- 5 Mart 2015
- 1.309
- 1.394
- 158
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.061
Su an duymasin da çekiyor buradayım :)))
HEPİNİZ İÇİN HEP DUA EDİYORUM SİZDE BU HAYIRLI GECEDE BENİ UNUTMAYIN OLUR MU?RABBİM RAMAZANIN BEREKETİYLE EVİMİZİ BEREKETLENDİRSİN YUVALARIMIZI ŞENLENDİRSİN İNŞAALLAH ALLAHIN İZNİYLE BU BEREKETLİ AYDA RAHMİMİZİ DE BEREKETLENDİRİR EVLATLARLA GÜLDÜRÜR YÜZLERİMİZİ İNŞAALLAH...
canim sanirim o rahatsizligin derecesine bağlı oluyor arkadaşimda da vardi çünkü normal demisti doktoruhemoroidi olanların dr ların isteğiyle normal doğum yaptırmadıkları mecburi sezeryen oldukları doğru mu?benim akrabama dr öyle dedi ve sezaryen yaptı.bende de aynı sorun var da merak ediyorum
Garibim telefonumun da kafa gitti kiyamam ya serumlu gibi sarj aleti ile geziyor sebeke sorunu ne sarj yiyiyormus beHeh iyi bari yaa şükür
Garibim telefonumun da kafa gitti kiyamam ya serumlu gibi sarj aleti ile geziyor sebeke sorunu ne sarj yiyiyormus be
Ayyy durr soyle araya bende skısayim muhabbete dogru...ohhh tamam sigdimnapiyosunuz ciceklerrr
Iyiyim sabah yuruyuse cikmadim esim evde...ikindiden sonra gunes çöksün diye bekliyorum...Yap tabi hemen kaynakiyi olmaya çalışıyoruz sen napiyon
Iyiyim sabah yuruyuse cikmadim esim evde...ikindiden sonra gunes çöksün diye bekliyorum...
Aynen cano yaa bizde cikabilseydik bi tatileAyy öf çok sıcak yaa tvde de hiçbişey yok oohh herkes tatilde tabi
Aynen cano yaa bizde cikabilseydik bi tatileinsallah ramazan serin gecer...
Ben usudum de corap giydimKeşke yaa offf sıkıldım iyice artkvala canm pek sanmıyorum pişcez gene çok fena
Ben usudum de corap giydim
Yok canim...Rabbim verir kolayligini...Keşke yaa offf sıkıldım iyice artkvala canm pek sanmıyorum pişcez gene çok fena
NeeeeBen usudum de corap giydim
Yok canim...Rabbim verir kolayligini...
Allah razi olsun canimm...amin cumlemize nasip olur insallah..Rabbim hepimize hayırlı, saglıklı, mutlu, huzulu ramazanlar nasib etsin. Bir sonraki ramazana kucağimızda evlatlarımzla girmeyi nasib etsin.
Sen gel burayı gör. Her gün dolu yağıyo. Polar battaniye ile oturuyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?