- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.941
Kızlar selamlar herkese. Bugün Dr. Randevum var da hormonlar için aç mı gidiyoduk tok olsak farkedermi
Geçen sene bu kdr zor gelmiyordu bu sene daha zor geliyor açıkçası. Hatta bi süre komşulara gidip gelmeme kararı almıştm biraz muhabbeti de kestim. Bi komşuma da açık bi şekilde ben artk tahammül edemiyorum dedim. Diğerlerine demişmidir bilmiyorum ama desin diye dedim zati. Çünkü çocuğu olmayan bi tek ben kaldım. Eskiden daha farklı konular da konuşuluyordu şimdi sadece çocuk üzerinden dönüyor. Zaten beni açan bi mevzu değil. Bi de bebek olmaynca hiç katlanamıyorum. Büyük konuşmak istemiyorum ama Allah nasib ederse tek konum bebek olmaz benim ya. Ne bileyim bi yabancı dizi bi kitap bi faaliyet yok yani. Sürekli alttan ya da üstten çıkan gaz muhabbeti
Ay sorma tatlm ya. Bilmiyorum ben de bu kadar olur muyum. O yüzden büyük konuşmayaym diyorum ya. Çok istiyorum hayatımn merkezi olacak ki beklenen istenen bi bebek olacağı için şımarık olacak kesin ama hayattan bu kadar kopar mıyım bilmiyorumdoğalgaz diyosun yani
kız bebişlerimiz gelirse Allahın izniyle kıymetli olur bunlar kıyamayızda biz onlara zor geldiler diye :) onlar şımarık biz saçlar süpürge gezerizAy sorma tatlm ya. Bilmiyorum ben de bu kadar olur muyum. O yüzden büyük konuşmayaym diyorum ya. Çok istiyorum hayatımn merkezi olacak ki beklenen istenen bi bebek olacağı için şımarık olacak kesin ama hayattan bu kadar kopar mıyım bilmiyorum
ohh çok şükürr.. gülümm rabbim sağlıklı sıhhatli büyümesini nasip eylesin..gittim cano bayaa sıra bekle tahlil bekle derken sonunda keseyi gördük sağlıklı gebelik dedi haftaya kalp atışını duyarız dedi
Amin inşaallah rabbim dara düşen kullarına hızır a.s velisini göndersin inşaallah.Sen o küçücük ama kocaman olan yüreğine güven rabbim kullarına dayanamayacağı yük vermezmiş.derler ki eğer mümin bir kul bu sıralar hiç sıkıntım yok derse dönsün bi yaptıklarına baksın.demekki rabbimi gücendirecek birşey yapmış derler.Rabbim sevdiği kullarnı imtihan edip sıkıntılar verirmiş ki bakalım benden ümitlerini kesip beni unutacaklarmı diye.bir de şunu unutma biz kadınlar her sıkıntıya göğüs gerip Allah'ın izniyle üstesinden gelecek şekilde yaratmış rabbim bizi.Herşeyin üstüste geldiği o an belkide dedikleri gibi herşeyin değişeceği andır.sabır et canım benim bunu sen daha iyi biliyorsun.gerekirse anlat biz alıp bir paket peçete oturur ağlanacaksa ağlarız derdine yeter ki yüreğin hafiflesin tatlım.burada sizlerle herşeyimi konuşmaktan gocunmuyorum ne olursa olsun maddi sıkıntımıda biliyorsunuz manevi sıkıntımıda.ne yapayım bende insanım tabiki olacak benimde sıkıntılarım.ve biliyorum ki burdaki arkadaşlarım benim sıkıntılarıma gülecek halleri yok hepsi duacı oluyorlardır buna eminim.elbette benimde bir hayat hikayem var.ne abla ne abi evin büyüğü olarak 16 yaşımdan beri mücadele ediyorum.annede babada emeklilik yok.kız kardeş evlendi ayrıldı 1 kızıyla geri bize geldi.erkek kardeşim evlendi 1 kızı oldu bizim yanımızda yaşıyorlardı.bizim bir de evlatlığımız var 9 aylıkken geldi bize şimdi 12 yaşında oldu.beni teyze kızkardeşimi anne bildi.bir evde 9 kişi yaşıyorduk ve erkek kardeşim savurgan gelin hn.çalışmaz.bütün yük benim üzerimde kız kardeşim de bana yardımcı olmaya çalışır.gelin doğum yapar bebek büyümesi için mamaydı bezdi doktordu.neler neler detaya girmiyorum.birini sevdim ailesi beni istemedi.ben tek başıma şükürler olsun hem aile baktım muhtaç etmemek için onları.hem beni istemeyen ailenin koca konyalıların karşısında dimdik durdum.ne borçlarım vardı cebimde 50 kuruş vardı gece.sabah mahkemem vardı.beni bu sıkıntılardan aldı geçirdi rabbim.milletin konuştuklarını saymıyorum bile..42 yaşındayım büyüklenmek için söylemiyorum ama sana birşey diyeyim mi..o cemalini görmeden sevdiğimiz rabbimiz varya kimsenin ahını kimsede bırakmıyor.bende hatalar yaptım benimde yanıma bırakmadı.ama bana yapanlarında bırakmadı..bunu bil yeter..ben gördüm yaşadım.yarına bırakıyor ama yanına bırakmıyor rabbim bunu sana canı gönülden söylüyorum..
Ayyy deştin beni kız :) şimdi silkelen sat anasını dünyanın bidahamı gelceksin :) biz doğru olalım Allah bize vekil olarak yeter.
Orası kesin öyle ama bi kitap bi belgesel de olur hayatımda gibi geliyor. Belki puzzle yapmayı bırakabilirimkız bebişlerimiz gelirse Allahın izniyle kıymetli olur bunlar kıyamayızda biz onlara zor geldiler diye :) onlar şımarık biz saçlar süpürge gezeriz
harbiden hee puzzle yapmaya fırsatın olacağını sanmıyorum :))))Orası kesin öyle ama bi kitap bi belgesel de olur hayatımda gibi geliyor. Belki puzzle yapmayı bırakabilirim
Bende oyle olmak istemiyorum bazi kadinlar var sinir oluyorum buldumcuk derler...koca bulunca yaparlar oyle...bi de cocuk olunca...kara ekmegi izliyorum ya surekli gecen bolumde tup bebek yaptiran bi kadin vardi cocugu olmuyo gidiyo bebek ziyaretine kadin tam sevecekken annesi uzaklastiryo altini degistiriim diye alip gidiyo...sonra bi teyze diyo nazar degdirmenden korkuyo cocugun olmuyo ya diyo nasil uzuldum sinirlendim...sonra acaba benim bebegim olursa oyle mi yaparim dedim kendime...eaim diyo gerci cok disari cikarmak milletin sevmesine cok izin yok diye de...ona da kziyorum sacmalama diye...Allahim yol bekletmesin bize daha fazla...Geçen sene bu kdr zor gelmiyordu bu sene daha zor geliyor açıkçası. Hatta bi süre komşulara gidip gelmeme kararı almıştm biraz muhabbeti de kestim. Bi komşuma da açık bi şekilde ben artk tahammül edemiyorum dedim. Diğerlerine demişmidir bilmiyorum ama desin diye dedim zati. Çünkü çocuğu olmayan bi tek ben kaldım. Eskiden daha farklı konular da konuşuluyordu şimdi sadece çocuk üzerinden dönüyor. Zaten beni açan bi mevzu değil. Bi de bebek olmaynca hiç katlanamıyorum. Büyük konuşmak istemiyorum ama Allah nasib ederse tek konum bebek olmaz benim ya. Ne bileyim bi yabancı dizi bi kitap bi faaliyet yok yani. Sürekli alttan ya da üstten çıkan gaz muhabbeti
Ahahaha alisti artik eniste...bizimki de oyundan firsat buluyorum kapiyorum hemen telefonuyok anam enişteniz kızmıyor alıştı artık :) ne zaman telefonu elime alsam kızlaramı bakıyosun diyor :) he diyorum 4 çeker internetim varda kızlara bakıcam suratına bakıyorum çekiyomu diye telefonun
Kızlar şebeke iyice sapıttı artık bazen tamamen gidiyor haliyle sarj da dayanmıyor vodafonu arayip sövecem sonunda
Kızlar şebeke iyice sapıttı artık bazen tamamen gidiyor haliyle sarj da dayanmıyor vodafonu arayip sövecem sonunda
Ayy canim ya insan paylasamaz ki :)) sende bu kontrole gidisinde yaptirirsin artikin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?