- 25 Nisan 2015
- 388
- 217
- 18
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.281
İO zaman sorun yok hamile kaldiginda hergun igne vurulacaksin sadece
Bana ıgne wermedı bana kan sulandırıcıdan hapı verdı ıgne hıc duymadımO zaman sorun yok hamile kaldiginda hergun igne vurulacaksin sadece
Allah sifa versin tatlim ya
Allah razi oldun kizlar sabaha karsi acil ameliyata aldi doktor yogun bakimda suan kendine geldi cok sukur biraz daha iyi siz yinede dualarinizi eksiltmeyinAllah sifa versin bu mubarek ayda canim...Allah yardimciniz olsun...
Çok geçmiş olsun Allah yardimcisi olsun canimAllah razi oldun kizlar sabaha karsi acil ameliyata aldi doktor yogun bakimda suan kendine geldi cok sukur biraz daha iyi siz yinede dualarinizi eksiltmeyin
Igne hamile kalinca veriliyorİ
Bana ıgne wermedı bana kan sulandırıcıdan hapı verdı ıgne hıc duymadım
Igne hamile kalinca veriliyor
Hoşgeldin aynı durumdan muzdaribim ben deSelam kızlar bende 28 aydır gebe kalamıyorum..... Sebebsiz Kısırlıkkkkyoruldum artık
Hoşbuldum arkadaşım inşallah bizimde bebişlerimiz olacak bu günleri unutacağız. Sabretmekse çok zorrrrHoşgeldin aynı durumdan muzdaribim ben de
Kimsecikler yok yaaaSelam canolar nerdesiniz?
Aynen ramazan geldiginde sahur muhabbeti olur dedik herkes bi tarafa dagildiKimsecikler yok yaaa
Nasilsin kuzum napiyosunuz nerelerdesiniz yaaa
Canm zaten diyorlar aşılama olduğunda 10gün sonra belirti başlar belki de seninki erkencidirMerhaba arkadaslar bugun igne (ovitrelle ) olali tam 8 gun oldu ve dunden beri agzimda aci bir tat ve acayip acikma hissi var dun gece sahura kalkmadan once karnimin acikmasiyla uyandim pisikolojik olarak desem bukadarida olmaz heralde diyorum kafam karisik 8 gun sonra hamilelik belirtileri bunlar olabilir mi sizce
Oruç herkesin kafasına vurduben varım cannnnn
İnşallah canım herşey gönlüne göre olsun. Sorduğun soru ile ilgili bilgim yok. Doktorlar beni yumurtamın büyüdüğünü ve çatladığını gördükten sonra diğer adete kadar hiç çağırmadılar.Merak ettimOruç herkesin kafasına vurduburası bi sakinleşti ya,benimde kafam karışık ya adetten 3 4gün sonra sancıları yine başladı ve halâ arada oluyor diğer adete de 10 gün var,dua ediyorum ki bu gebelik belirtisi olsun inşaallah, allah rızası için sizde dua edin nolur,perş.günü.Dr a randevuma var bu amacının sebebi ne ilk kez oldu merak ettim,bi bilgisi olan var mı
Canm zaten diyorlar aşılama olduğunda 10gün sonra belirti başlar belki de seninki erkencidirinsaallah bebektir canım Dr demedi mi 10.cü gün gel,normalde öyle diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?