Gebe kalamayanlar buraya.....

Bizimkini ramazan telasi basti eve 3 paket sigara depolamis...yarin aksam birakiyomus iciyo bitmeden tekrar yakiyo

Hayırlı akşamlar kızlar
Kadına gittim geldim yine karnımı kasıklarımı bide belime baktı.. ve yumurtan oluşmuş olur senin merak etme dedi ve içinde süt bulunan bir karışım verdi içinde daha çok bitki varmış söylemedi neler olduğunu.. ve bunu bugün yarın, diğer gün kaynatıp dayanabildiğim kadar üstünde oturcakmışım bugün birliktelik yarın boş ve diğer günde birliktelik dedi..
İnşallah faydası olur kızlar, bu mübarek günde Allah kimin ne duası varsa gerçekleştirsin inşallah..

Insallah canim...bu aksam dualarimda olucaksin...olucaksiniz insallah...seninde Rabbim o kadina araci kilmistir da bi an once kavusursun mutlu habere...

eee kadın ne yaptı canım ne dedi?durumun nasıl
mesajını görmemiştim üste yazdım canım akşam saatlerinde gittiğim için gündüz girmedim.. ama kasıklarım çok fena ağrı var kadın normal rahim yerine geldi yumurtluyosun o yüzden dedi.. hayırlısı

Amin canm sana da hayırlı olsun inşaallah. Bakalım işe yararsa bende gelirim kız

hemoroidi olanların dr ların isteğiyle normal doğum yaptırmadıkları mecburi sezeryen oldukları doğru mu?benim akrabama dr öyle dedi ve sezaryen yaptı.bende de aynı sorun var da merak ediyorum

o konu hakkında pek bilgim yok canım sadece son aylarda çatı muayeneesi yapıyor doktor ona göre kararlaştırılıyor doğum şekli

Kızlar hayırlı sahurlar herkese İşl.ramazanımız hayırlı gecer Rabbim tüm oruçlarımızı,dualarımızı,ibadetlerimizi kabul eyler. Çok heyecanlıyım bir ramazana daha kavuştuğum için. Her ramazan içten içe bi huzur bi mutluluk hissediyorum, şükürler olsun rabbime ki islam dininde can verdi bana.

Ttlm bi yerde okumuştum kadının biru kendini yakmıştı sütün buharı ile. Aman dikkatli ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…