- 22 Aralık 2014
- 3.694
- 2.756
- 248
- 31
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.221
sanada hayırlı ramazanlar canımslm canlarım hayırlı ramazanlar....
selam.sen zaten daha yeni düşürmemişmiydin.bi dahamı gebe kldında düşürdün anlamadım şimdi ben..
Ben ictim cano...ayni suprite gazoz varya onun gibiydi ama daha sekerli...sorun zaten onu icmekte degil ben tatliyi severim ama sorun onu ac karnina icmekte...korkutmak gibi olmasin ben nerdeyse bayilcaktim mide bulantisindan hamilelere tuzlu kraker izni veriyolarda bize o da yok...neyse bir kere yaptrdim hamile kalinca yaptrmayi dusunmuyorum!...
hayırlı cumalar canolar....RABBİM dualarımızı kabul etsin ...sabah bulantısı oldu ama idare ediyorum bakalım hafif hafif başlıyor sanki
SİZE BİŞEY SORACAM LÜTFEN Bİ BİLGİSİ OLAN CEVAPLASIN...MERAK ETTİĞİM ŞU;HANİ YUMURTLAMA OLUYO YA EĞER GEBELİK GERÇEKLEŞMESE ÇATLAYAN YUMURTA DIŞA MI AKIYOR?KAÇ YERDE BAKTIM CEVABIMI ALAMADIM YA BENİM 3 AYDIR AYNI ŞEY OLUYOR YUMURTLAMA GÜNÜMDEN SONRAKİ GÜN YADA O GECE KÜÇÜK PARÇALAR HALİNDE AMA ÇOK AZ BEYAZ AKINTIM OLUYO ACABA ÇATLAYAN YUMURTA MI DÖLLENME GERÇEKLEŞMEDİĞİ İÇİN DIŞA ÇIKIYOR DİYE MERAK ETTİMah canım aslında bende istemiyorum yaptırmak valla bende kusmaktan korkuyorum ya bide ilerde bebekte şeker falan cıkmaz inşallahh kafada bir sürü şeyler var bi gelse su randevum içim rahatlıcak
Insallah canim ne guzel olur oyle[/QUOTayy dimi ama ne güzel olur akrabayla bayramlaşmaya giderken göbüşteki bebişimizle gitsek şeker ikram edilirken 2tane alsak biri bana biri de bebişe desek ayyy hayali bile insanın yüreğini ısıtıyor yaa
ayy dimi ama ne güzel olur akrabayla bayramlaşmaya giderken göbüşteki bebişimizle gitsek şeker ikram edilirken 2tane alsak biri bana biri de bebişe desek ayyy hayali bile insanın yüreğini ısıtıyor yaaInsallah canim ne guzel olur oyle
SİZE BİŞEY SORACAM LÜTFEN Bİ BİLGİSİ OLAN CEVAPLASIN...MERAK ETTİĞİM ŞU;HANİ YUMURTLAMA OLUYO YA EĞER GEBELİK GERÇEKLEŞMESE ÇATLAYAN YUMURTA DIŞA MI AKIYOR?KAÇ YERDE BAKTIM CEVABIMI ALAMADIM YA BENİM 3 AYDIR AYNI ŞEY OLUYOR YUMURTLAMA GÜNÜMDEN SONRAKİ GÜN YADA O GECE KÜÇÜK PARÇALAR HALİNDE AMA ÇOK AZ BEYAZ AKINTIM OLUYO ACABA ÇATLAYAN YUMURTA MI DÖLLENME GERÇEKLEŞMEDİĞİ İÇİN DIŞA ÇIKIYOR DİYE MERAK ETTİM
ayy ne güzel olur canım eller göbüşte gezeriz inşallahayy dimi ama ne güzel olur akrabayla bayramlaşmaya giderken göbüşteki bebişimizle gitsek şeker ikram edilirken 2tane alsak biri bana biri de bebişe desek ayyy hayali bile insanın yüreğini ısıtıyor yaa
Hormonlar oynatiyormus onu bende de biraz yuksek cikti düştü kendi kendine tekrar baktirir doktor yüksek ihtimalsağlıkocağındaki doktor demiş biraz guatır var belki hamileliktendir demişte kendi doktorumada göstericem önemli guatır
Canim bende seker yuklemesini yaptirdim ama 2 kez kan alindi benden 3 ayri tüp ve idrar tahlili aldilar. Sekerli suyu icmeden once aldilar ilk, daha sonra icrikren 1 saat sonra yine kan verdim, seninde oyle mi oldu?Hormonlar oynatiyormus onu bende de biraz yuksek cikti düştü kendi kendine tekrar baktirir doktor yüksek ihtimal
Evde olsam daha iyi olur da idare edicem artik abla napayimsanada hayırlı cumalar zeynom inşallah rahat geçer 3 ayın :)
çok geçmiş olsun inşaallah o sorunda çözülür de gebeliğin tutunur sana2 tane dusurmıstum ztn cnm sonra daha yapmadım ben sonra arastırma yaptık megersem kan pıhtılaşmasi warmıs
Dün tuttum ama bugun tutuyorum canotm26 .!.:oruçlumusun peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?