- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.161
Oyy yerim kiz senin yavrucagini :))evet canım maalesef ama yapcak bişey yok sımdı düt içtim nasılda vuruyo sevindi yavrucuğum
Oyy yerim kiz senin yavrucagini :))
Kızlar bi kac gün önce bi tanıdığın kızına lösemi teşhisi kondu 1 yaşında. Allahtan ki ne olur ne olmaz diye kordon kanını saklatmışlar. Kök hücre ile tedavisi olacakmş. Ona da hastane kendisi teklif etmiş böyle bi hizmetimiz Var ister misiniz diye. Onlar da tamam demişler. Hamişler haberiniz olsun hastanenize sorun. 15 gün önceden haber vrilmesi gerekiyormuş. İlk kayıt 500 dolara yaptrmşlar, sonra her sene 100 dolar ödeniyomuş.
Yaa canim ozlenmez mi yaa :))kaldı 11 gün randevuya özledim şimdiden :)
yok canım dikkat ettim benTtlm bi yerde okumuştum kadının biru kendini yakmıştı sütün buharı ile. Aman dikkatli ol.
Rabbim şafi ismi ile şifasını versin inşaalah.Kızlar bi kac gün önce bi tanıdığın kızına lösemi teşhisi kondu 1 yaşında. Allahtan ki ne olur ne olmaz diye kordon kanını saklatmışlar. Kök hücre ile tedavisi olacakmş. Ona da hastane kendisi teklif etmiş böyle bi hizmetimiz Var ister misiniz diye. Onlar da tamam demişler. Hamişler haberiniz olsun hastanenize sorun. 15 gün önceden haber vrilmesi gerekiyormuş. İlk kayıt 500 dolara yaptrmşlar, sonra her sene 100 dolar ödeniyomuş.
Yaa canim ozlenmez mi yaa :))
Evet tatlm yarin sabah gorecem insallah yavrumu :))demi yarın görceksin sen inşallahh :)
Valla kan vere vere alistim ben :) hem daha yeni basladin dur hele daha sağlık ocağı var :)çarşamba gidicez hemde genel testler yapacak yine kan vericem bide bnd damar sıkıntısı var çok ince bulunmuyo mosmor oluyo geçen hafta verdiğim daha düzelmedi kolum mosmor duruyo...eşim bi yandan işi bırak fln dyo bi yandan napıcamı bilmiyorm idare etmeye çalışıyorum bide bnm doktorda aşırı kalabalık saatlerce bekliyon ayy bile insanı yoruyo geçenkinde nerdeyse bayılacaktım dedim heralde doğuma kadar burda bekleye bekleye doğururum
Yazdim da gonderemedim be aaaaa..... Canim bende tirstim ooo millet ayilip bayılıyor kusuyormus diye diktim kafaya baktim iyi gidiyor :) etkilemedi sadece bi bes dk kokuyor burnuna o kadar. Esimle gittim ama o gelmese de olurmus yani :)Kendime guvenmiyorm canim yaa onun icin esim izin alicak bugun yarin beraber gidecez, tansiyonum felan duser diye korkuyorum
Bende hazırladım yattim ama zor oluyor yorgunsun vücut uyku istiyor ama uyuyamiyorsun kötü yamanayla otur bari ramazan diye sonradan uykun gelir zaten sahurdan sonra ben eşime hazırladım bi uyku çöktü sonradan
Bi dikiste başka türlü icilmez. Ne zaman yaptıracaksin?böööö nasıl iççez onu ya
Bende hazırladım yattim ama zor oluyor yorgunsun vücut uyku istiyor ama uyuyamiyorsun kötü ya
Bi dikiste başka türlü icilmez. Ne zaman yaptıracaksin?
7 aya mı girceksin canım.. eşimin arkadaşının eşide (tuhaf oldu gibi sanki :) ) bugün oda şeker yüklemesine gidecekti 7 aya giriyomuş.. karnına elimi koydum tekme attı kerataŞeker yüklemesinin ilk adımı olan bir bardak glikozu içtimserbet gibi birşey sadece biraz değişik kokulu yoğuuuuun bi akide sekeri kokusu var.
amin canım sağlıkla sıhhatle birdahaki ramazana bebişlerimizle gireriz inşaallahSelamün Aleyküm kızlar..
Ramazanınız mübarek dualarınız kabul olsun..
Allah daha nice ramazanlar görmeyi nasip etsin inşallah..
geçen hafta verdim ya sağlık ocağında daha ne var sıradaValla kan vere vere alistim ben :) hem daha yeni basladin dur hele daha sağlık ocağı var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?