- 25 Nisan 2015
- 388
- 217
- 18
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.201
2 tane dusuk yapmıstım doktor bana sende kan pıhtılaşmasi war dedıSn gecnlrde dusk ypmstn sanirm onun uzerne tekrar hamile kaldn mi
Canim hamile kaldiginda igne veriyor doktor onu vuruluyorsun her gun bi konus doktorunlaSlm bn de kan pıhtılasması warmıs ya bebegi 2 ci kez dusurdum napacagımı bilmiyom ya
Gazoz mu hic duymadim buraya gelmedi daha sanirim o :) ama bazi yerlerde limon sıkıyorlarmis daha iyi iciliyormustamam bakalım gittiğimde doktorumda yönlendirir heralde gecende biride artık eskisi gibi değil sekerli su kalkmış böyle gazoz gıbı bişey verıyorlarmış onu içiyormuşun falan dedıydı
Ben sonuclari pazartesi alacam eger ondada pozıtıf cıkarsa kan sulandırıcıdan werecekmıs sonuclar bakalım neyi gosterecek cnmCanim hamile kaldiginda igne veriyor doktor onu vuruluyorsun her gun bi konus doktorunla
Gazoz mu hic duymadim buraya gelmedi daha sanirim o :) ama bazi yerlerde limon sıkıyorlarmis daha iyi iciliyormus
Ben ictim cano...ayni suprite gazoz varya onun gibiydi ama daha sekerli...sorun zaten onu icmekte degil ben tatliyi severim ama sorun onu ac karnina icmekte...korkutmak gibi olmasin ben nerdeyse bayilcaktim mide bulantisindan hamilelere tuzlu kraker izni veriyolarda bize o da yok...neyse bir kere yaptrdim hamile kalinca yaptrmayi dusunmuyorum!...bende ilk duydum içince görcez bakalım :))
GÜNAAYYDIIINNN ALLAH DAYANMA GÜCÜ VERİYOR YA ÇOK ŞÜKÜR RAHAT GEÇTİ RABBİM BU BEREKETLİ AYIN HÜRMETİNE HEPİMİZE EVLAT VERSİN İNŞALLAH... BAYRAMDABenim yine baktı dün bir şey yok rahim yerinde olur senin merak etme dedi dediklerini uyguluyorum 2 gün daha var bakalım hayırlısı..
Ayy burası yanıyo canım çok sıcak 35 derece gösteriyo ama daha fazla geliyo bana durduk yere terliyorum çünkü..
Yarın yağışlı gösteriyo belki onun sıcağıdır..
Sen tam doğu bende en batıdayım
İftar için saatleri saymaya başlamışsınaslında benimde kolay geçiyo susuz kalamam demiştim ama çok şükür iyi şu anlık
anca o gün giderim sağlıkocağı ters düşüyo mahalledekalp atışını duyduktan sonra gidersin canım hem ultrason sonucunuda alırsın yanına öyle kayıt acarlar
sağlıkocağındaki doktor demiş biraz guatır var belki hamileliktendir demişte kendi doktorumada göstericem önemli guatırKayit isi kolay son adet kilo falan onlari yaziyorlar. Guatr icin birsey dedi mi peki?
selam.sen zaten daha yeni düşürmemişmiydin.bi dahamı gebe kldında düşürdün anlamadım şimdi ben..Slm bn de kan pıhtılasması warmıs ya bebegi 2 ci kez dusurdum napacagımı bilmiyom ya
amin inşaallahGÜNAAYYDIIINNN ALLAH DAYANMA GÜCÜ VERİYOR YA ÇOK ŞÜKÜR RAHAT GEÇTİ RABBİM BU BEREKETLİ AYIN HÜRMETİNE HEPİMİZE EVLAT VERSİN İNŞALLAH... BAYRAMDA
sanada hayırlı cumalar zeynom inşallah rahat geçer 3 ayın :)hayırlı cumalar canolar....RABBİM dualarımızı kabul etsin ...sabah bulantısı oldu ama idare ediyorum bakalım hafif hafif başlıyor sanki
Hep beraber cekeriz artik insallahİnsallah canim ya her hamiş haberinde halay cekesim geliyor :)
Insallah canim ne guzel olur oyleGÜNAAYYDIIINNN ALLAH DAYANMA GÜCÜ VERİYOR YA ÇOK ŞÜKÜR RAHAT GEÇTİ RABBİM BU BEREKETLİ AYIN HÜRMETİNE HEPİMİZE EVLAT VERSİN İNŞALLAH... BAYRAMDA
Aleykum selam abla sanada hayirli cumalarselamun aleyküm hanımlar hayırlı cumalarımız olsun inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?