Gebe kalamayanlar buraya.....

ayy zaten eşime dedim bi kızdı bana tamda akşam akşam perde yıkıyo adam bi yandan cam siliyo bn burda hiç bi iş yaptırmıyom sn bi sahip çıkmada gör dedi nasl kızdı yaaa bi daha olmasın RABBİM ...

kızar tabi daha dur yolun başındasın ılerleyen zaman gör onları yemek yiyon mu hareket edıyor mu durmadan soru yağmuru saat başı iyimisin dieyip aramalar kontroller falan :))inşallah göstermesin bi daha

o zaman içmen gerekıyor canım sabrettcen seninki uzunmuymuş ki ben anlamadım şimdi nasıl anladı peki onu ?
Canim mesela rahim boyu kisa olunca erken dogum riski artiyo. Benimki doktorun dedigine gore iyiymis ama benim bebek asagida oldugu icin erken dogum riski olabilir dedi onun için rahim boyunu daima uzun tutmak için kullaniyorm

Yorlmyla alakasi yoktr canm bnm bi arkadasm vr dogumna 1bck ay kaldi hala calisio onun iside ck yorucu ama kanamasi fln olmadi. Aman diyeym ihml etme cnm
ne bilim bi peçeteye geldi işte bnd de bakalım ona göre davranırımda doktor görünmüyo bişey ama dikkat et dedi sadece

ayy evet de bazısıda bz herşeyi yapıyoduk öyle alıştırma kendini fln dyo sinir oluyorum evde bi iş yapmamaya çalışıyorumda işte iş yeri bni çok yoruyo daha patronada demedim durumu
Canim olur mu eskisi gibi degilki artik hicbisey. Sen cok dikkatli ol cnm ne olur ne olmaz, iliski de olmasin benim 4.ccü aya kadar yasaktı hep yattm dinlendim. Ben senin yerinde olsam isten cikardim bebeginden onemli mi?

kızar tabi daha dur yolun başındasın ılerleyen zaman gör onları yemek yiyon mu hareket edıyor mu durmadan soru yağmuru saat başı iyimisin dieyip aramalar kontroller falan :))inşallah göstermesin bi daha
ayy bzm de başladı arıyo naptın dyo yemek ye diyo akşamları meyve tabağı hazırlıyo her işi yapıyo bi iyi davranıyo normalde bnm eşim zaten yapardı fln şimdi daha iyi oldu :)

Canim mesela rahim boyu kisa olunca erken dogum riski artiyo. Benimki doktorun dedigine gore iyiymis ama benim bebek asagida oldugu icin erken dogum riski olabilir dedi onun için rahim boyunu daima uzun tutmak için kullaniyorm

anladım canım ultrasonla bakınca anladı o zaman aklımda olsunda ne zormuş ya hamılelık benimde gecende ıdrar yolu enfeksıyonum varmıştı azda olsa rahatsızlandıydım ya allahtan onuda atlattık bol su içerek cok dıkkat etmek gerek doğurasıya kadar

Canim olur mu eskisi gibi degilki artik hicbisey. Sen cok dikkatli ol cnm ne olur ne olmaz, iliski de olmasin benim 4.ccü aya kadar yasaktı hep yattm dinlendim. Ben senin yerinde olsam isten cikardim bebeginden onemli mi?
önemli değilde cano sigortam yatıyo ya doğum borçlanmasından yararlanayım fln istiyrm hem kışa kadar taksitler biter bebek için daha iyi olur dyrm da işte bilmiyorum bakalım ne olacak

Aynen canim yaa cok dikkatli olmamiz lazim bi 30 lu haftalara gelebilseydik hayirlisiyla :))

Aynen canim yaa cok dikkatli olmamiz lazim bi 30 lu haftalara gelebilseydik hayirlisiyla :))

aynen inşallah onlarıda görcez ayy bugün eski komşularımla görüştüm sabah kahvaltıya gittik bir komşumun kuzeni var oda hamıleydı aramızda 3 ay gibi bişey vardı işte 1 2 hafta önce doğurmuş yani bu hafta kordon dolanmış bebeğe 1 2 gündür çoook hareketliymişti aşırı dereccede artık rahatsızlık veriyormuştu kadına doktora gitmiş hemen sezeryana almışlar allahtan ikiside iyimiş korktum banada aklında bulunsun aşırı hareketlılıkte ıyı değilmiş canım ya

önemli değilde cano sigortam yatıyo ya doğum borçlanmasından yararlanayım fln istiyrm hem kışa kadar taksitler biter bebek için daha iyi olur dyrm da işte bilmiyorum bakalım ne olacak
Anladm tatlm ama eger zorlaniyorsan da herseyi bosver Rabbim rizkini verir elbet. Bizimde maddi sikintilarimiz var esimin kredi borcu var 3 sene odeyecek ayda 600 lira kiraya veriyoruz zor oluyo istanbul da yasamak maddi acidan valla ama ben bebegim icin hic dusunmedim çalışmayı doguma kaar. Zaten ağustosta kaynanamlara gidecem orda doğum olacak insallah ve esinden ayri kalicaz 3 ay felan simdiden dusununce stres basiyo

Ayy canim ne guzel saglicakla dogurmus :)) Darisi basimiza insallah zamaninda gelirler. Benimki normalde cok hareketli canim off insan artik herseyden korkuyo yaa

ah bu borçlar hemen bitmicek bizmde 5 5 sene var daha ev kredisi bebekte geliyor ee daha alıncak eşyalarda var bebek için allah eşlerimize kolaylık versin

Canim bide benim bebis asagida, olmasi gereken yerin biraz asagidaymis doktor cok dikkatli ol diyo, erken dogum riskim var her an o korkuyla yasiyorm.

Ayy canim ne guzel saglicakla dogurmus :)) Darisi basimiza insallah zamaninda gelirler. Benimki normalde cok hareketli canim off insan artik herseyden korkuyo yaa

inşallah bizler kazasız belasız bişey olmadan zamanı gelince doğururuz bende korkuyorum büyüdükçe sanki daha cok zormuş diyorum ilk 3 ay önemliydi sımdıde son 3 ay bizde giriyoruz yavaş yavaş son aylara

ah bu borçlar hemen bitmicek bizmde 5 5 sene var daha ev kredisi bebekte geliyor ee daha alıncak eşyalarda var bebek için allah eşlerimize kolaylık versin
Aynen canim cok zor bu kredi isi yaa hele bide calisan tek kisi olunca bide bebek masrafi olacak Allah yardimcimiz olsun tatlm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…