Gebe kalamayanlar buraya.....

Kizlar bugün 12 de gittim hastaneye .12:30 da içeri aldilar damar yolu bulamadilar.beklentiler yarim saat sonra yine denediler ellerinin üstünden yok damarlarim ince patliyo.bi daha ara verdiler belki 10-15 kişi endoskopi kolonoskopi oldu cikti Benim hala bulamadilar damari.en son başka hemşire cagirdilar ucundan Taktik inşaallah içerde ilaci geçer dedi.3 saat sonra anca yapilabildi.parça almislar patolojiye gitti bir hafta sonra cikacakmis.dua edin kizlar Temiz ciksin sonuclar inşaallah.simdi kayin validemdeyim nasipse yarin isbasi.

Kizlar bugün 12 de gittim hastaneye .12:30 da içeri aldilar damar yolu bulamadilar.beklentiler yarim saat sonra yine denediler ellerinin üstünden yok damarlarim ince patliyo.bi daha ara verdiler belki 10-15 kişi endoskopi kolonoskopi oldu cikti Benim hala bulamadilar damari.en son başka hemşire cagirdilar ucundan Taktik inşaallah içerde ilaci geçer dedi.3 saat sonra anca yapilabildi.parça almislar patolojiye gitti bir hafta sonra cikacakmis.dua edin kizlar Temiz ciksin sonuclar inşaallah.simdi kayin validemdeyim nasipse yarin isbasi.

Gecmis olsun ablacim senin icinde kotu birsey olacagina inanmiyorum ben icini ferah tut emi

Geçmiş olsun. Allah acil şifalık versin.

Geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı çıkmaz

Allah sifa versin ablacim insallah bisey cikmaz sen sknti yapma kendine o zaman da mide agrisi yapar...gorusuruz yarin insallah

geçmiş olsun ablacım inşallahh temiz gelir sonuçların

İyiyim canim bugun ikinci tetanozu da vuruldum bu sefer soldan tabi :) yarin yine kan ve idrar icin cagirdi sen nasilsin?

off çok yedim şiştim söyleee bi yürüyüşe cıktıydık eşimle geldik bende ayın 25inde gıtcem aaa ıyı hatırlattın unuttuydum ben o tetanozu :)))

off çok yedim şiştim söyleee bi yürüyüşe cıktıydık eşimle geldik bende ayın 25inde gıtcem aaa ıyı hatırlattın unuttuydum ben o tetanozu :)))
Afiyet olsun :) benim de arkadasim gldi hafta sonu bebegiyle onunla ugrastim durdum tamam karnimdaki halini seviyorum da heveslendim ya :)) asi bir iki saat agridi sonra agri kalmadi yarin da agrimazsa yirttik :)

Afiyet olsun :) benim de arkadasim gldi hafta sonu bebegiyle onunla ugrastim durdum tamam karnimdaki halini seviyorum da heveslendim ya :)) asi bir iki saat agridi sonra agri kalmadi yarin da agrimazsa yirttik :)

insan bian kendisininmiş gibi hissediyo kapılıyo :))ikinci pek ağrıtmıyo o zaman he :)?

Kiz göğsum bile agriyo onu gorunce annelik duygularim kabariyo :) ikinci agri yapmiyo cok diye okudum ama bilmiyorum ki bakalim yapmayacak gibi :)

göğüs derken benim sağ göğsüm çok kaşnıyo ya sol kaşınmıyo ama niye böyleki acaba :)?

Çok gecmiş olsun ttlm simdi naslsın peki ağrn var mı

Abla çok geçmiş olsun midende ne var?
Annemin midesinde mikrop çıktı o da çekildi.
Şimdi nasılsın?
Bugün benim kırmızılar geldi, canım sıkkın biraz o yüzden.
Hiç gelmelerini istemiyodum ama nasip be abla..
Bazen düşünüyorum hiçbi'zaman gelmiycek mi bebeğim diye.
Cevabını bulamıyorum...

Kızlar hepinize Merhaba,

aranıza yeni katıldım, bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var,

ben 2 yıllık evliyim evliliğimin 2. ayında bi düşük yaşamıştım ve ondan sonra korunmaya başladık şimdi yaklaşık 3 aydır bebek istiyoruz mart ayında kadın dogum doktoruna gidip kontrol yaptırdım bebek istediğimi söyledim, muayene ultrson ve tahlil yaptı olumsuz bişey olmadıgınız polikistikover oldugumu ama daha once hamlie kaldıgım için endişelnmemem gerektiğini söyledi ama 3 aydır bebek olmadı, olmuyor, bu aralar biraz rahatsızlandım ve genel tetkik için doktora gittim troidlerime vs baktırmak için, kan tahlili yaptırırken olur ya gebelikte olur diye onuda yaptıralım dedik beta hcg 1,20 çıktı, bu tahlil ilişkiye girdikten sonra 8. günde bu değer çktı ve suan çok sabırsızım acaba yükselebilir mi? hiç bu değerle hamile kalan oldu mu?
adetlerim düzensiz olduğu için adet günüme göre hesaplama yapamıyorum ancak ilişki tarihime göre kendimce hesaplama yapıyorum.

napmam lazım, bana yol gosterirseniz çok sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…