- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.241
Tsk ederım Cnm ıns cozuldude kan pıhtılasması dedı bana gebe doktoru kan sulandırmayı onardı ama diger doktor sonuçlarında poztıf cikarsa werecem dedı birde folıc asit verdıçok geçmiş olsun inşaallah o sorunda çözülür de gebeliğin tutunur sana
Ay çok teşekkürler cano ya bilmiyordum,canım bi de bu ay adetten bu yana her gün günde bi kaç kez adet olacakmış gibi sancım ve bel ağrım oluyor sebebi ne acaba iltihap mı var bende,bu sağ da tutuyor bi solda hemde battan hemen sonraki gün başladı halâ var arada,eltim diyo ben 3 çocukta da hamile olduğumu bilmiyordum aden sonrası sancım kesilmiyordu o ay hamile oluyordumadetle beraber atıyorsun canım döllenme olmadıysa o akıntı yumurtlamadan önce akıntı yavaş yavaş başlar ya oda onun devamı yumurtlamayla beraber 4 5 gün o akıntı gelıyor yani sonra beklemede oluyorsun döllendıyse bebiş olmadıysa adet oluyorsun
Yani yumurtlama günü olsa anlicam ki yumurta çatlamadan dolayı oluyor ama 7haziran bat sonuydu o günden beri sancı sık sık oluyor inşallah kötü bişey değildir inşaallah bebektir dua edin lütfenadetle beraber atıyorsun canım döllenme olmadıysa o akıntı yumurtlamadan önce akıntı yavaş yavaş başlar ya oda onun devamı yumurtlamayla beraber 4 5 gün o akıntı gelıyor yani sonra beklemede oluyorsun döllendıyse bebiş olmadıysa adet oluyorsun
Aclik sekerine de bakmislardir idrari falan doktor istemistir büyük ihtimal ben acliga yeni baktirdim o da düşük cikti sinir 74 bende de 74 cikti. Zorlanmadin dimi icerken?Canim bende seker yuklemesini yaptirdim ama 2 kez kan alindi benden 3 ayri tüp ve idrar tahlili aldilar. Sekerli suyu icmeden once aldilar ilk, daha sonra icrikren 1 saat sonra yine kan verdim, seninde oyle mi oldu?
Hmm anladm cnm. Hic zorlanmadm tatlm elmali soda gibiydi asitli gibiydi sonrdan hafif bi rahatsiz oldum ama kan verdikten sonra hemen biseyler yiyip ictim yoksa daha kötü olacaktim hissediyordum. Pazartesi cikacak sonuclar cnm, zaten doktoruma da sinir oldum bugun hic adamakilli ilgilenmedi, zar zor agzindan cimbizla cekiyormusum sanki lafi gibi hissettimAclik sekerine de bakmislardir idrari falan doktor istemistir büyük ihtimal ben acliga yeni baktirdim o da düşük cikti sinir 74 bende de 74 cikti. Zorlanmadin dimi icerken?
2 gündür oruçluyken bu gastrit beni mahvetti.kaburgalarımın arasına sol göğsümün altına sırtıma ağrılı baskılar yapıp ağlatıyor iki gündüreşim aradı pazartesi günü avrupa cerrahi hastanesinde endoskopi yapılacak bana dua edin kızlar
Çok geçmiş olsun ttlm ya. Tutma bi kaç gün istersen2 gündür oruçluyken bu gastrit beni mahvetti.kaburgalarımın arasına sol göğsümün altına sırtıma ağrılı baskılar yapıp ağlatıyor iki gündüreşim aradı pazartesi günü avrupa cerrahi hastanesinde endoskopi yapılacak bana dua edin kızlar
Iyi bari ya pazartesi de gecmis be. Benim doktorum da onun gibi birsey yapti da degistirdim ikidir başka doktora gidiyorum hiiiic cekemem nazlarini zaten binbir eziyet gidiyorumHmm anladm cnm. Hic zorlanmadm tatlm elmali soda gibiydi asitli gibiydi sonrdan hafif bi rahatsiz oldum ama kan verdikten sonra hemen biseyler yiyip ictim yoksa daha kötü olacaktim hissediyordum. Pazartesi cikacak sonuclar cnm, zaten doktoruma da sinir oldum bugun hic adamakilli ilgilenmedi, zar zor agzindan cimbizla cekiyormusum sanki lafi gibi hissettim
Allah yardimcin olsun abla gecmis olsun dikkat et kendine2 gündür oruçluyken bu gastrit beni mahvetti.kaburgalarımın arasına sol göğsümün altına sırtıma ağrılı baskılar yapıp ağlatıyor iki gündüreşim aradı pazartesi günü avrupa cerrahi hastanesinde endoskopi yapılacak bana dua edin kızlar
Canim bende seker yuklemesini yaptirdim ama 2 kez kan alindi benden 3 ayri tüp ve idrar tahlili aldilar. Sekerli suyu icmeden once aldilar ilk, daha sonra icrikren 1 saat sonra yine kan verdim, seninde oyle mi oldu?
Tutmuyorum yazacama[/QUOTE]26, post: 41443703, member: 646798"]oruçlumusun peki ?
Dün tuttum ama bugun tutuyorum cano
Ay çok teşekkürler cano ya bilmiyordum,canım bi de bu ay adetten bu yana her gün günde bi kaç kez adet olacakmış gibi sancım ve bel ağrım oluyor sebebi ne acaba iltihap mı var bende,bu sağ da tutuyor bi solda hemde battan hemen sonraki gün başladı halâ var arada,eltim diyo ben 3 çocukta da hamile olduğumu bilmiyordum aden sonrası sancım kesilmiyordu o ay hamile oluyordum
2 gündür oruçluyken bu gastrit beni mahvetti.kaburgalarımın arasına sol göğsümün altına sırtıma ağrılı baskılar yapıp ağlatıyor iki gündüreşim aradı pazartesi günü avrupa cerrahi hastanesinde endoskopi yapılacak bana dua edin kızlar
Ayy canim sorma yaa sanki zorla konusuyo esim cok sinirlendi ben zor sakinlestirdim, hep oraya gittgm icin baska doktorada gitmek istemiyorum ilk defa boyle yqptiIyi bari ya pazartesi de gecmis be. Benim doktorum da onun gibi birsey yapti da degistirdim ikidir başka doktora gidiyorum hiiiic cekemem nazlarini zaten binbir eziyet gidiyorum
Canim vallahi ben hic sormadim doktora o da soylemediB Benbirlaydii kaç gr olmuş canım bebişin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?