Gebe kalamayanlar buraya.....

doğalgaz diyosun yani

doğalgaz diyosun yani
Ay sorma tatlm ya. Bilmiyorum ben de bu kadar olur muyum. O yüzden büyük konuşmayaym diyorum ya. Çok istiyorum hayatımn merkezi olacak ki beklenen istenen bi bebek olacağı için şımarık olacak kesin ama hayattan bu kadar kopar mıyım bilmiyorum

zeynepsibel zeynommmm bi sakinleseydin şu koşturmacalarını.kendini üzecek şeyler yapma rica ediyorum.doktorunlada hemen konuş bence progestana başladığın halde kanama olması tuhaf durdurması lazım oysaki.ama sen yabana atma doktorunla geçebiliyosan iletişime geç güzelim.belki de yerini genişletiyordur bebiş ama sen sağlama al işini bence.

kız bebişlerimiz gelirse Allahın izniyle kıymetli olur bunlar kıyamayızda biz onlara zor geldiler diye :) onlar şımarık biz saçlar süpürge gezeriz

Al işte bak bir dokuun bin ah işit. Biliyorum işte herkeste var yığınla dert. Kendiminkinin yanında bide senin dertlerine üzüldüm en bittim en tükendim dediğim anda katlanmak için biraz daha biraz daha güç veriyo sanki rabbim. Ağlıyorum yeter artık yeteeeeer diye sonra aslında dayandığımo farkediyorum. Ama takdir edersin ki bende artk üzülmek istemiyorum bende artk sürekli kazık yiyen eşimin bişeyleri görmesini bu acıları çekmemesini istiyorum. Sıfırı tükettik abla artk. Hiçbişey kalmadı huzurum yok en başta. Sürekli yapılan haksızlıklar beynimde dönüp duruyo sürekli o şerefsiz uğursuzların adı evimde eşim sinir krizleri geçiriyo artk. Çok kötüyüm oda çok kötü. Artk dayanamıyorum gerçekten. Herkesten uzaklaşmak istiyorum. Burda olan sorunlardan kendi anne babamı da kırıyorum konuşmak istemiyorum. Bilmiyorum nereye varacak bu işin sonu. Ama artk bitsin geçsin huzurdan başka ne isteyebilirim ki ....

kız bebişlerimiz gelirse Allahın izniyle kıymetli olur bunlar kıyamayızda biz onlara zor geldiler diye :) onlar şımarık biz saçlar süpürge gezeriz
Orası kesin öyle ama bi kitap bi belgesel de olur hayatımda gibi geliyor. Belki puzzle yapmayı bırakabilirim

Kızlar hormonları falan bakmadı ultrasona aldı klomen yazdı camlama iğnesini de bu ay vurulma dedi ilişki tarihi söledinmi hiç bi sorun yokmuş kist mist temizmiş eşin sperm testi halaaa yaptırmadı mı dedi kızdı

Bende oyle olmak istemiyorum bazi kadinlar var sinir oluyorum buldumcuk derler...koca bulunca yaparlar oyle...bi de cocuk olunca...kara ekmegi izliyorum ya surekli gecen bolumde tup bebek yaptiran bi kadin vardi cocugu olmuyo gidiyo bebek ziyaretine kadin tam sevecekken annesi uzaklastiryo altini degistiriim diye alip gidiyo...sonra bi teyze diyo nazar degdirmenden korkuyo cocugun olmuyo ya diyo nasil uzuldum sinirlendim...sonra acaba benim bebegim olursa oyle mi yaparim dedim kendime...eaim diyo gerci cok disari cikarmak milletin sevmesine cok izin yok diye de...ona da kziyorum sacmalama diye...Allahim yol bekletmesin bize daha fazla...

yok anam enişteniz kızmıyor alıştı artık :) ne zaman telefonu elime alsam kızlaramı bakıyosun diyor :) he diyorum 4 çeker internetim varda kızlara bakıcam suratına bakıyorum çekiyomu diye telefonun
Ahahaha alisti artik eniste...bizimki de oyundan firsat buluyorum kapiyorum hemen telefonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…