Gebe kalamayanlar buraya.....

inşallah bizler kazasız belasız bişey olmadan zamanı gelince doğururuz bende korkuyorum büyüdükçe sanki daha cok zormuş diyorum ilk 3 ay önemliydi sımdıde son 3 ay bizde giriyoruz yavaş yavaş son aylara
Sahiden kiz son 3 aya girdik demi :))

hergün dua et oku kuran biliyorsan oku namaz kıl canım allah verir kolaylığını
Hamdolsun canim namazlarimi hep kiliyorum. Kurana da insallah basliycam ramazanda bitiririm insallah. Rabbim bebislerimizi bize bagislasin insallah, butun isteyenlere de en yakin zamanda nasip etsin insallah tatlm

aaa sn kendi evinde yapmıcanmı bnd eşime annemlerde yapayım dyrmda yok dyo çünkü burda kimse bakmaz sadece kaynanamlar var ve o da bakmaz anneminde kalacağı 10 gün sonra gider kış günü bakmak zor olur da eşim yok dyo şimdiden yazın bile gitmek yok artık bişey olur dyo bzmde işte evi alalı 6 ay oldu bi sürü taksitte var kredide var bnd doğuma kadar çalışsam fln dedim de bilmiyrm yaa

ben haftaya giriyorum inşallah canım sende 2 hafta sonra sanırım 24.hafta 6aylık demek :)
Canim ama girdim ben saniyorum 6.ci aya cunku benim son reglim 10 ocak. Bugun ayin 17 si 6.ci ayin icine girmis sayilmiyor muyum? Senin de coktan girmis olman lazim

Hayirlisi tatlm. Ben kaynanamlarda yapicam annemler frlan oraya oraya gelirler, gorumceler felan yardim ederler ben uzakta tek yapamam. Esim insallah dogum izninde gelicek oraya zaten

Hayirlisi tatlm. Ben kaynanamlarda yapicam annemler frlan oraya oraya gelirler, gorumceler felan yardim ederler ben uzakta tek yapamam. Esim insallah dogum izninde gelicek oraya zaten
hadi İNŞALLAH cano hangi şehirdeler kaynangilden memnun olduktan sonra yapılırda bn değilim işte napıcam şimdiden düşünüyorum...annenle konuşmuyodun naptın konuşuyonmu

hadi İNŞALLAH cano hangi şehirdeler kaynangilden memnun olduktan sonra yapılırda bn değilim işte napıcam şimdiden düşünüyorum...annenle konuşmuyodun naptın konuşuyonmu
Annemle pek gorusmuyoruz ama kaynanamlar laf soz olmaisn diye dogumda geleekmis kaynanamlara. Kaynanamlar Bingöl'de oturuyo onlar zaten bana cok iyi bakarlar o konuda rahatim ama esimle ayri kalicaz iste o zor geliyo

Hmm anladm cnm. Cuma günü yine doktora sorarm ben :))

haftayı hesaplasana canım doğum taırıhını baz al tam 40. hafta oluyor ordan geri gel bu zamana benim tam 23.hafta yani 24.haftadan gün alıyorum 6.aya giricem işte :))sende o zaman bulursun zaten aramızda 1 hafta var sırayla gitcez doğuma :))

Hadi hayirlisi tatlm heyecanlandim bak simdi :))

inşaallah kuzular sırayla gideceksiniz bizde burda heyecan yapıcaz siz doğurana kadar :)

Annemle pek gorusmuyoruz ama kaynanamlar laf soz olmaisn diye dogumda geleekmis kaynanamlara. Kaynanamlar Bingöl'de oturuyo onlar zaten bana cok iyi bakarlar o konuda rahatim ama esimle ayri kalicaz iste o zor geliyo
eşimde sırf o yüzden istemiyo annemlerde yapmamı hemde sizinki kadar bile uzak dğl 1 buçuk saat ama yok dyo kıymetli bebek olucak izin vermez kendi yapar her işi napsın annesigil bakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…