Gebe kalamayanlar buraya.....

ah canım aslında bende istemiyorum yaptırmak valla bende kusmaktan korkuyorum ya bide ilerde bebekte şeker falan cıkmaz inşallahh kafada bir sürü şeyler var bi gelse su randevum içim rahatlıcak

ah canım aslında bende istemiyorum yaptırmak valla bende kusmaktan korkuyorum ya bide ilerde bebekte şeker falan cıkmaz inşallahh kafada bir sürü şeyler var bi gelse su randevum içim rahatlıcak
SİZE BİŞEY SORACAM LÜTFEN Bİ BİLGİSİ OLAN CEVAPLASIN...MERAK ETTİĞİM ŞU;HANİ YUMURTLAMA OLUYO YA EĞER GEBELİK GERÇEKLEŞMESE ÇATLAYAN YUMURTA DIŞA MI AKIYOR?KAÇ YERDE BAKTIM CEVABIMI ALAMADIM YA BENİM 3 AYDIR AYNI ŞEY OLUYOR YUMURTLAMA GÜNÜMDEN SONRAKİ GÜN YADA O GECE KÜÇÜK PARÇALAR HALİNDE AMA ÇOK AZ BEYAZ AKINTIM OLUYO ACABA ÇATLAYAN YUMURTA MI DÖLLENME GERÇEKLEŞMEDİĞİ İÇİN DIŞA ÇIKIYOR DİYE MERAK ETTİM

Insallah canim ne guzel olur oyle
ayy dimi ama ne güzel olur akrabayla bayramlaşmaya giderken göbüşteki bebişimizle gitsek şeker ikram edilirken 2tane alsak biri bana biri de bebişe desek ayyy hayali bile insanın yüreğini ısıtıyor yaa

adetle beraber atıyorsun canım döllenme olmadıysa o akıntı yumurtlamadan önce akıntı yavaş yavaş başlar ya oda onun devamı yumurtlamayla beraber 4 5 gün o akıntı gelıyor yani sonra beklemede oluyorsun döllendıyse bebiş olmadıysa adet oluyorsun

ayy dimi ama ne güzel olur akrabayla bayramlaşmaya giderken göbüşteki bebişimizle gitsek şeker ikram edilirken 2tane alsak biri bana biri de bebişe desek ayyy hayali bile insanın yüreğini ısıtıyor yaa
ayy ne güzel olur canım eller göbüşte gezeriz inşallah

Hormonlar oynatiyormus onu bende de biraz yuksek cikti düştü kendi kendine tekrar baktirir doktor yüksek ihtimal
Canim bende seker yuklemesini yaptirdim ama 2 kez kan alindi benden 3 ayri tüp ve idrar tahlili aldilar. Sekerli suyu icmeden once aldilar ilk, daha sonra icrikren 1 saat sonra yine kan verdim, seninde oyle mi oldu?

[QUOTE post: 41444345, member: 564621"]Hormonlar oynatiyormus onu bende de biraz yuksek cikti düştü kendi kendine tekrar baktirir doktor yüksek ihtimal[/QUOTE]
Kendi doktoruma gösteririz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…