- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.141
anaaa bak kız biliyonki yaptın ne dedin aldın eczaneden hem ne kadarlık toz ki ne kadarlık suya hazırladın ...kaç saatte ekleyip verecen...bzm bunlar kabul etmez onu kesin illa sen yapaman burda yaparız derler hee para iiçin ..öncesinde sabahtan beri bişey yiyip içtinmi...kız bz biey bilmiyoz vitamin hapını bile parayla aldık meğer sağlıkocağı veriyomuşEczaneden aldım ben 3 liracik birşey evde içtim bekledim bir saat geldim. Kuzum bebis için çok bekledin riske atma senin de saglikli olman lazım bebis için vucudun susuz kalmamasi lazım. Doktor da tutma demis hem.
Evet ya :) evlendik de evimiz oldu da alıştık vay be :))paşalar gibi dimi ama :) battaniyem evim huzurum diyosun :)
Biliyordum da doktor da dedi iç gel diye sağolsun ugrasmadim ben. Hiçbirsey yiyip icmiyorsun ac karnına iciyorsun onu vitamini de saglik ocağından iste varsa veriyorlaranaaa bak kız biliyonki yaptın ne dedin aldın eczaneden hem ne kadarlık toz ki ne kadarlık suya hazırladın ...kaç saatte ekleyip verecen...bzm bunlar kabul etmez onu kesin illa sen yapaman burda yaparız derler hee para iiçin ..öncesinde sabahtan beri bişey yiyip içtinmi...kız bz biey bilmiyoz vitamin hapını bile parayla aldık meğer sağlıkocağı veriyomuş
ilk gun ya zorluyodur yaAynen kuzum bi de ben bu sene daha cok terliyorum...ozellikle yuz bolgemde...benim yavas yavas basliyo bas agrim...daha simdiden enerjim dustu...Allahim yardim et!...
Canim cok sevindim hadi darisi basima insallah :))Kızlar döndüm ben sarj bitti de.... şekersizmisim ben tatsız tuzsuzmusum meğer ne açlıkta sekerim var ne toklukta :) sınır 140 benim 110 çıktı şükür bunu da atlattık oh be.
Kızlar döndüm ben sarj bitti de.... şekersizmisim ben tatsız tuzsuzmusum meğer ne açlıkta sekerim var ne toklukta :) sınır 140 benim 110 çıktı şükür bunu da atlattık oh be.
Amin ablam insallahh..günaydın canım.seninde ramazan ayın mübarek olsun.inşaallah cümlemizin dualarını kabul etsin.
Biliyordum da doktor da dedi iç gel diye sağolsun ugrasmadim ben. Hiçbirsey yiyip icmiyorsun ac karnına iciyorsun onu vitamini de saglik ocağından iste varsa veriyorlar
hadi gözün aydın cano darısı bize de daha çookkkk var yaa ...bi kalp atışını duysaydık hayırlısıylaKızlar döndüm ben sarj bitti de.... şekersizmisim ben tatsız tuzsuzmusum meğer ne açlıkta sekerim var ne toklukta :) sınır 140 benim 110 çıktı şükür bunu da atlattık oh be.
Amiiin :) once bi iciver kalani kolay :))Canim cok sevindim hadi darisi basima insallah :))
Ne zaman gideceksin ki? Artık başlamıştır zaten Allah'in izniyle de gerçi :) ama bitmiyor söyleyeyim kslp atisi testi cinsiyeti kan olcumleri sekeri derken aha da doguma az kaldı korkusuhadi gözün aydın cano darısı bize de daha çookkkk var yaa ...bi kalp atışını duysaydık hayırlısıyla
Kendime guvenmiyorm canim yaa onun icin esim izin alicak bugun yarin beraber gidecez, tansiyonum felan duser diye korkuyorumAmiiin :) once bi iciver kalani kolay :))
çarşamba gidicez hemde genel testler yapacak yine kan vericem bide bnd damar sıkıntısı var çok ince bulunmuyo mosmor oluyo geçen hafta verdiğim daha düzelmedi kolum mosmor duruyo...eşim bi yandan işi bırak fln dyo bi yandan napıcamı bilmiyorm idare etmeye çalışıyorum bide bnm doktorda aşırı kalabalık saatlerce bekliyon ayy bile insanı yoruyo geçenkinde nerdeyse bayılacaktım dedim heralde doğuma kadar burda bekleye bekleye doğururumNe zaman gideceksin ki? Artık başlamıştır zaten Allah'in izniyle de gerçi :) ama bitmiyor söyleyeyim kslp atisi testi cinsiyeti kan olcumleri sekeri derken aha da doguma az kaldı korkusu
Ben geldim uyuyamiyorum yine ya
Şeker yüklemesinin ilk adımı olan bir bardak glikozu içtimserbet gibi birşey sadece biraz değişik kokulu yoğuuuuun bi akide sekeri kokusu var.
Tatlm ya valla bende niyetli degilim eşim yapamazsin bebek zarar gorur diyo artik kazaya kaldi
Canim napalım kazaya kalacak 30 gunal benden de o kadar
Kızlar döndüm ben sarj bitti de.... şekersizmisim ben tatsız tuzsuzmusum meğer ne açlıkta sekerim var ne toklukta :) sınır 140 benim 110 çıktı şükür bunu da atlattık oh be.
Canim napalım kazaya kalacak 30 gun
evet canım maalesef ama yapcak bişey yok sımdı düt içtim nasılda vuruyo sevindi yavrucuğum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?