- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.041
Anladm tatlm eger kaynanan iyi bakmayacaksa annende bakmayacaksa en guzeli kendi evinde yapmak. Bende oyle isterdim ama burasi herkese cok uzak geliyo herkesi buraya kadar yormak istemiyorm orda daha rahat olurum hem maddi hem manevi anlamdaeşimde sırf o yüzden istemiyo annemlerde yapmamı hemde sizinki kadar bile uzak dğl 1 buçuk saat ama yok dyo kıymetli bebek olucak izin vermez kendi yapar her işi napsın annesigil bakmaz
öncebebeem gidicek sonra ben sonra B Benbirlaydii derken herkes doğurcak sıra karışmaz ınsallahhhh ayyy korkuyorum abla ben ya niye böyle oldum :)
bzm şu an bile sıkıntıda olduğumuzu bildikleri halde yine yardımları yok bebek olsada olmaz cano ...mecbur kendi evimde yapıcam artık annemlerde 10 gün anca kalır napalım şimdiden komşular korkma hep beraber bakarız dyor ama görücez artıkAnladm tatlm eger kaynanan iyi bakmayacaksa annende bakmayacaksa en guzeli kendi evinde yapmak. Bende oyle isterdim ama burasi herkese cok uzak geliyo herkesi buraya kadar yormak istemiyorm orda daha rahat olurum hem maddi hem manevi anlamda
Rabbim yardimciniz olsun tatlmbzm şu an bile sıkıntıda olduğumuzu bildikleri halde yine yardımları yok bebek olsada olmaz cano ...mecbur kendi evimde yapıcam artık annemlerde 10 gün anca kalır napalım şimdiden komşular korkma hep beraber bakarız dyor ama görücez artık
Evet yasende mi vodafone mağdurusun tatlımmm :)) hehehe bi bende oluyo sanıyodum :) söveceksen bugün söv sabaha ramazan başlıyor :)))
korkma kız hepimiz dua edeceğiz kolay doğurun diye Allah'ın izniyle :)
aradım ama fayda etmedi.20 gündür internet yok evde.size bile serviste yazıyorum eve gidince yazamam diye.bi ara geliyo okuyorum bişey yazıyorum gitmiyor dakikalarcaEvet yasenin düzeldi mi bari aradik bir kere ama bir kere daha benim aramam lazım hem icim sogusun kizdim...
Yumurta kapiya dayanmak üzere ya hafiften başladı dimi korkularöncebebeem gidicek sonra ben sonra B Benbirlaydii derken herkes doğurcak sıra karışmaz ınsallahhhh ayyy korkuyorum abla ben ya niye böyle oldum :)
Bu ay unuttuk faturayi da baktim mesaj geldi esime soyledim odedi pesine bir kere aradilar acmadim kampanya vard herhalde uğraşama mdiye bir daha aradilar dedim canli biriyse sinirimi de cikaririm actim ödenmemis faturaniz var kapattim telefonu yarım saat gecti tekrar aradilar hepten dellendim arayacagim yok bunlar hak ediyorlar su anHain vodafone. Parayı cebe atsın memnuniyetsiz bıraksın adiler
Yumurta kapiya dayanmak üzere ya hafiften başladı dimi korkular
Bi ara dsmartla ugrasiyordum o düzeldi simdi vodafone. Balkonda çekiyor ama hava duzelmedi ki yagmurda oturmak isime gelmiyor ne olur ne olmaz diyearadım ama fayda etmedi.20 gündür internet yok evde.size bile serviste yazıyorum eve gidince yazamam diye.bi ara geliyo okuyorum bişey yazıyorum gitmiyor dakikalarca
Oyle veya boyle bi dogum gecmisim var benim tamam küçüktü belki ama sancisi ayni oluyor diyorlar sonucta birde suni sanci balon falan yedim düşün beni en cok mahveden balon oldu ateş falan yapti kimseyi yanima almadilar ama onu koyma sebepleri vücudu hic yoktan gebelige hazirlamak icindi benim daha üç ayim var mesela üç ayda yavas yavas acilma olacak hazir girecegiz doguma Allah'in izniyle sadece ebenin dediklerine uymak gerekiyor ve dinç olmak gerekiyor ayrıca çığlık ile ikinmanin farkini da unutmamak lazım :) benim doğumum ölü doğum olduğu halde nasıl güzel bir duyguydu anlatamam tamamen hissediyorsun bebeginin sicacik gelisini ve hop kalktim ayaga hemen hem ilk ben girecegim Allah'in izniyle dogum kocunuz olurum :))hemde nasıl napıcaz bılemıyorum allah yardımcımız olsun :)
Oyle veya boyle bi dogum gecmisim var benim tamam küçüktü belki ama sancisi ayni oluyor diyorlar sonucta birde suni sanci balon falan yedim düşün beni en cok mahveden balon oldu ateş falan yapti kimseyi yanima almadilar ama onu koyma sebepleri vücudu hic yoktan gebelige hazirlamak icindi benim daha üç ayim var mesela üç ayda yavas yavas acilma olacak hazir girecegiz doguma Allah'in izniyle sadece ebenin dediklerine uymak gerekiyor ve dinç olmak gerekiyor ayrıca çığlık ile ikinmanin farkini da unutmamak lazım :) benim doğumum ölü doğum olduğu halde nasıl güzel bir duyguydu anlatamam tamamen hissediyorsun bebeginin sicacik gelisini ve hop kalktim ayaga hemen hem ilk ben girecegim Allah'in izniyle dogum kocunuz olurum :))
eee kadın ne yaptı canım ne dedi?durumun nasılHm benim gittiğim kadın ne yapacak bilmiyorum canım farklı bişeyse söylerim size yarın.. İnşallah en kısa zamanda etkisini gösterir sende de..
Iyi şükür tatlım okuyorum ama tam yazacagim hop gidiyor sebeke kimini okuyamiyorum fransiz kaldim
canım benim ya inşallah bi daha o acıyı tatmazsın rabbim hayırlı ve kolay bi doğum nasip etsin sana inşaallah bebeğinin resmini de bizimle paylaşırsın inşaallahOyle veya boyle bi dogum gecmisim var benim tamam küçüktü belki ama sancisi ayni oluyor diyorlar sonucta birde suni sanci balon falan yedim düşün beni en cok mahveden balon oldu ateş falan yapti kimseyi yanima almadilar ama onu koyma sebepleri vücudu hic yoktan gebelige hazirlamak icindi benim daha üç ayim var mesela üç ayda yavas yavas acilma olacak hazir girecegiz doguma Allah'in izniyle sadece ebenin dediklerine uymak gerekiyor ve dinç olmak gerekiyor ayrıca çığlık ile ikinmanin farkini da unutmamak lazım :) benim doğumum ölü doğum olduğu halde nasıl güzel bir duyguydu anlatamam tamamen hissediyorsun bebeginin sicacik gelisini ve hop kalktim ayaga hemen hem ilk ben girecegim Allah'in izniyle dogum kocunuz olurum :))
hemoroidi olanların dr ların isteğiyle normal doğum yaptırmadıkları mecburi sezeryen oldukları doğru mu?benim akrabama dr öyle dedi ve sezaryen yaptı.bende de aynı sorun var da merak ediyorumallah inşallah bunu eline almak nasip etsin sonrada bizlere kimseleri bu yolda bırakmasın sezeryan falan istemiyorum bende hep hayırlı doğum istiyorum ama bılemıyorum işte normal doğurmak nasip olcak mı inşallahda olur sen doğur alırız haberleri birer birer:)))
Amin canim hepimizin yüzü gülsün evlatlarindan yana :) mecbur kalirsak sezaryan olacağız napalım ama adı üstünde normal dogum daha iyi yani :)allah inşallah bunu eline almak nasip etsin sonrada bizlere kimseleri bu yolda bırakmasın sezeryan falan istemiyorum bende hep hayırlı doğum istiyorum ama bılemıyorum işte normal doğurmak nasip olcak mı inşallahda olur sen doğur alırız haberleri birer birer:)))
Su an duymasin da çekiyor buradayım :)))Ayy giderilsin artk şu sorun da dön aramıza yaaa
Amin canım hicbirimiz yaşamasın. Tabi Paylaşcam resmini tosunumun :) inşallah sizde yetisin bana :)canım benim ya inşallah bi daha o acıyı tatmazsın rabbim hayırlı ve kolay bi doğum nasip etsin sana inşaallah bebeğinin resmini de bizimle paylaşırsın inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?