- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.101
Henüz o kadar ateşlenemedim :) disarisi sicak oluyor bazen de ev hep soguk
HEPİNİZ İÇİN HEP DUA EDİYORUM SİZDE BU HAYIRLI GECEDE BENİ UNUTMAYIN OLUR MU?RABBİM RAMAZANIN BEREKETİYLE EVİMİZİ BEREKETLENDİRSİN YUVALARIMIZI ŞENLENDİRSİN İNŞAALLAH ALLAHIN İZNİYLE BU BEREKETLİ AYDA RAHMİMİZİ DE BEREKETLENDİRİR EVLATLARLA GÜLDÜRÜR YÜZLERİMİZİ İNŞAALLAH...
inşaallah serin geçer dünden beri yağmur vadı burdaAynen cano yaa bizde cikabilseydik bi tatileinsallah ramazan serin gecer...
amin inşaallah cümlemizeRabbim hepimize hayırlı, saglıklı, mutlu, huzulu ramazanlar nasib etsin. Bir sonraki ramazana kucağimızda evlatlarımzla girmeyi nasib etsin.
Gunaydn kizlar.. Ramazn ayimz mubarek olsun.. Su mubarek gunlerde rabbim hepimizn gonlune gore versin insallah
günaydın cano amin İNŞALLAH bütün herşey iyi olurGunaydn kizlar.. Ramazn ayimz mubarek olsun.. Su mubarek gunlerde rabbim hepimizn gonlune gore versin insallah
yaaa bnm de var ama işteyimmmGünaydın ramazan şekerleri :) çok uykum varrrr :)
Adapazarına gidince saat sayıyorum donmek için ben mutluyum evimde battaniyemle :))bak gözü seğirmeye başladı tubanın :))bebeem aniden söyleme böyle şeyleri :) olsun serin havası olsada ohhh mis gibi oralar :)
Ayy nasil bisey tatlim? Bende yarin sabah gidecemŞeker yüklemesinin ilk adımı olan bir bardak glikozu içtimserbet gibi birşey sadece biraz değişik kokulu yoğuuuuun bi akide sekeri kokusu var.
Tatlm ya valla bende niyetli degilim eşim yapamazsin bebek zarar gorur diyo artik kazaya kaldiBu arada hayirli ramazanlar canolar artık benim oruç kışa kaldı içim buruk ama mevlam neylerse güzel eyler emanetine sahip cikmak da önemli
Bir dikişte ictim ben bir bardak suda eritip saat ondu 11de kan vercem hastanede beklemek isime gelmedi serbet gibi tadi var tatli icecek seviyorsan sıkıntı yok bir de minik beyaz akide sekeri kokuyor çok fazlaAyy nasil bisey tatlim? Bende yarin sabah gidecem
Canim günler cok uzun kisa olsa haftada iki kere bile olsa tutmak istiyordum neredeyse 20 yıldır tutuyorum düşün artık bana ne tuhaf geldiğiniTatlm ya valla bende niyetli degilim eşim yapamazsin bebek zarar gorur diyo artik kazaya kaldi
Hadi yaa iyi oyle kotu degilmis kiz :)) sonuclarin bugun cikarmi peki tatlmBir dikişte ictim ben bir bardak suda eritip saat ondu 11de kan vercem hastanede beklemek isime gelmedi serbet gibi tadi var tatli icecek seviyorsan sıkıntı yok bir de minik beyaz akide sekeri kokuyor çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?