Gebe kalamayanlar buraya.....

Kızlar bi kac gün önce bi tanıdığın kızına lösemi teşhisi kondu 1 yaşında. Allahtan ki ne olur ne olmaz diye kordon kanını saklatmışlar. Kök hücre ile tedavisi olacakmş. Ona da hastane kendisi teklif etmiş böyle bi hizmetimiz Var ister misiniz diye. Onlar da tamam demişler. Hamişler haberiniz olsun hastanenize sorun. 15 gün önceden haber vrilmesi gerekiyormuş. İlk kayıt 500 dolara yaptrmşlar, sonra her sene 100 dolar ödeniyomuş.

allahım tez zaman şifasını versin

Rabbim şafi ismi ile şifasını versin inşaalah.

Valla kan vere vere alistim ben :) hem daha yeni basladin dur hele daha sağlık ocağı var :)

Kendime guvenmiyorm canim yaa onun icin esim izin alicak bugun yarin beraber gidecez, tansiyonum felan duser diye korkuyorum
Yazdim da gonderemedim be aaaaa..... Canim bende tirstim ooo millet ayilip bayılıyor kusuyormus diye diktim kafaya baktim iyi gidiyor :) etkilemedi sadece bi bes dk kokuyor burnuna o kadar. Esimle gittim ama o gelmese de olurmus yani :)

Şeker yüklemesinin ilk adımı olan bir bardak glikozu içtim serbet gibi birşey sadece biraz değişik kokulu yoğuuuuun bi akide sekeri kokusu var.
7 aya mı girceksin canım.. eşimin arkadaşının eşide (tuhaf oldu gibi sanki :) ) bugün oda şeker yüklemesine gidecekti 7 aya giriyomuş.. karnına elimi koydum tekme attı kerata çok güzel bir duygu ya..
Seninde öyle mi canım??

Her kim Ramazan'ın başlangıcında müslüman kardeşini bir Ramazan'ı daha gördüğü için tebrik ederse ALLAH ona cehennem ateşini haram kılar.
TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİM BİR RAMAZAN DAHA GÖRDÜĞÜ İçİN TEBRİK EDERİM..!
Sahabeler Ramazan ayına helalleşerek girerlermiş ki oruçları kabul olsun.
Oruçlarımızın kabul olması dileğiyle,
HAKKINIZI HELAL EDİNİZ.
HAYIRLI RAMAZANLAR.... KIZLARR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…