Gebe kalamayanlar buraya.....

Aydın'dayım canım
bende ığdırlıyım ama eşim ağrının bir ilçesinde görev yapıyor ığdır da gitmiştim ben kadına,dedi bi sorunun kalmadı artık....eeee oruç nasıl gidiyo burası mis misss serin serin rüzgar esiyor geçen ığdır'a gittim kaça kaça geldim kız sanki doğup büyüdüğüm yer değilmiş gibi sıcağı fena yaktı karardımmm

Haftaya gireceğim inşallah tatlım :) benimki isine gelmezse anasina bile vurmuyor da bugün hastanede otururken oynatti koca göbeğimi :)) inşallah sizin de olsun ya yetişin bana :)

Benim yine baktı dün bir şey yok rahim yerinde olur senin merak etme dedi dediklerini uyguluyorum 2 gün daha var bakalım hayırlısı..
Ayy burası yanıyo canım çok sıcak 35 derece gösteriyo ama daha fazla geliyo bana durduk yere terliyorum çünkü..
Yarın yağışlı gösteriyo belki onun sıcağıdır..
Sen tam doğu bende en batıdayım
İftar için saatleri saymaya başlamışsın aslında benimde kolay geçiyo susuz kalamam demiştim ama çok şükür iyi şu anlık

Verdiysen sorun yok. Hem erken havlu attın sen he
ilk kanı sağlıkocağında verdim hemde genel kan değerlerine bakılsın dedim hafif guatır varmış diğerleri iyiymiş hani cuma günüydü çıkmadıda sonuç pazartesiye kalmıştı ya işte gidip kayıtta yaptıramadım artık bu hafta giderim

Haftaya gireceğim inşallah tatlım :) benimki isine gelmezse anasina bile vurmuyor da bugün hastanede otururken oynatti koca göbeğimi :)) inşallah sizin de olsun ya yetişin bana :)
Maşallah canım onu hissetmek bile mucize.. İnşallah sen doğurmadan bizde hamiş oluruz da yetişiriz sana

Senin baya varmis bizim saglik ocagi yapmiyormus meger nedense hastanede yaptirdim. Kusmazsin hem o kadar kötü değil ya.

aynen var canım hastanede ücretsiz dıye duydum bende gecende yoksa özel para alırlar dıyordum ama bakalım görcez

kalp atışını duyduktan sonra gidersin canım hem ultrason sonucunuda alırsın yanına öyle kayıt acarlar

Kayit isi kolay son adet kilo falan onlari yaziyorlar. Guatr icin birsey dedi mi peki?

aynen var canım hastanede ücretsiz dıye duydum bende gecende yoksa özel para alırlar dıyordum ama bakalım görcez
Saglik Ocagi bizde saglikli olmuyor dedi iki ozel var biri 15 lira digeri bes lira dedi bes lura olan hem isime geldi hem doktorum orada gittim Doktor um yonlendirdi diye para almadi yanu pahali birsey degil ama glikozu sen mi alacaksin bi sor

Saglik Ocagi bizde saglikli olmuyor dedi iki ozel var biri 15 lira digeri bes lira dedi bes lura olan hem isime geldi hem doktorum orada gittim Doktor um yonlendirdi diye para almadi yanu pahali birsey degil ama glikozu sen mi alacaksin bi sor

tamam bakalım gittiğimde doktorumda yönlendirir heralde gecende biride artık eskisi gibi değil sekerli su kalkmış böyle gazoz gıbı bişey verıyorlarmış onu içiyormuşun falan dedıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…