Gebe kalamayanlar buraya.....

Amin ttlm inşallah

Merhaba arkadaşlar iki aydır ovulasyon testi yapıyorum önceleri birşey anlamıyordum bu testten çünki çizginin biri sürekli silik çıkıyordu sonra çatlama günü yaklaşdıkça gördüm ki silik çıkan çizgi de digeri gibi koyulaştı. Ama nedense hamile kalamadım. Bu ay bi tanesini çatlama gününe denk geldirip aldım ve yapar yapmaz iki çizgi de hemen çıktı. İki gün sonra yani bugün bir daha denedim yumurta çatlamışmı diye ilk önce tek çizgi çıktı on dakika falan sonra çöpe atmak için elime aldıgınmda diger çizginin de önceki gibi koyulaştığını gördüm. Arkadaşlar bilmek istiyorum ki yumurta çatladıktan sonra ovulasyon testinde sonuç nasıl oluyor? Yani kaç gün sonra tek çizgi çıkar? Bu arada adetime 1 hafta var ve 4 gündür şiddetli ağrılarım var. Yardım ederseniz çok sevinirim

evet canım biz kendimizi yıpratıyoruz onların bi taraflarına bile taktığı yok iyiki burası var en azından insan döküyor içini

ah keşke aynı şehirde olsaydık hepimiz abla görüşürdük söyle

hayırlı günler canlar....hafif hafif mide bulantısı başlıyo heralde bnd...bide dün akşam peçeteye bi damla leke geldi ama kırmızıydı sakin olmaya çalışıyorum olur böyle şeyler diye

başladı mı seninde erken başlıyo canım dikka et mide bastırıcı kraker cubuk falan ye haftaya doktora gidiceksin ya kalp atışı için o zaman doktora söylersin lekeyei

başladı mı seninde erken başlıyo canım dikka et mide bastırıcı kraker cubuk falan ye haftaya doktora gidiceksin ya kalp atışı için o zaman doktora söylersin lekeyei

hatta dur bi dkka ssen zaten ılaç içiyorsun düşük tehlikesi için o durdurması lazım kafam karıştı sen bugün yarın doktora bi görün canım yinede

hatta dur bi dkka ssen zaten ılaç içiyorsun düşük tehlikesi için o durdurması lazım kafam karıştı sen bugün yarın doktora bi görün canım yinede

bende onun için dedim zaten ilaca başladı kesmesi lazım kanama veya lekeyi.beklemeden sorsun öyle değil mi ama. inşaallah bişey olmasın ama sormak iyidir ya içinde kalmasın insanın.

Canim yedim ama yok birkaç kez hafiften hissettirdi o kadar. Insallah sorun yoktur
Canm merk etme bazi sakin gunleri oluo bebislern bnm onceki yavrm bign hareket etmemsti tatli yedm yk ynede etmedi yattm saatlerce yne olmadi esm gldi karnmi sevdi knstu bebsle yerimze yattk yarm saat snra baslamsti gece yani o yuzdn takma pk kafana bgn rahati yerndedr de ondan kmldamz pk :)

Insallah tatlm hani genelde harrketli oldugu icin hareket etmeyince insan korkuyo :))

bende onun için dedim zaten ilaca başladı kesmesi lazım kanama veya lekeyi.beklemeden sorsun öyle değil mi ama. inşaallah bişey olmasın ama sormak iyidir ya içinde kalmasın insanın.

aynen ne olur ne olmaz benim başıma hiç gelmedi öyle kanama falan ama olsaydı hemen giderdim yani B Benbirlaydii da içtiyi halde geldimiydi ki ?

Bgn dgru duzgn bse yemedm htta hc yemedm desm dha dgru olr bitk muz yedm o kdr. Kz bn onceki hamilelgmde bole uyku sorunu yasamadm bu ck uyutuo bni insallah sag saglm dogarda oda uykucu olr :)
yaa bnd 2 saattir bi masada kolumun üstüne bi içerdeki koltuğa gidip uyuklayıp durdum ama uykumu almadım üstüne kollarım ağrıda üstüne yatmaktan evde olsaydım mis gibi yatardım bide ne sıcak burası anlatamam

abla hep bi hareket içindeyim ondandır dedim peçeteye dün akşam geldi başkada gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…