- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.321
Abla daha günüme 2 gün vardı bizimki dayanamadı.Napiyosunuz kizlar :)
Sahur hazirliyorum abla sen napiyosun?Napiyosunuz kizlar :)
Canim sorma yaa hep gittgm doktor bide o kadar sinirlendim ki esim nerdeyse kavga cikaracakti zor sakinlestirdim eşimi tuttum, galiba degistirmem gerekecek doktoru
Hayirlisi olsun canim benim Rabbim tez zamanda nasip eder inşaallah.bende 12 sen sonra yememem lazimdi endoskopi çekilecek saat 11 de.ama sahurda yedim azcik saat 2:30 da onu düşünüyordum .endoskopiyide atlatsam daha iyi olucam stres yapiyorumAbla daha günüme 2 gün vardı bizimki dayanamadı.
Gitmiş nöbetçi eczane aramış bulmuş, bugün pazar ya.
Kapalı. Neyse bulmuş getirdi, testi yaptım direk negatif çıktı.. :/
Üzgünüm..
Sen napıyosun*
aaa kim dedi kızzzKızçeler günaydın. Hamişleri ilgilendiren bi haberim var. Yurtdışından ithal edilen bebek ürünlerine ekstra vergi konacakmış 23 hazirandan sonra. O yüzden fiyatlar yükselecekmiş. Ufak tefek emzikti biberondu ateşölçerdi falan alın isterseniz. Hatta erken değil diyosanz yatak araba oto koltuğu hepsini aradan çıkarın bence.
Canim gittiğim özel klinik bide sen dusun. Ya normalde oyle degildi cok memnundum kendisi zaten soylerdi gosterirdi 10 dk frlan bebegimi görurdum rahat, bide renkli usg de gosterirdi ama bu defa ilk kez boyle yapti surati hep asikti hic ilgilenmeditabi canım bide özelse gittiğin yer sonuçta para veriyorsun ben her gittiğimde doktorum ben sormadan söyler kilosunu boyunu herşeyini gösterir mesela imkanın varsa değiştir
Canim gittiğim özel klinik bide sen dusun. Ya normalde oyle degildi cok memnundum kendisi zaten soylerdi gosterirdi 10 dk frlan bebegimi görurdum rahat, bide renkli usg de gosterirdi ama bu defa ilk kez boyle yapti surati hep asikti hic ilgilenmedi
Kızlar Merhaba giremedim bir iki gün
İnternette gördüm bn de ttlm hemencik haber edem dedim. Hatta e bebek fiyatları bi süre sabit tutacamış. Aventin ürünlerine bak istersen. Komsular diyodu anne memesine en yakn o diye.aaa kim dedi kızzz
Evet canim dedigin gibi 1 ayim kaldi zaten mecbur katlanicam.anladım canım belkide özel sebeplerden dolayıdır bılemezsın ama ne olursa olsun hastasına öyle davranmamalı hiç bir doktor sık dişini zaten kayınvalıdemlerın yanına gıdıcem demıştın surda 1 ayın var
Anladim canim...kolay gelsindoktor senin doktor isinmi?napim bende canim ya iftar sahur ayni seyler...oyle devir daim yani...evet sayfaya kimse bakmiyo ugramiyo ya???
İlaclar adete etki ediyorlar ama yine de gebelik şüphen varsa bi idrar testi yap istersenArkadaşlar mrb nolur bilgisi olan bana acil bilgi verebilirmi 3 ay önce mantar ilacı kullandım regl günümü şaşırttı ve 2 aydır düzene girdi regilime yakın yaklaşık 17 18 gün önce göğüslerim şişti hatta biraz büyüdü hafif damarlar belirginlesti kasiklarimda ağrı sancı gaz sıkışması bile oluyordu ama regl günüm geldi ve oldu ama normalde 4 5 gün oluyordum şimdi 2 gn oldu ve kesildi bgn 4. GN hala kesik gelmiyo ve içten içe midem bulanıyor ama kusma yok sizce ne..nolur acil cvp bkliyorum
Cok supheleniyosan idrar testi yap. Kafanda soru kalmazTamam da ilacı bırakalı 3.5 Ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?