- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.181
inşallah ablacım inşallahamin canım sağlıkla sıhhatle birdahaki ramazana bebişlerimizle gireriz inşaallah
sen nerdesin ki canoooİnşallah canım gelirsin tabi burdan duyurcam öyle birşey olursa gelmeyen kalmasın
Aydın'dayım canımsen nerdesin ki canooo
bende ığdırlıyım ama eşim ağrının bir ilçesinde görev yapıyor ığdır da gitmiştim ben kadına,dedi bi sorunun kalmadı artık....eeee oruç nasıl gidiyo burası mis misss serin serin rüzgar esiyor geçen ığdır'a gittim kaça kaça geldim kız sanki doğup büyüdüğüm yer değilmiş gibi sıcağı fena yaktı karardımmmAydın'dayım canım
Senin baya varmis bizim saglik ocagi yapmiyormus meger nedense hastanede yaptirdim. Kusmazsin hem o kadar kötü değil ya.midem bulanıp kusmam ınsallah ayın 29unda randevum benim o zaman yaptırırım 25 haftalık olcam o zaman
Haftaya gireceğim inşallah tatlım :) benimki isine gelmezse anasina bile vurmuyor da bugün hastanede otururken oynatti koca göbeğimi :)) inşallah sizin de olsun ya yetişin bana :)7 aya mı girceksin canım.. eşimin arkadaşının eşide (tuhaf oldu gibi sanki :) ) bugün oda şeker yüklemesine gidecekti 7 aya giriyomuş.. karnına elimi koydum tekme attı kerataçok güzel bir duygu ya..
Seninde öyle mi canım??
Verdiysen sorun yok. Hem erken havlu attın sen hegeçen hafta verdim ya sağlık ocağında daha ne var sırada
Benim yine baktı dün bir şey yok rahim yerinde olur senin merak etme dedi dediklerini uyguluyorum 2 gün daha var bakalım hayırlısı..bende ığdırlıyım ama eşim ağrının bir ilçesinde görev yapıyor ığdır da gitmiştim ben kadına,dedi bi sorunun kalmadı artık....eeee oruç nasıl gidiyo burası mis misss serin serin rüzgar esiyor geçen ığdır'a gittim kaça kaça geldim kız sanki doğup büyüdüğüm yer değilmiş gibi sıcağı fena yaktı karardımmm
allahım tez zaman şifasını versin
Rabbim şafi ismi ile şifasını versin inşaalah.
ilk kanı sağlıkocağında verdim hemde genel kan değerlerine bakılsın dedim hafif guatır varmış diğerleri iyiymiş hani cuma günüydü çıkmadıda sonuç pazartesiye kalmıştı ya işte gidip kayıtta yaptıramadım artık bu hafta giderimVerdiysen sorun yok. Hem erken havlu attın sen he
Maşallah canım onu hissetmek bile mucize..Haftaya gireceğim inşallah tatlım :) benimki isine gelmezse anasina bile vurmuyor da bugün hastanede otururken oynatti koca göbeğimi :)) inşallah sizin de olsun ya yetişin bana :)
Senin baya varmis bizim saglik ocagi yapmiyormus meger nedense hastanede yaptirdim. Kusmazsin hem o kadar kötü değil ya.
ilk kanı sağlıkocağında verdim hemde genel kan değerlerine bakılsın dedim hafif guatır varmış diğerleri iyiymiş hani cuma günüydü çıkmadıda sonuç pazartesiye kalmıştı ya işte gidip kayıtta yaptıramadım artık bu hafta giderim
Kayit isi kolay son adet kilo falan onlari yaziyorlar. Guatr icin birsey dedi mi peki?ilk kanı sağlıkocağında verdim hemde genel kan değerlerine bakılsın dedim hafif guatır varmış diğerleri iyiymiş hani cuma günüydü çıkmadıda sonuç pazartesiye kalmıştı ya işte gidip kayıtta yaptıramadım artık bu hafta giderim
İnsallah canim ya her hamiş haberinde halay cekesim geliyor :)Maşallah canım onu hissetmek bile mucize..İnşallah sen doğurmadan bizde hamiş oluruz da yetişiriz sana
Saglik Ocagi bizde saglikli olmuyor dedi iki ozel var biri 15 lira digeri bes lira dedi bes lura olan hem isime geldi hem doktorum orada gittim Doktor um yonlendirdi diye para almadi yanu pahali birsey degil ama glikozu sen mi alacaksin bi soraynen var canım hastanede ücretsiz dıye duydum bende gecende yoksa özel para alırlar dıyordum ama bakalım görcez
Saglik Ocagi bizde saglikli olmuyor dedi iki ozel var biri 15 lira digeri bes lira dedi bes lura olan hem isime geldi hem doktorum orada gittim Doktor um yonlendirdi diye para almadi yanu pahali birsey degil ama glikozu sen mi alacaksin bi sor
Sn gecnlrde dusk ypmstn sanirm onun uzerne tekrar hamile kaldn miSlm bn de kan pıhtılasması warmıs ya bebegi 2 ci kez dusurdum napacagımı bilmiyom ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?