- 16 Şubat 2015
- 10
- 3
- 38
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #88.341
Gecmis olsun ablacim senin icinde kotu birsey olacagina inanmiyorum ben icini ferah tut emiKizlar bugün 12 de gittim hastaneye .12:30 da içeri aldilar damar yolu bulamadilar.beklentiler yarim saat sonra yine denediler ellerinin üstünden yok damarlarim ince patliyo.bi daha ara verdiler belki 10-15 kişi endoskopi kolonoskopi oldu cikti Benim hala bulamadilar damari.en son başka hemşire cagirdilar ucundan Taktik inşaallah içerde ilaci geçer dedi.3 saat sonra anca yapilabildi.parça almislar patolojiye gitti bir hafta sonra cikacakmis.dua edin kizlar Temiz ciksin sonuclar inşaallah.simdi kayin validemdeyim nasipse yarin isbasi.
Geçmiş olsun. Allah acil şifalık versin.Kizlar bugün 12 de gittim hastaneye .12:30 da içeri aldilar damar yolu bulamadilar.beklentiler yarim saat sonra yine denediler ellerinin üstünden yok damarlarim ince patliyo.bi daha ara verdiler belki 10-15 kişi endoskopi kolonoskopi oldu cikti Benim hala bulamadilar damari.en son başka hemşire cagirdilar ucundan Taktik inşaallah içerde ilaci geçer dedi.3 saat sonra anca yapilabildi.parça almislar patolojiye gitti bir hafta sonra cikacakmis.dua edin kizlar Temiz ciksin sonuclar inşaallah.simdi kayin validemdeyim nasipse yarin isbasi.
İyiyim canim bugun ikinci tetanozu da vuruldum bu sefer soldan tabi :) yarin yine kan ve idrar icin cagirdi sen nasilsin?slm canım nasılsın ?
Git de haber et bze cinsiyeti belli olmustur kuzunun :)Kzlar naslsnz.. Yarn kontrlm var heyecnli stresli bekliorm iste..
Geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı çıkmazKizlar bugün 12 de gittim hastaneye .12:30 da içeri aldilar damar yolu bulamadilar.beklentiler yarim saat sonra yine denediler ellerinin üstünden yok damarlarim ince patliyo.bi daha ara verdiler belki 10-15 kişi endoskopi kolonoskopi oldu cikti Benim hala bulamadilar damari.en son başka hemşire cagirdilar ucundan Taktik inşaallah içerde ilaci geçer dedi.3 saat sonra anca yapilabildi.parça almislar patolojiye gitti bir hafta sonra cikacakmis.dua edin kizlar Temiz ciksin sonuclar inşaallah.simdi kayin validemdeyim nasipse yarin isbasi.
Allah sifa versin ablacim insallah bisey cikmaz sen sknti yapma kendine o zaman da mide agrisi yapar...gorusuruz yarin insallahKizlar bugün 12 de gittim hastaneye .12:30 da içeri aldilar damar yolu bulamadilar.beklentiler yarim saat sonra yine denediler ellerinin üstünden yok damarlarim ince patliyo.bi daha ara verdiler belki 10-15 kişi endoskopi kolonoskopi oldu cikti Benim hala bulamadilar damari.en son başka hemşire cagirdilar ucundan Taktik inşaallah içerde ilaci geçer dedi.3 saat sonra anca yapilabildi.parça almislar patolojiye gitti bir hafta sonra cikacakmis.dua edin kizlar Temiz ciksin sonuclar inşaallah.simdi kayin validemdeyim nasipse yarin isbasi.
Kizlar bugün 12 de gittim hastaneye .12:30 da içeri aldilar damar yolu bulamadilar.beklentiler yarim saat sonra yine denediler ellerinin üstünden yok damarlarim ince patliyo.bi daha ara verdiler belki 10-15 kişi endoskopi kolonoskopi oldu cikti Benim hala bulamadilar damari.en son başka hemşire cagirdilar ucundan Taktik inşaallah içerde ilaci geçer dedi.3 saat sonra anca yapilabildi.parça almislar patolojiye gitti bir hafta sonra cikacakmis.dua edin kizlar Temiz ciksin sonuclar inşaallah.simdi kayin validemdeyim nasipse yarin isbasi.
İyiyim canim bugun ikinci tetanozu da vuruldum bu sefer soldan tabi :) yarin yine kan ve idrar icin cagirdi sen nasilsin?
Afiyet olsun :) benim de arkadasim gldi hafta sonu bebegiyle onunla ugrastim durdum tamam karnimdaki halini seviyorum da heveslendim ya :)) asi bir iki saat agridi sonra agri kalmadi yarin da agrimazsa yirttik :)off çok yedim şiştim söyleee bi yürüyüşe cıktıydık eşimle geldik bende ayın 25inde gıtcem aaa ıyı hatırlattın unuttuydum ben o tetanozu :)))
Afiyet olsun :) benim de arkadasim gldi hafta sonu bebegiyle onunla ugrastim durdum tamam karnimdaki halini seviyorum da heveslendim ya :)) asi bir iki saat agridi sonra agri kalmadi yarin da agrimazsa yirttik :)
Kiz göğsum bile agriyo onu gorunce annelik duygularim kabariyo :) ikinci agri yapmiyo cok diye okudum ama bilmiyorum ki bakalim yapmayacak gibi :)insan bian kendisininmiş gibi hissediyo kapılıyo :))ikinci pek ağrıtmıyo o zaman he :)?
Kiz göğsum bile agriyo onu gorunce annelik duygularim kabariyo :) ikinci agri yapmiyo cok diye okudum ama bilmiyorum ki bakalim yapmayacak gibi :)
Çok gecmiş olsun ttlm simdi naslsın peki ağrn var mıKizlar bugün 12 de gittim hastaneye .12:30 da içeri aldilar damar yolu bulamadilar.beklentiler yarim saat sonra yine denediler ellerinin üstünden yok damarlarim ince patliyo.bi daha ara verdiler belki 10-15 kişi endoskopi kolonoskopi oldu cikti Benim hala bulamadilar damari.en son başka hemşire cagirdilar ucundan Taktik inşaallah içerde ilaci geçer dedi.3 saat sonra anca yapilabildi.parça almislar patolojiye gitti bir hafta sonra cikacakmis.dua edin kizlar Temiz ciksin sonuclar inşaallah.simdi kayin validemdeyim nasipse yarin isbasi.
Belki onun sut damarlari daha cok gelisiyodur bir goguste daha cok sut olabiliyormus ya. Benim bazen bi damla geliyorgöğüs derken benim sağ göğsüm çok kaşnıyo ya sol kaşınmıyo ama niye böyleki acaba :)?
Belki onun sut damarlari daha cok gelisiyodur bir goguste daha cok sut olabiliyormus ya. Benim bazen bi damla geliyor
Abla çok geçmiş olsun midende ne var?Hayirlisi olsun canim benim Rabbim tez zamanda nasip eder inşaallah.bende 12 sen sonra yememem lazimdi endoskopi çekilecek saat 11 de.ama sahurda yedim azcik saat 2:30 da onu düşünüyordum .endoskopiyide atlatsam daha iyi olucam stres yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?