- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.121
Evet canim haklisin onlari ac birakmaya hakkimiz yokCanim günler cok uzun kisa olsa haftada iki kere bile olsa tutmak istiyordum neredeyse 20 yıldır tutuyorum düşün artık bana ne tuhaf geldiğiniama bebise de günah acıktığını anlıyorum artık pit pit vuruyor ne anlar kuzum oruçtan
Hadi yaa iyi oyle kotu degilmis kiz :)) sonuclarin bugun cikarmi peki tatlm
Acikinca tepik doyduktan sonra tepikEvet canim haklisin onlari ac birakmaya hakkimiz yok
paşalar gibi dimi ama :) battaniyem evim huzurum diyosun :)Adapazarına gidince saat sayıyorum donmek için ben mutluyum evimde battaniyemle :))
Hadi hayorlisi tatlm insallah sonuclarin guzel cikarYok yok ben çayı bile şekersiz ictigimden az tuhaf geldi ama icilmeyecek gibi değil bir kerede iciverbir saate cikar en fazla sanırım gidince sorar haber veririm saglik ocaginda yaptiracaktim saglikli olmuyor hastanede yaptir dedi sanki onlar kani hastaneye gondermiyor. Iki hastaneye sordum biri 5 digeri 15tl dedi Allah'tan ucuz olan benim doktorunki :))
Aynen canim yaa acikinca da vuruyorlar bi tuhaflar :)) dun gunduz boyunca benimki hic hareket etmedi ama gece sahurda sabaha kadar durmadi yerinde karnima vurup duruyorduAcikinca tepik doyduktan sonra tepikfenayiz ya :))
Burda yoktu ablam???valla yattim sabah 10bucuga kadar...inşaallah serin geçer dünden beri yağmur vadı burda
Şeker yüklemesinin ilk adımı olan bir bardak glikozu içtimserbet gibi birşey sadece biraz değişik kokulu yoğuuuuun bi akide sekeri kokusu var.
ayyy bn hiç içemem desene verdiği fplicle vitamini bile zor içiyorum haptan tiksinirim bn yaa .....şeker yüklemesi dediğin normal şekerli su değilmiydi ....cano bn tutuyorum denicem rahatsızlanmazsan devamda hafta sonu evdeyim haftasonu 2 gün tutmayayım dyrm çünkü iş yerinde zor olucak nasl yemek yicem yiyemem bari orucumu tutayım dedimBu arada hayirli ramazanlar canolar artık benim oruç kışa kaldı içim buruk ama mevlam neylerse güzel eyler emanetine sahip cikmak da önemli
Evet abla coraptan hirkadan bahsediyolar?ben burda gunde 3 pijama ayiriyorum kenara sicaklarsam su usursem bu orta halde o diye!...bak gözü seğirmeye başladı tubanın :))bebeem aniden söyleme böyle şeyleri :) olsun serin havası olsada ohhh mis gibi oralar :)
Peki o zaman kuzum Allah ayirmasinAdapazarına gidince saat sayıyorum donmek için ben mutluyum evimde battaniyemle :))
ne dedin verdin sn özele gitmiyomuydun bnm doktor özelde herşey paralı bide en pahalı yer yaa ...Kan verdim hastalara ücretsizmis :) 15-20 dkya sonuc çıkıyormus bekliyorum bakalım
Valla mecbur kaldi mi içiyorsun :) pudra sekeri gibi birsey bir bardagin yarisindan az fazla sulandirip içiyorsun bi dikiste. Hamileligin basindasin kuzum oralar sicak gunler uzun bari bir gün tut bir gün tutmaayyy bn hiç içemem desene verdiği fplicle vitamini bile zor içiyorum haptan tiksinirim bn yaa .....şeker yüklemesi dediğin normal şekerli su değilmiydi ....cano bn tutuyorum denicem rahatsızlanmazsan devamda hafta sonu evdeyim haftasonu 2 gün tutmayayım dyrm çünkü iş yerinde zor olucak nasl yemek yicem yiyemem bari orucumu tutayım dedim
Amin :) ramazan ziyareti zor olacak ya iki hafta haftasonlari Adapazarındayiz insan oturduğu yerde terliyor boncuk boncukPeki o zaman kuzum Allah ayirmasin
eşim çok kızıyo gece bn yemek yedikçe bu kadarlamı oruç tutucan eğer bişey olsun bak gör sana napıcam dyo hiç istemiyoda e iş yerinde nasıl yemek yicem olmaz bari tutayım dedim haftasonu tutmam evdeyim İNŞALLAH bebeğime bi zararı olmaz...ya bzm burda kendileri hazrılıyo eline veriyo içiyosun sen kendinmi hazırladınValla mecbur kaldi mi içiyorsun :) pudra sekeri gibi birsey bir bardagin yarisindan az fazla sulandirip içiyorsun bi dikiste. Hamileligin basindasin kuzum oralar sicak gunler uzun bari bir gün tut bir gün tutma
Özel tatlım muayene 40 lira doktor kayit acarsa bir işlem için kan verme falan ücretsiz oluyorne dedin verdin sn özele gitmiyomuydun bnm doktor özelde herşey paralı bide en pahalı yer yaa ...
aaa bzm burda 47 lira ama tahlil falan verdiğinde de bi daha ödeme yapıyosun geçen kan istedi 15 lira verdikÖzel tatlım muayene 40 lira doktor kayit acarsa bir işlem için kan verme falan ücretsiz oluyor
Eczaneden aldım ben 3 liracik birşey evde içtim bekledim bir saat geldim. Kuzum bebis için çok bekledin riske atma senin de saglikli olman lazım bebis için vucudun susuz kalmamasi lazım. Doktor da tutma demis hem.eşim çok kızıyo gece bn yemek yedikçe bu kadarlamı oruç tutucan eğer bişey olsun bak gör sana napıcam dyo hiç istemiyoda e iş yerinde nasıl yemek yicem olmaz bari tutayım dedim haftasonu tutmam evdeyim İNŞALLAH bebeğime bi zararı olmaz...ya bzm burda kendileri hazrılıyo eline veriyo içiyosun sen kendinmi hazırladın
Aynen kuzum bi de ben bu sene daha cok terliyorum...ozellikle yuz bolgemde...benim yavas yavas basliyo bas agrim...daha simdiden enerjim dustu...Allahim yardim et!...Amin :) ramazan ziyareti zor olacak ya iki hafta haftasonlari Adapazarındayiz insan oturduğu yerde terliyor boncuk boncuk
Hadi insallah guzel cikar tatlm sonuclarKan verdim hastalara ücretsizmis :) 15-20 dkya sonuc çıkıyormus bekliyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?