- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.081
Amaaannn...dikkat et kuzum hasta olma!..Sen gel burayı gör. Her gün dolu yağıyo. Polar battaniye ile oturuyoz
Insallah canim...bu aksam dualarimda olucaksin...olucaksiniz insallah...seninde Rabbim o kadina araci kilmistir da bi an once kavusursun mutlu habere...Hayırlı akşamlar kızlar
Kadına gittim geldim yine karnımı kasıklarımı bide belime baktı.. ve yumurtan oluşmuş olur senin merak etme dedi ve içinde süt bulunan bir karışım verdi içinde daha çok bitki varmış söylemedi neler olduğunu.. ve bunu bugün yarın, diğer gün kaynatıp dayanabildiğim kadar üstünde oturcakmışım bugün birliktelik yarın boş ve diğer günde birliktelik dedi..
İnşallah faydası olur kızlar, bu mübarek günde Allah kimin ne duası varsa gerçekleşsin inşallah..
mesajını görmemiştim üste yazdım canım akşam saatlerinde gittiğim için gündüz girmedim.. ama kasıklarım çok fena ağrı var kadın normal rahim yerine geldi yumurtluyosun o yüzden dedi.. hayırlısıeee kadın ne yaptı canım ne dedi?durumun nasıl
İnşallah canım saol benimde dualarımdasınız..Insallah canim...bu aksam dualarimda olucaksin...olucaksiniz insallah...seninde Rabbim o kadina araci kilmistir da bi an once kavusursun mutlu habere...
Hayırlı akşamlar kızlar
Kadına gittim geldim yine karnımı kasıklarımı bide belime baktı.. ve yumurtan oluşmuş olur senin merak etme dedi ve içinde süt bulunan bir karışım verdi içinde daha çok bitki varmış söylemedi neler olduğunu.. ve bunu bugün yarın, diğer gün kaynatıp dayanabildiğim kadar üstünde oturcakmışım bugün birliktelik yarın boş ve diğer günde birliktelik dedi..
İnşallah faydası olur kızlar, bu mübarek günde Allah kimin ne duası varsa gerçekleştirsin inşallah..
Bazen battaniye aliyorum uzerime dusun :) henuz sicaklamadim evde :))
hemoroidi olanların dr ların isteğiyle normal doğum yaptırmadıkları mecburi sezeryen oldukları doğru mu?benim akrabama dr öyle dedi ve sezaryen yaptı.bende de aynı sorun var da merak ediyorum
Amin canim hepimizin yüzü gülsün evlatlarindan yana :) mecbur kalirsak sezaryan olacağız napalım ama adı üstünde normal dogum daha iyi yani :)
İnşallah canım gelirsin tabi burdan duyurcam öyle birşey olursa gelmeyen kalmasınAmin canm sana da hayırlı olsun inşaallah. Bakalım işe yararsa bende gelirim kız
Yaaaaareeeeen!...nerdesin kuzuummmm???
Eneeeem ben askiliyla geziyorum beaaa!...Bazen battaniye aliyorum uzerime dusun :) henuz sicaklamadim evde :))
Anladim canim...kolay gelsin...Canım KV geldi sarma falan sardik yegenimde gece yemek yiyeceğim diye uyumuyor şimdi yemek hazirlayacagim
Ben geldim uyuyamiyorum yine yaanammmm bu gecede ben geldim kimsecikler yokkkkk
Henüz o kadar ateşlenemedim :) disarisi sicak oluyor bazen de ev hep sogukEneeeem ben askiliyla geziyorum beaaa!...
Ttlm bi yerde okumuştum kadının biru kendini yakmıştı sütün buharı ile. Aman dikkatli ol.Hayırlı akşamlar kızlar
İnşallah faydası olur kızlar, bu mübarek günde Allah kimin ne duası varsa gerçekleştirsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?