Gebe kalamayanlar buraya.....

Merhaba arkadaslar bugun igne (ovitrelle ) olali tam 8 gun oldu ve dunden beri agzimda aci bir tat ve acayip acikma hissi var dun gece sahura kalkmadan once karnimin acikmasiyla uyandim pisikolojik olarak desem bukadarida olmaz heralde diyorum kafam karisik 8 gun sonra hamilelik belirtileri bunlar olabilir mi sizce

Canm zaten diyorlar aşılama olduğunda 10gün sonra belirti başlar belki de seninki erkencidirinsaallah bebektir canım Dr demedi mi 10.cü gün gel,normalde öyle diyorlar

ben varım cannnnn
Oruç herkesin kafasına vurduburası bi sakinleşti ya,benimde kafam karışık ya adetten 3 4gün sonra sancıları yine başladı ve halâ arada oluyor diğer adete de 10 gün var,dua ediyorum ki bu gebelik belirtisi olsun inşaallah, allah rızası için sizde dua edin nolur,perş.günü.Dr a randevuma var bu amacının sebebi ne ilk kez oldu merak ettim,bi bilgisi olan var mı

İnşallah canım herşey gönlüne göre olsun. Sorduğun soru ile ilgili bilgim yok. Doktorlar beni yumurtamın büyüdüğünü ve çatladığını gördükten sonra diğer adete kadar hiç çağırmadılar.Merak ettim

A
Canm zaten diyorlar aşılama olduğunda 10gün sonra belirti başlar belki de seninki erkencidirinsaallah bebektir canım Dr demedi mi 10.cü gün gel,normalde öyle diyorlar

Ayy inşallah yok doktorum soylemedi ondan dolayi ne yapacagimi sasirdim umarim öyledir insan boyle guzel seyler duyunca bile heyecanlaniyor Rabbim herkese versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…