de sinir olduğum nokta bu. Kızım sen haklısın, hanım hanımcıksın ailemizde herkes seni seviyor. Sen duruşunda bambaşka bir yerdesin. demesini biliyor. Ama söz benim haklarımı savunmaya gelince ağzını bıçak açmıyor...

Artık yoruldum ben de senin gibi..

Bende aynen çok yıprandım işte bazıları yüzünden. Bilmiyorum nereye varacak sonu. Benm söyleyecek çok sözüm var bugüne kadar da kimseden esirgemedim fakat beni de eşim frenliyo. Sen kötü olma diyo koruyo kolluyo hırsımı da alıyo ağır da konuşuyo fakat benm içim soğumuyo ki ben boşaltamadım tam tersi sen boşalttın içini dedim en son. Yani bana bunca şey yapılırken ben istem dışı ilk defa sessiz kaldım ha iyi mi oldu evet iyi oldu arkamdan konuşcak bi koz vermedim eline ama hırsımı alamadım ya o beni yiyip bitiriyo. Ama allaha havale ettim yapacak bişey yok. Herkes yaptığının bedelini öder bi gün. Biz yıkılmayalım da onların düşüşünü zevkle seyredelim vakti geldiği gün ...

Selam kizlar nerdesiniz bakalim?????
Dün bir günde iki bebek gezmesi yaparak eski rekoruma yetisememin hüznü icindeyim sütün geldi mi kakası nasıl sancısı var mı sorularını bünye kaldıramadı. Saat 10da baş ağrım tavan yaptı eve gelip hemen uyudum sen nettin seker

ya tabi ramazanda tutmak onun sevabı ayrı canım hep istiyoruz ama işte bebek olunca beslenemzse küçük kalırsa diye korkuyorum bende seninde yeni ama ilk 3 ay önemi ya ondan dedim yanlış anlama
yok cano yanlış anlamıyorum bni düşündüğün için diysn biliyrm herkes tutma dyoda bakalım napıcamı bnd bilmiyorum

Canim benim doktor gebeligin sonuna kadar kullanican dedi bende bitince yine aliyorum. Cuma benimde kontrolum var seker yuklemesine gidecez, 25 gündür bebegimi goremedim ilk defa bu kadar uzun sürdü goremeyisim yaa
amanda aman bu hatun bebişini özlemiş görmk için gün sayıyormuş ya :) anam seninki değilmiydi kıpır kıpır olan habire bi aşağı bi yukarı çıkan annesiiii :) maşaallah kuzuma anasını özletmiş bide Allahım Allahım ya sen nelere kadirsin :)

Amin inşaallah rabbim dara düşen kullarına hızır a.s velisini göndersin inşaallah.Sen o küçücük ama kocaman olan yüreğine güven rabbim kullarına dayanamayacağı yük vermezmiş.derler ki eğer mümin bir kul bu sıralar hiç sıkıntım yok derse dönsün bi yaptıklarına baksın.demekki rabbimi gücendirecek birşey yapmış derler.Rabbim sevdiği kullarnı imtihan edip sıkıntılar verirmiş ki bakalım benden ümitlerini kesip beni unutacaklarmı diye.bir de şunu unutma biz kadınlar her sıkıntıya göğüs gerip Allah'ın izniyle üstesinden gelecek şekilde yaratmış rabbim bizi.Herşeyin üstüste geldiği o an belkide dedikleri gibi herşeyin değişeceği andır.sabır et canım benim bunu sen daha iyi biliyorsun.gerekirse anlat biz alıp bir paket peçete oturur ağlanacaksa ağlarız derdine yeter ki yüreğin hafiflesin tatlım.burada sizlerle herşeyimi konuşmaktan gocunmuyorum ne olursa olsun maddi sıkıntımıda biliyorsunuz manevi sıkıntımıda.ne yapayım bende insanım tabiki olacak benimde sıkıntılarım.ve biliyorum ki burdaki arkadaşlarım benim sıkıntılarıma gülecek halleri yok hepsi duacı oluyorlardır buna eminim.elbette benimde bir hayat hikayem var.ne abla ne abi evin büyüğü olarak 16 yaşımdan beri mücadele ediyorum.annede babada emeklilik yok.kız kardeş evlendi ayrıldı 1 kızıyla geri bize geldi.erkek kardeşim evlendi 1 kızı oldu bizim yanımızda yaşıyorlardı.bizim bir de evlatlığımız var 9 aylıkken geldi bize şimdi 12 yaşında oldu.beni teyze kızkardeşimi anne bildi.bir evde 9 kişi yaşıyorduk ve erkek kardeşim savurgan gelin hn.çalışmaz.bütün yük benim üzerimde kız kardeşim de bana yardımcı olmaya çalışır.gelin doğum yapar bebek büyümesi için mamaydı bezdi doktordu.neler neler detaya girmiyorum.birini sevdim ailesi beni istemedi.ben tek başıma şükürler olsun hem aile baktım muhtaç etmemek için onları.hem beni istemeyen ailenin koca konyalıların karşısında dimdik durdum.ne borçlarım vardı cebimde 50 kuruş vardı gece.sabah mahkemem vardı.beni bu sıkıntılardan aldı geçirdi rabbim.milletin konuştuklarını saymıyorum bile..42 yaşındayım büyüklenmek için söylemiyorum ama sana birşey diyeyim mi..o cemalini görmeden sevdiğimiz rabbimiz varya kimsenin ahını kimsede bırakmıyor.bende hatalar yaptım benimde yanıma bırakmadı.ama bana yapanlarında bırakmadı..bunu bil yeter..ben gördüm yaşadım.yarına bırakıyor ama yanına bırakmıyor rabbim bunu sana canı gönülden söylüyorum..
Ayyy deştin beni kız :) şimdi silkelen sat anasını dünyanın bidahamı gelceksin :) biz doğru olalım Allah bize vekil olarak yeter.

Anladım canm amaaan boşver ye gitsin sanki 100 kilosun. Canm çok sıkkın ya hiçbişeyden keyif alamıyorum

öhö öhööö kime diyorum ben..kafandaki herşeyi sök at keyfin ta kendisi sensin.hayat sana sunulmuş bir armağan.başaracaksın ve kurtulacaksın o seni üzüp sıkan şeylerden :)

Ayy canim ya insan paylasamaz ki :)) sende bu kontrole gidisinde yaptirirsin artikin
ama hayat paylaşınca güzel :) emin olun ki o doğuracağınız veletleri birileri öpüp severken kendinizle daha bir gurur duyacaksınız.Rabbimin mucizesini doğurdum ve seviliyor diyeceksiniz.O sebepten dolayı bizimle paylaşın bebişleriniziiii :) bizde sevip mıncıralım onları :)

baks en olayı çözmüşsün zaten sadece keyfini milletten geri almak kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…