- 10 Mart 2015
- 1.500
- 1.628
- 133
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.301
Puzzle a sardım burda da kimsecikler yoj diye. Yenisine başladm sıkıntıdanAynen ramazan geldiginde sahur muhabbeti olur dedik herkes bi tarafa dagildi
Benim internetin yok hala duzelmedi vodafone baz istasyonu.şuan annemdeyim.yarinda endoskopi var nasipse donerim sahalara sizi çok özlüyorum ki ben :) dua edin kizlarrr endoskopiyi rahatlama olayim lütfen Allah'immmAynen ramazan geldiginde sahur muhabbeti olur dedik herkes bi tarafa dagildi
Allah yardimcin olsun abla insallah iyi gecer bende ozledim siziBenim internetin yok hala duzelmedi vodafone baz istasyonu.şuan annemdeyim.yarinda endoskopi var nasipse donerim sahalara sizi çok özlüyorum ki ben :) dua edin kizlarrr endoskopiyi rahatlama olayim lütfen Allah'immm
Kolay gele canoPuzzle a sardım burda da kimsecikler yoj diye. Yenisine başladm sıkıntıdan
ameller niyetlere göredir canım kalp ayine-i sametir allah kalbe bakar dile değil...kalbimizden olumsuzlukları çıkarınca hayatımızdan da olumsuzluklar çıkıyor allahın izniyle hamilesindir-hamileyizdir inşaallah dualarım seninle canım hepimizle....dua edicem sana bol bol inşaallah bebektir kalbini ferah tut...bi de 5gün içinde dr a git canım belli olacaktır ya bi de dr sana gel demeliydi niye dememiş ki.sen git mutlaka geciktirme olur mu canım burdan bana sonucu yazA
Ayy inşallah yok doktorum soylemedi ondan dolayi ne yapacagimi sasirdim umarim öyledir insan boyle guzel seyler duyunca bile heyecanlaniyor Rabbim herkese versin insallah
Cok gecmis olsun canim. Rabbim yar ve yardimcin olsun sifa versin insallah..Benim internetin yok hala duzelmedi vodafone baz istasyonu.şuan annemdeyim.yarinda endoskopi var nasipse donerim sahalara sizi çok özlüyorum ki ben :) dua edin kizlarrr endoskopiyi rahatlama olayim lütfen Allah'immm
Allah yardımcın olsun ttlm. Mutlaka cıkınca haber verBenim internetin yok hala duzelmedi vodafone baz istasyonu.şuan annemdeyim.yarinda endoskopi var nasipse donerim sahalara sizi çok özlüyorum ki ben :) dua edin kizlarrr endoskopiyi rahatlama olayim lütfen Allah'immm
abla çok çk geçmiş olsun allah şifa versin...bende de vardı abla gastrit 4 sene çektim tere yağ ve bal karıştır 3öğün ye bi hafta yedim ben ve inanılmaz bi şekilde iyileştim tavsiye ederim.gitmediğim dr kalmadı ama allah onu şifa etti...Benim internetin yok hala duzelmedi vodafone baz istasyonu.şuan annemdeyim.yarinda endoskopi var nasipse donerim sahalara sizi çok özlüyorum ki ben :) dua edin kizlarrr endoskopiyi rahatlama olayim lütfen Allah'immm
Bende sizler icin dua edicem evet en yakin zamanda gidicem doktora guzel dileklerin icinde cok cok tesekkur ederim umarim en yakin zamanda hepimiz guzel haberler aliriz haber vericem Allah ın izniyleameller niyetlere göredir canım kalp ayine-i sametir allah kalbe bakar dile değil...kalbimizden olumsuzlukları çıkarınca hayatımızdan da olumsuzluklar çıkıyor allahın izniyle hamilesindir-hamileyizdir inşaallah dualarım seninle canım hepimizle....dua edicem sana bol bol inşaallah bebektir kalbini ferah tut...bi de 5gün içinde dr a git canım belli olacaktır ya bi de dr sana gel demeliydi niye dememiş ki.sen git mutlaka geciktirme olur mu canım burdan bana sonucu yaz
HAYIRLI İFTARLAAAAR BEN KAÇAAAR 20 DK FALAN KALDI İFTARA....ALLAH HEPİMİZE YARDIM ETSİN...HERKESİN İFTAT VAKTİNDE GERİ ÇEVRİLMEYEN BİR DUASI VARDI...HADİSTİR....DUA EDELİM BİRBİRİMİZEE...
Canim vallahi ben hic sormadim doktora o da soylemedi
tm26 İlk defa oluyor ya bel ve karın ağrısı yanı diyom şimdi adet oldum olcam inşaallah rabbim bu hayır ve bereket ayından benim ve buradaki herkesin de nasibini verir
Aynen ramazan geldiginde sahur muhabbeti olur dedik herkes bi tarafa dagildi
Canim sorma yaa hep gittgm doktor bide o kadar sinirlendim ki esim nerdeyse kavga cikaracakti zor sakinlestirdim eşimi tuttum, galiba degistirmem gerekecek doktorukız nasıl söylemez her gittiğinde kilosunu boyunu söylemek zorunda nasıl doktormuş o öyle
Nasilsin kuzum napiyosunuz nerelerdesiniz yaaa
Anladim canim...kolay gelsinİyiyim canım. KV bugün gitti kaç gundur doktor işleri vardı yemekti bizim ufaklikti derken giremedim. Sen nasılsın sayfa sakin
10 gün var canım dua etne zaman adet olcan hamilelikle aynı işte belirtiler belkide bebiş yapıyordur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?