- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #87.981
Canim evet kullandgm surece kesti kanamami ama ben hala kullaniyorm o bas belasi ilaci ustelik 200 mg lik dozunu ve gunde 3 defa. Cok agir geliyo mahvediyo
Canim eger kan kirmiziysa muhakkak doktora git, benim doktorum ozellikle bana hep soyluyo eger kirmiziysa kan muhakkak kontrol edilmeli diyo. Kirmizi taze kan oluyormus ihmal etme doktora git hemensormuştu doktor bide ilaç verdi ya bnd bi damla bile değil işte peçeteye gelmişti ondan daha baştayım olur böyle şeyler dedim
bulantı gibi oluyoda bnd ya acıkınca mı oluyo acaba diyrm daha çözemedim ki kendimibaşladı mı seninde erken başlıyo canım dikka et mide bastırıcı kraker cubuk falan ye haftaya doktora gidiceksin ya kalp atışı için o zaman doktora söylersin lekeyei
Iyi şükür tatlım okuyorum ama tam yazacagim hop gidiyor sebeke kimini okuyamiyorum fransiz kaldimAyyy daha demin seni andık geldin mi yaa merak ettik vala seni ne napıyon ne var ne yok iyi misin herşey yolunda mı
Canim zaten 2 ay olmustu biraktirali bu ilaci hani gecen kontrolum vardi 3 hafta once o zaman tekrardan baslattirdi dozunu artirarak, rahim boyunun kisalmasini onlemek icin doguma kadar kullanican dedimideyi mahveder az kaldı 3 5 4 ay gibi bişey biraz daha sabretcen canım belkide keser doktor bidahaki gittiğinde
Bn byerde okumstm hamilelkte lekelnme kbk edileblr bi durm deil dio canm ihmal etme ya bnde damla gbi deildi kucuck tu nokta kdrsormuştu doktor bide ilaç verdi ya bnd bi damla bile değil işte peçeteye gelmişti ondan daha baştayım olur böyle şeyler dedim
peçeteye gelmişti sadece bi kere çok az ilaç içtim gitmedim cano ne bilim olur böyle şeyler dyeCanim eger kan kirmiziysa muhakkak doktora git, benim doktorum ozellikle bana hep soyluyo eger kirmiziysa kan muhakkak kontrol edilmeli diyo. Kirmizi taze kan oluyormus ihmal etme doktora git hemen
bnd de damla gibi değildi peçeteyle silinirken geldi bnd yoruluyorum ya ondandır dedim artıkBn byerde okumstm hamilelkte lekelnme kbk edileblr bi durm deil dio canm ihmal etme ya bnde damla gbi deildi kucuck tu nokta kdr
Nasl dayncn ki canm sen bole.. Dha 2. 3.aylarda dha bi hamilelk hormnlri bastryo bn yarn naspse 17hftama grcm hala halszm yaniyaa bnd 2 saattir bi masada kolumun üstüne bi içerdeki koltuğa gidip uyuklayıp durdum ama uykumu almadım üstüne kollarım ağrıda üstüne yatmaktan evde olsaydım mis gibi yatardım bide ne sıcak burası anlatamam
Tatlm insallah bisey yoktur benimde oyleydi peceteye gunde en fazla 2 damla gelirdi ama benimki pembe ile kahverengi arasiydi. Kirmizi olmasi beni korkuttu seninkininpeçeteye gelmişti sadece bi kere çok az ilaç içtim gitmedim cano ne bilim olur böyle şeyler dye
Bda gelrse hc beklemdn gt canm doktra.bnd de damla gibi değildi peçeteyle silinirken geldi bnd yoruluyorum ya ondandır dedim artık
ayy bnd bilmiyorum şanstan patron yok o yüzden uyuklayabildim ama gönül istiyoki serin rahat bi uyku çekmekte fırsat yok napıcam bnd bilmiyorumNasl dayncn ki canm sen bole.. Dha 2. 3.aylarda dha bi hamilelk hormnlri bastryo bn yarn naspse 17hftama grcm hala halszm yani
aynen bi daha olursa arayıp sorarım da işte yoruluyorum hep ayaktayım ondandır ya napıcam böyle bilmiyorumBda gelrse hc beklemdn gt canm doktra.
Aynen :) bnde oyleydm ama bliomsn harekt ettktn snra insan ynede brz rahtlio ndn dersn dha harekt etmedgi zmnlrda iyi olp olmadgni bitk ultrasnda anliosn ama tekmeler baslaynca gunlk iyi oldgu anlasilio :)Insallah tatlm hani genelde harrketli oldugu icin hareket etmeyince insan korkuyo :))
bn ilk defa geldi silerken bakıyorum İNŞALLAH bi daha olmaz dikkat etmeye çalışıyrmTatlm insallah bisey yoktur benimde oyleydi peceteye gunde en fazla 2 damla gelirdi ama benimki pembe ile kahverengi arasiydi. Kirmizi olmasi beni korkuttu seninkinin
bulantı gibi oluyoda bnd ya acıkınca mı oluyo acaba diyrm daha çözemedim ki kendimi
Aynen oyle tatlm valla :))Aynen :) bnde oyleydm ama bliomsn harekt ettktn snra insan ynede brz rahtlio ndn dersn dha harekt etmedgi zmnlrda iyi olp olmadgni bitk ultrasnda anliosn ama tekmeler baslaynca gunlk iyi oldgu anlasilio :)
Canim zaten 2 ay olmustu biraktirali bu ilaci hani gecen kontrolum vardi 3 hafta once o zaman tekrardan baslattirdi dozunu artirarak, rahim boyunun kisalmasini onlemek icin doguma kadar kullanican dedi
ayy zaten eşime dedim bi kızdı bana tamda akşam akşam perde yıkıyo adam bi yandan cam siliyo bn burda hiç bi iş yaptırmıyom sn bi sahip çıkmada gör dedi nasl kızdı yaaa bi daha olmasın RABBİM ...aç bırakma kendini ohooo sen yoksa sımdıden ıhmal mı edıyon kız yoksa bebişini kızarım bak ama senın su leke kafamı kurcaladı bak gelirse bidaha hemen gidin doktora eşinle ne olur ne olmaz
Insallah tatlm dikkat et ilk 3 ay cok onemli biliyorsunbn ilk defa geldi silerken bakıyorum İNŞALLAH bi daha olmaz dikkat etmeye çalışıyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?