Gebe kalamayanlar buraya.....

İlk defa oluyor ya bel ve karın ağrısı yanı diyom şimdi adet oldum olcam inşaallah rabbim bu hayır ve bereket ayından benim ve buradaki herkesin de nasibini verir

tm26 İlk defa oluyor ya bel ve karın ağrısı yanı diyom şimdi adet oldum olcam inşaallah rabbim bu hayır ve bereket ayından benim ve buradaki herkesin de nasibini verir

Hayırlı geceler kızlar..
Söyleyip söylemediğimi bilmiyorum kayınpederim şubat ayında beyin kanaması geçirmişti sağ tarafından ameliyat olmuştu, bugün yine ağrısı nedeniyle biraz önce abimler hastaneye götürmüşler bu sefer sol tarafından beyin kanaması geçiriyormuş..
Sizlerden ricam bol bol dua eder misiniz.. İkinci defa olmasına şok olduk haber bekliyoruz doktor acil ameliyata alabilirim demiş..

Ayy canim sorma yaa sanki zorla konusuyo esim cok sinirlendi ben zor sakinlestirdim, hep oraya gittgm icin baska doktorada gitmek istemiyorum ilk defa boyle yqpti Allah kimseyi bunlara mecbur etmesin
Amin canim. Bende hep ona gidiyordum ama ben rahat olmak istiyorum gidince o da gererse beni hic cesaretim olmaz ki gitmeye degistirdim hemen cinsiyeti ne acaba dedim şu an böbreği daha onemli once onu halledelim ama erkek bobregi buyuk ama sağlıklı bi gebeligin var bu ne demek dimi

Allah sifa versin tatlim ya

Allah sifa versin bu mubarek ayda canim...Allah yardimciniz olsun...

Kızçeler günaydın. Hamişleri ilgilendiren bi haberim var. Yurtdışından ithal edilen bebek ürünlerine ekstra vergi konacakmış 23 hazirandan sonra. O yüzden fiyatlar yükselecekmiş. Ufak tefek emzikti biberondu ateşölçerdi falan alın isterseniz. Hatta erken değil diyosanz yatak araba oto koltuğu hepsini aradan çıkarın bence.

Ayy canim valla bi cinsler zaten bunlar. Ben temmuzda kaynanamlara gidecem zaten dogum burda olmayacağı icin mecbur degistirecem doktoru :)) aman saglicakla doguralim da canm :))

İnsallah canim da dogum nerede olacak esin izin alcak beraber mi gideceksiniz?
Tatlm hayirlisiyla Bingolde olacak kaynanamlarda. Ben gidip orda kalicam doguma 2 ay kala felan dogumda da esim izne ayrilacak sonra beraber donucez insallah. Anlayacagin 2 ay felan esimle ayri olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…