- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.261
Tatlm pazartesi çıkacak sonuclaröyle oluyormuş canım 2 defa alıyorlar hem açlık hem tokluk şekerine bakılıyor sonuç ne cıktı peki ?
Amin canim. Bende hep ona gidiyordum ama ben rahat olmak istiyorum gidince o da gererse beni hic cesaretim olmaz ki gitmeye degistirdim hemen cinsiyeti ne acaba dedim şu an böbreği daha onemli once onu halledelim ama erkek bobregi buyuk ama sağlıklı bi gebeligin var bu ne demek dimiAyy canim sorma yaa sanki zorla konusuyo esim cok sinirlendi ben zor sakinlestirdim, hep oraya gittgm icin baska doktorada gitmek istemiyorum ilk defa boyle yqptiAllah kimseyi bunlara mecbur etmesin
Allah sifa versin tatlim yaHayırlı geceler kızlar..
Söyleyip söylemediğimi bilmiyorum kayınpederim şubat ayında beyin kanaması geçirmişti sağ tarafından ameliyat olmuştu, bugün yine ağrısı nedeniyle biraz önce abimler hastaneye götürmüşler bu sefer sol tarafından beyin kanaması geçiriyormuş..
Sizlerden ricam bol bol dua eder misiniz.. İkinci defa olmasına şok olduk haber bekliyoruz doktor acil ameliyata alabilirim demiş..
Allah sifa versin bu mubarek ayda canim...Allah yardimciniz olsun...Hayırlı geceler kızlar..
Söyleyip söylemediğimi bilmiyorum kayınpederim şubat ayında beyin kanaması geçirmişti sağ tarafından ameliyat olmuştu, bugün yine ağrısı nedeniyle biraz önce abimler hastaneye götürmüşler bu sefer sol tarafından beyin kanaması geçiriyormuş..
Sizlerden ricam bol bol dua eder misiniz.. İkinci defa olmasına şok olduk haber bekliyoruz doktor acil ameliyata alabilirim demiş..
Canim var diyorsun ama pazartesi belli olacak diyorsun varsa doktoruna gore hareket etKAN pıhtılaşmasi war bende ama yine bebek yapmaya devam edıyoz acaba yine dusuk yasarmıyım kızlar; (
Doktor bana dedı de ben diger kan doktoruna gıdıyorum gebe doktoru ızın verdı hem folık asıtı kullanmaya basla dedi bırde kan sulancırıyı onerdıCanim var diyorsun ama pazartesi belli olacak diyorsun varsa doktoruna gore hareket et
Ayy canim valla bi cinsler zaten bunlar. Ben temmuzda kaynanamlara gidecem zaten dogum burda olmayacağı icin mecbur degistirecem doktoru :)) aman saglicakla doguralim da canm :))Amin canim. Bende hep ona gidiyordum ama ben rahat olmak istiyorum gidince o da gererse beni hic cesaretim olmaz ki gitmeye degistirdim hemen cinsiyeti ne acaba dedim şu an böbreği daha onemli once onu halledelim ama erkek bobregi buyuk ama sağlıklı bi gebeligin var bu ne demek dimi
O zaman sorun yok hamile kaldiginda hergun igne vurulacaksin sadeceDoktor bana dedı de ben diger kan doktoruna gıdıyorum gebe doktoru ızın verdı hem folık asıtı kullanmaya basla dedi bırde kan sulancırıyı onerdı
İnsallah canim da dogum nerede olacak esin izin alcak beraber mi gideceksiniz?Ayy canim valla bi cinsler zaten bunlar. Ben temmuzda kaynanamlara gidecem zaten dogum burda olmayacağı icin mecbur degistirecem doktoru :)) aman saglicakla doguralim da canm :))
Tatlm hayirlisiyla Bingolde olacak kaynanamlarda. Ben gidip orda kalicam doguma 2 ay kala felan dogumda da esim izne ayrilacak sonra beraber donucez insallah. Anlayacagin 2 ay felan esimle ayri olucazİnsallah canim da dogum nerede olacak esin izin alcak beraber mi gideceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?