- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.921
Evet canim hergun kipor kipir oynuyo ama bugun hic ses seda yok yaa bugun cok sakin bebegim yaaamanda aman bu hatun bebişini özlemiş görmk için gün sayıyormuş ya :) anam seninki değilmiydi kıpır kıpır olan habire bi aşağı bi yukarı çıkan annesiiii :) maşaallah kuzuma anasını özletmiş bide Allahım Allahım ya sen nelere kadirsin :)
Canim yaa tabiki sizlerle paylasirim. Rabbim insallah sana ve butun isteyenlere arka arkaya nasip etsin canim yaa insallahama hayat paylaşınca güzel :) emin olun ki o doğuracağınız veletleri birileri öpüp severken kendinizle daha bir gurur duyacaksınız.Rabbimin mucizesini doğurdum ve seviliyor diyeceksiniz.O sebepten dolayı bizimle paylaşın bebişleriniziiii :) bizde sevip mıncıralım onları :)
Alistirma olsun kuzu sana...ama sende bi burukluk olmuyo mu ben ziyaretlerde hem mutlu oluyorum hem yuzum dusyo anlicaklar diye de fazla uzun surmuyo tekrar sevmeye devam ediyorum bebisiDün bir günde iki bebek gezmesi yaparak eski rekoruma yetisememin hüznü icindeyimsütün geldi mi kakası nasıl sancısı var mı sorularını bünye kaldıramadı. Saat 10da baş ağrım tavan yaptı eve gelip hemen uyudum sen nettin seker
Ne ediim cano dun gezdik dolastik derken bende yorulmusum gunduz uyudum gece uykum gelmedi...sabaha karsi uyudum...Dün bir günde iki bebek gezmesi yaparak eski rekoruma yetisememin hüznü icindeyimsütün geldi mi kakası nasıl sancısı var mı sorularını bünye kaldıramadı. Saat 10da baş ağrım tavan yaptı eve gelip hemen uyudum sen nettin seker
Bah helr baaah sen degilmisin sankicansın sen can :)
Su sorunun hallolsa be ablacimda aksam da gorsek seni eniste kizmadan:)))ahahah tabiki evde çekmeyen bir internetle başbaşa oturup sizleri göremeden hem filinta seyrediyordum o saatte hemde salonumun dolap içlerini siliyorum akşamları yavaş yavaş :)
Adetin 3.gunu yapilan hormon tahlili mi?ac tok farketmez ama keske sabah saat 10a kadar yaptirsan daha iyi olurdu bence?Kızlar selamlar herkese. Bugün Dr. Randevum var da hormonlar için aç mı gidiyoduk tok olsak farkedermi
bnm de geliyo ama malesef öyle bi imkanım yokGunaydn kzlar anca uyandm ya uykudn kafm kalkmio devmli uykm glio
Ya aslında bugün 4, günüm ama hormon formalite olacak klomen başlayayım diye gidiyorumAdetin 3.gunu yapilan hormon tahlili mi?ac tok farketmez ama keske sabah saat 10a kadar yaptirsan daha iyi olurdu bence?
Sakin olmak en doğrusu. Olur tabi ki ama dikkat et dinlendir kendini sık sık.hayırlı günler canlar....hafif hafif mide bulantısı başlıyo heralde bnd...bide dün akşam peçeteye bi damla leke geldi ama kırmızıydı sakin olmaya çalışıyorum olur böyle şeyler diye
bnm hep hareketli günlerim yaa akşamları bile yatana kadar pek dinlenemiyorum ama dikkat etmem lazmSakin olmak en doğrusu. Olur tabi ki ama dikkat et dinlendir kendini sık sık.
Evet canim hergun kipor kipir oynuyo ama bugun hic ses seda yok yaa bugun cok sakin bebegim yaa
Bgn dgru duzgn bse yemedm htta hc yemedm desm dha dgru olrbnm de geliyo ama malesef öyle bi imkanım yok.....hadi uykucu doyur bebişi öğlen oldu..
Canm kirmizsysa ihmal etme olmamasi lazm bnmde bi damla glmsti 3gun yattm pembe olsa ble gtmen lazmhayırlı günler canlar....hafif hafif mide bulantısı başlıyo heralde bnd...bide dün akşam peçeteye bi damla leke geldi ama kırmızıydı sakin olmaya çalışıyorum olur böyle şeyler diye
Geçen sene bu kdr zor gelmiyordu bu sene daha zor geliyor açıkçası. Hatta bi süre komşulara gidip gelmeme kararı almıştm biraz muhabbeti de kestim. Bi komşuma da açık bi şekilde ben artk tahammül edemiyorum dedim. Diğerlerine demişmidir bilmiyorum ama desin diye dedim zati. Çünkü çocuğu olmayan bi tek ben kaldım. Eskiden daha farklı konular da konuşuluyordu şimdi sadece çocuk üzerinden dönüyor. Zaten beni açan bi mevzu değil. Bi de bebek olmaynca hiç katlanamıyorum. Büyük konuşmak istemiyorum ama Allah nasib ederse tek konum bebek olmaz benim ya. Ne bileyim bi yabancı dizi bi kitap bi faaliyet yok yani. Sürekli alttan ya da üstten çıkan gaz muhabbetiAlistirma olsun kuzu sana...ama sende bi burukluk olmuyo mu ben ziyaretlerde hem mutlu oluyorum hem yuzum dusyo anlicaklar diye de fazla uzun surmuyo tekrar sevmeye devam ediyorum bebisi
yok anam enişteniz kızmıyor alıştı artık :) ne zaman telefonu elime alsam kızlaramı bakıyosun diyor :) he diyorum 4 çeker internetim varda kızlara bakıcam suratına bakıyorum çekiyomu diye telefonunSu sorunun hallolsa be ablacimda aksam da gorsek seni eniste kizmadan:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?