Gebe kalamayanlar buraya.....

Evet canim hergun kipor kipir oynuyo ama bugun hic ses seda yok yaa bugun cok sakin bebegim yaa

Canim yaa tabiki sizlerle paylasirim. Rabbim insallah sana ve butun isteyenlere arka arkaya nasip etsin canim yaa insallah

Alistirma olsun kuzu sana...ama sende bi burukluk olmuyo mu ben ziyaretlerde hem mutlu oluyorum hem yuzum dusyo anlicaklar diye de fazla uzun surmuyo tekrar sevmeye devam ediyorum bebisi

Ne ediim cano dun gezdik dolastik derken bende yorulmusum gunduz uyudum gece uykum gelmedi...sabaha karsi uyudum...

ahahah tabiki evde çekmeyen bir internetle başbaşa oturup sizleri göremeden hem filinta seyrediyordum o saatte hemde salonumun dolap içlerini siliyorum akşamları yavaş yavaş :)
Su sorunun hallolsa be ablacimda aksam da gorsek seni eniste kizmadan:)))

hayırlı günler canlar....hafif hafif mide bulantısı başlıyo heralde bnd...bide dün akşam peçeteye bi damla leke geldi ama kırmızıydı sakin olmaya çalışıyorum olur böyle şeyler diye

hayırlı günler canlar....hafif hafif mide bulantısı başlıyo heralde bnd...bide dün akşam peçeteye bi damla leke geldi ama kırmızıydı sakin olmaya çalışıyorum olur böyle şeyler diye
Sakin olmak en doğrusu. Olur tabi ki ama dikkat et dinlendir kendini sık sık.

bnm de geliyo ama malesef öyle bi imkanım yok .....hadi uykucu doyur bebişi öğlen oldu..
Bgn dgru duzgn bse yemedm htta hc yemedm desm dha dgru olr bitk muz yedm o kdr. Kz bn onceki hamilelgmde bole uyku sorunu yasamadm bu ck uyutuo bni insallah sag saglm dogarda oda uykucu olr :)

Canm kirmizsysa ihmal etme olmamasi lazm bnmde bi damla glmsti 3gun yattm pembe olsa ble gtmen lazm

Alistirma olsun kuzu sana...ama sende bi burukluk olmuyo mu ben ziyaretlerde hem mutlu oluyorum hem yuzum dusyo anlicaklar diye de fazla uzun surmuyo tekrar sevmeye devam ediyorum bebisi
Geçen sene bu kdr zor gelmiyordu bu sene daha zor geliyor açıkçası. Hatta bi süre komşulara gidip gelmeme kararı almıştm biraz muhabbeti de kestim. Bi komşuma da açık bi şekilde ben artk tahammül edemiyorum dedim. Diğerlerine demişmidir bilmiyorum ama desin diye dedim zati. Çünkü çocuğu olmayan bi tek ben kaldım. Eskiden daha farklı konular da konuşuluyordu şimdi sadece çocuk üzerinden dönüyor. Zaten beni açan bi mevzu değil. Bi de bebek olmaynca hiç katlanamıyorum. Büyük konuşmak istemiyorum ama Allah nasib ederse tek konum bebek olmaz benim ya. Ne bileyim bi yabancı dizi bi kitap bi faaliyet yok yani. Sürekli alttan ya da üstten çıkan gaz muhabbeti

Su sorunun hallolsa be ablacimda aksam da gorsek seni eniste kizmadan:)))
yok anam enişteniz kızmıyor alıştı artık :) ne zaman telefonu elime alsam kızlaramı bakıyosun diyor :) he diyorum 4 çeker internetim varda kızlara bakıcam suratına bakıyorum çekiyomu diye telefonun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…