Gebe kalamayanlar buraya.....

Eczaneden aldım ben 3 liracik birşey evde içtim bekledim bir saat geldim. Kuzum bebis için çok bekledin riske atma senin de saglikli olman lazım bebis için vucudun susuz kalmamasi lazım. Doktor da tutma demis hem.
anaaa bak kız biliyonki yaptın ne dedin aldın eczaneden hem ne kadarlık toz ki ne kadarlık suya hazırladın ...kaç saatte ekleyip verecen...bzm bunlar kabul etmez onu kesin illa sen yapaman burda yaparız derler hee para iiçin ..öncesinde sabahtan beri bişey yiyip içtinmi...kız bz biey bilmiyoz vitamin hapını bile parayla aldık meğer sağlıkocağı veriyomuş

Biliyordum da doktor da dedi iç gel diye sağolsun ugrasmadim ben. Hiçbirsey yiyip icmiyorsun ac karnına iciyorsun onu vitamini de saglik ocağından iste varsa veriyorlar

Aynen kuzum bi de ben bu sene daha cok terliyorum...ozellikle yuz bolgemde...benim yavas yavas basliyo bas agrim...daha simdiden enerjim dustu...Allahim yardim et!...
ilk gun ya zorluyodur ya kış gelsin tutayim bende ya gecen sene bir güncuk borcum vardi bu sene 30..?

Biliyordum da doktor da dedi iç gel diye sağolsun ugrasmadim ben. Hiçbirsey yiyip icmiyorsun ac karnına iciyorsun onu vitamini de saglik ocağından iste varsa veriyorlar

Kızlar döndüm ben sarj bitti de.... şekersizmisim ben tatsız tuzsuzmusum meğer ne açlıkta sekerim var ne toklukta :) sınır 140 benim 110 çıktı şükür bunu da atlattık oh be.
hadi gözün aydın cano darısı bize de daha çookkkk var yaa ...bi kalp atışını duysaydık hayırlısıyla

hadi gözün aydın cano darısı bize de daha çookkkk var yaa ...bi kalp atışını duysaydık hayırlısıyla
Ne zaman gideceksin ki? Artık başlamıştır zaten Allah'in izniyle de gerçi :) ama bitmiyor söyleyeyim kslp atisi testi cinsiyeti kan olcumleri sekeri derken aha da doguma az kaldı korkusu

Ne zaman gideceksin ki? Artık başlamıştır zaten Allah'in izniyle de gerçi :) ama bitmiyor söyleyeyim kslp atisi testi cinsiyeti kan olcumleri sekeri derken aha da doguma az kaldı korkusu
çarşamba gidicez hemde genel testler yapacak yine kan vericem bide bnd damar sıkıntısı var çok ince bulunmuyo mosmor oluyo geçen hafta verdiğim daha düzelmedi kolum mosmor duruyo...eşim bi yandan işi bırak fln dyo bi yandan napıcamı bilmiyorm idare etmeye çalışıyorum bide bnm doktorda aşırı kalabalık saatlerce bekliyon ayy bile insanı yoruyo geçenkinde nerdeyse bayılacaktım dedim heralde doğuma kadar burda bekleye bekleye doğururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…