Gebe kalamayanlar buraya.....

Evet canim haklisin onlari ac birakmaya hakkimiz yok

Yok yok ben çayı bile şekersiz ictigimden az tuhaf geldi ama icilmeyecek gibi değil bir kerede iciver bir saate cikar en fazla sanırım gidince sorar haber veririm saglik ocaginda yaptiracaktim saglikli olmuyor hastanede yaptir dedi sanki onlar kani hastaneye gondermiyor. Iki hastaneye sordum biri 5 digeri 15tl dedi Allah'tan ucuz olan benim doktorunki :))
Hadi yaa iyi oyle kotu degilmis kiz :)) sonuclarin bugun cikarmi peki tatlm

Hadi hayorlisi tatlm insallah sonuclarin guzel cikar bizim burda 70 tl ye yapiyorlar seker+ hemogram burda hersey pahali

Şeker yüklemesinin ilk adımı olan bir bardak glikozu içtim serbet gibi birşey sadece biraz değişik kokulu yoğuuuuun bi akide sekeri kokusu var.

Bu arada hayirli ramazanlar canolar artık benim oruç kışa kaldı içim buruk ama mevlam neylerse güzel eyler emanetine sahip cikmak da önemli
ayyy bn hiç içemem desene verdiği fplicle vitamini bile zor içiyorum haptan tiksinirim bn yaa .....şeker yüklemesi dediğin normal şekerli su değilmiydi ....cano bn tutuyorum denicem rahatsızlanmazsan devamda hafta sonu evdeyim haftasonu 2 gün tutmayayım dyrm çünkü iş yerinde zor olucak nasl yemek yicem yiyemem bari orucumu tutayım dedim

bak gözü seğirmeye başladı tubanın :)) bebeem aniden söyleme böyle şeyleri :) olsun serin havası olsada ohhh mis gibi oralar :)
Evet abla coraptan hirkadan bahsediyolar?ben burda gunde 3 pijama ayiriyorum kenara sicaklarsam su usursem bu orta halde o diye!...

Valla mecbur kaldi mi içiyorsun :) pudra sekeri gibi birsey bir bardagin yarisindan az fazla sulandirip içiyorsun bi dikiste. Hamileligin basindasin kuzum oralar sicak gunler uzun bari bir gün tut bir gün tutma

Valla mecbur kaldi mi içiyorsun :) pudra sekeri gibi birsey bir bardagin yarisindan az fazla sulandirip içiyorsun bi dikiste. Hamileligin basindasin kuzum oralar sicak gunler uzun bari bir gün tut bir gün tutma
eşim çok kızıyo gece bn yemek yedikçe bu kadarlamı oruç tutucan eğer bişey olsun bak gör sana napıcam dyo hiç istemiyoda e iş yerinde nasıl yemek yicem olmaz bari tutayım dedim haftasonu tutmam evdeyim İNŞALLAH bebeğime bi zararı olmaz...ya bzm burda kendileri hazrılıyo eline veriyo içiyosun sen kendinmi hazırladın

Eczaneden aldım ben 3 liracik birşey evde içtim bekledim bir saat geldim. Kuzum bebis için çok bekledin riske atma senin de saglikli olman lazım bebis için vucudun susuz kalmamasi lazım. Doktor da tutma demis hem.

Amin :) ramazan ziyareti zor olacak ya iki hafta haftasonlari Adapazarındayiz insan oturduğu yerde terliyor boncuk boncuk
Aynen kuzum bi de ben bu sene daha cok terliyorum...ozellikle yuz bolgemde...benim yavas yavas basliyo bas agrim...daha simdiden enerjim dustu...Allahim yardim et!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…